yurtdisina bilet ne kadar ki? ben hep gidiyorum gün konusunda esneksen cok uygun fiyatlar oluyor. madem telefona para verip arti 45bin de imeiye verecek parasi var yegenine dil dökene kadar gitsin uc gun hem eglensin hem noel pazari gezsin hem de yeniyil zammindan once 30bine actirsin telefonu. aradiki para 415 euro, o paraya gayet gider birkac gun uygun yerde kalir uygun seyi yer döner. hem ona da anı olur:)120 gun sonunda hala kullanmaya devam etmesi icin 45.614 tl IMEI ödemesi gerektiğini biliyor mu?
hala ucuz mu bu rakama rağmen?
Son 3 yıl içinde başka bir cihaz için IMEI kaydı yapılmamış olmalı. diye bir şartı var bu işin.Yıllaaardır uçuyorum, herkes bişeyler okadar çoook ister ki benden. Son yıllarda artık kimseye hiç bişey getirmiyorum. Zaten gümrük sorunu oluyor. Kontrollerde gidebilir alsamda. Bunu göze alın diyorum. Ayrıca gittiğimde ara bul, al sorumluluğunu taşı. Bunları da artık kabul etmiyorum. İstirahat ediyorum kusura bakmayın denk gelirse bakabilirim vaktim çok olmuyor diyorum. Anneme babama yiğenlerime hediyelik ya da ilaç tabiki orası ayrı. Ama istekleri kabul etmiyorum. Telefonun başına bişey gelebilir değerli bişey sonuçta getirmiyorum artık diyorum. Bi arkadaşımdan istemişler geçen gün indik çocuk akrabasına aldığı telefonu bi çıkardı arkası çatlamış. Uğraş dur. Bence kabul etmeyin. Kendiniz belki sonra pasaportunuzu kullanacaksınız kendinize alırsınız ne belli yani?
Valla yaşlı adamlar bunlar eski zihniyetyurtdisina bilet ne kadar ki? ben hep gidiyorum gün konusunda esneksen cok uygun fiyatlar oluyor. madem telefona para verip arti 45bin de imeiye verecek parasi var yegenine dil dökene kadar gitsin uc gun hem eglensin hem noel pazari gezsin hem de yeniyil zammindan once 30bine actirsin telefonu. aradiki para 415 euro, o paraya gayet gider birkac gun uygun yerde kalir uygun seyi yer döner. hem ona da anı olur:)
Pasaporta benim telefonum kayıtlı başka telefon çıkaramıyorum yurt dışına o yüzden getiremiyorum diye söyleyin ayrıca oyun konsolu filan çok saçma bir şey gerçekten insanlar bavul hakkını sizin için kullanmak zorunda mı yani nasıl isterler anlamış değilim
Yurtdışından getirdiğimiz telefon hemen hemen aynı paraya denk gelmiyecek mi telefon parası +IMEI parası (45 bin küsur) ne anlamı kalacak oradan getirmenin.
Maalesef biliyor pasaportuma kayıtlı telefon henüz olmadığını.Telefon için şunu diyebilirsiniz; üstünüzde zaten bir telefon var 2. Sine gümrük el koyar. Diğer şeyleri de biz götürmüyoruz. Annemiz babamız ve görümcem dışında kimseye istediğini alıp götürmüyorum çünkü bizimkilere faydam olsun istiyorum valizimde yer kalmıyor
her turlu yurtdışından gelen tüm telefonlar 120 gun sonra kapanıyor. ya da o parayi ödüyorsun. ister sen kullan ister baskasiBilmiyorum ki ben de anlamadım.
Fiyatları bile karşılaştırmadım açıkçası hiç bilmiyorum. Acaba ben yurtdışında yaşadığım için benim adıma kayıtlı olumca IMEI olmuyor mu?
Nerede yaşadığınız hiç fark etmiyor, o para her şekilde ödeniyor.Bilmiyorum ki ben de anlamadım.
Fiyatları bile karşılaştırmadım açıkçası hiç bilmiyorum. Acaba ben yurtdışında yaşadığım için benim adıma kayıtlı olumca IMEI olmuyor mu?
Hayır 45 bin olacak yeni zamla o parayı yine ödeyecekler +telefon parası zaten aynı hesaba gelecek sanırım telefon isteyen kişi kayıt parası olmayacak mı zannediyor.Bilmiyorum ki ben de anlamadım.