Yurtdışından ikide bir teknolojik alet isteyen akraba

Sizin üzerinize kaydettirmelerine izin vermeyin kapalı kutu getirip verin kendileri nasıl kaydediyorlarsa kaydetsinler.Kapalı kutu telefon getirmenizde sakınca yok telefonu kim kullanacaksa yurt dışına giriş çıkış yapsın( kıbrısa günü birlik gidebilir mesela kimlikle pasaporta gerek yok).Ben getiririm ama kendi üzerime kaydedemem çünkü üç yıl üzerime telefon alamam yoksa bu duruma düşmek istemeyin dersiniz bitti gitii.

Elalemin adamımı

Telefonu kime kaydettireceksiniz diye sorun.
Benim pasaportta yer yok ama getiririm diyin. Sizin kaydettirmeniz zorunlu değil. Yurtdışına giriş çıkış yapmış herhangi birinin üzerine kaydettirebilirler.

Telefon konusu olunca kesinlikle almayin.

Ne asalak insanlar var ya en nefret ettiğim insan tipi. Yaklaşık 12 yıldır Türkiye'de yaşıyorum kardeşlerim, kardeşlerimin eşleri ve diğer yakın akrabalar surekli soruyorlar burdan istediğin birşey varmı hayır diyorum. İnsanlara yük olmayı hiç sevmem. Telefon işi sıkintı birde yerinizde olsam hiç bulaşmam.

Telefonu alin getirin ama pasaport kayit derlerse benim pasaportumda baska telefon kayitli 3 yil dolmadan yeni kayit olmuyor dersiniz kime kaydettirirlerae etsinler gerisi sizi baglamaz size dokunmaz yuzde vermeyin buyuk bisey isterlerse yerim yok dersiniz

Hat niye sizin adiniza olsun ?

Ya bu en mantıklısı gibi sanırım bunu yapacağım
Ben direkt havalimanında inince kayıt ettirmek zorundayım sanıyordum haha salak kafam
Teşekkür ederim direkt arayıp bunu diyeceğim şimdi birini bulabilecekse bulsun. Ya da gürcistana falan gitsin gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…