- 28 Aralık 2016
- 1.839
- 4.600
- 40
Elalemin adamımıKızlar merhaba
Amcam yurtdışından geleceğim zaman geçen sene playstation istedi oğluna. Aldık götürdük parasını verdi hemen. Tamam sorun yok çocuk baya mutlu oldu Türkiyede böyle şeyler çok daha pahalı oluyor anlayabiliyorum.
Ama bu yılda telefon istiyor. Babam da sıkıştırıp duruypr beni nolacak getir eline mi yapışır diye. Telefon olunca benim pasaportumun üzerine kaydettirmek gerek diye biliyorum ve benim adıma çıkarttıralacak hatla kullanması gerekiyor galiba. Tam bilmiyorum bu kısmı bilen varsa beni aydınlatsın lütfen ama neden elalemin adamı benim adıma hat kullansın bana yasal açıdan hiç mantıklı gelmiyor.
Siz olsanız ne yapardımız
Kızlar merhaba
Amcam yurtdışından geleceğim zaman geçen sene playstation istedi oğluna. Aldık götürdük parasını verdi hemen. Tamam sorun yok çocuk baya mutlu oldu Türkiyede böyle şeyler çok daha pahalı oluyor anlayabiliyorum.
Ama bu yılda telefon istiyor. Babam da sıkıştırıp duruypr beni nolacak getir eline mi yapışır diye. Telefon olunca benim pasaportumun üzerine kaydettirmek gerek diye biliyorum ve benim adıma çıkarttıralacak hatla kullanması gerekiyor galiba. Tam bilmiyorum bu kısmı bilen varsa beni aydınlatsın lütfen ama neden elalemin adamı benim adıma hat kullansın bana yasal açıdan hiç mantıklı gelmiyor.
Telefon konusu olunca kesinlikle almayin.Kızlar merhaba
Hat niye sizin adiniza olsun ?Kızlar merhaba
Bi seytanlik yapip simdi yeni telefon al imei adina da kendi üstüne yap bahanen bittiMaalesef biliyor pasaportuma kayıtlı telefon henüz olmadığını.
Maalesef biliyor pasaportuma kayıtlı telefon henüz olmadığını.
Hat niye sizin adiniza olsun ?
Elalemin adamımı
Kendime telefon aldım size kayıt ettiremem deyin geçin neden uğraşıyorsunuz ki?Biliyor benim psaporta kayıtlı telefon olmadığını akıllı babam söylemiş.
Okuyun internettenHat niye sizin adiniza olsun ?
AA öyle mi ,bilmiyordumKanun o şekilde şu an. Telefon kime kayıtlı ise telefonda kullanılan hat o kişiye kayıtlı olmak zorunda.
Sizin üzerinize kaydettirmelerine izin vermeyin kapalı kutu getirip verin kendileri nasıl kaydediyorlarsa kaydetsinler.Kapalı kutu telefon getirmenizde sakınca yok telefonu kim kullanacaksa yurt dışına giriş çıkış yapsın( kıbrısa günü birlik gidebilir mesela kimlikle pasaporta gerek yok).Ben getiririm ama kendi üzerime kaydedemem çünkü üç yıl üzerime telefon alamam yoksa bu duruma düşmek istemeyin dersiniz bitti gitii.
Seneye kendınıze alacaksınız belkı?Biliyor benim psaporta kayıtlı telefon olmadığını akıllı babam söylemiş.
Maalesef biliyor pasaportuma kayıtlı telefon henüz olmadığını.