Yurtdisinda sunnet

suyanik01

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
6
-4
37
Selam anneler, oglum 10 yaşında ve sünnet yaptırmaya karar verdik, yurtdisinda olunca bu konuda biraz endişeleniyorum, hastanede genel anestezi ile yapılacak. Öncesinde oğluma anlattık ama yine de çok korkuyor aslında ben de ona belli etmesem de çok korkuyorum. Bu yaşta sünnet olması bir dezavantaj mi sizce?
Bir de sünnet kulodu faydalı oluyor mu? Önerir misiniz?

Eşimin tercihiydi daha cok.Cocuk icin bir tecrübe olması, bu zamanlarını hatırlamasıni istiyordu
Çok mu güzel bir tecrübe ki hatırlamasını istiyor? Ne değişik bir kafa. Uzun zamandır doktorlar sünnetin bebekken yapılmasını tavsiye ediyor. Biz 40’ı çıktığında direkt lokal anesteziyle yaptırdık. Çok hareketli bir dönemde olmadığı için çabucak iyileşti. 10 yaş için eziyet gibi. Umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız.

İlerde oğlunuz nasıl şeyimi kestiler anlatayım mı diye mi anı oluşturacak😂 yurt dışında da illa bunu yaptıranlar vardır bulursunuz hastanede sormak lazım

esinin niyeti cocukta cinsel travma yaratmak mi?
10 yasinda ergenlik basliyor yavas yavas, erkek cocuklarda masturbasyon falan. kim neden bu saatten sonra sunnet yaptirsin ki?
cocuk kendini kötü hissetsin - eksik hissetsin diye mi?
böyle seylere önem veriyorsanız bebekken yaptirsaydiniz, ya da 6 yaşından sonra. ille anisi olsun diyorsaniz da sunnet dugunu yaptirsaydiniz cocuk hatirlardi
bence esinize engel olun, karartmayin cocugun hayatını

10 yasina kadar nasil beklediniz yahu ergenlige girmis nerdeyse cocuk, yazik günah.

Cok sorumsuzca buluyorum sizin gibi anne babalari

Çok mu güzel bir tecrübe ki hatırlamasını istiyor? Ne değişik bir kafa. Uzun zamandır doktorlar sünnetin bebekken yapılmasını tavsiye ediyor. Biz 40’ı çıktığında direkt lokal anesteziyle yaptırdık. Çok hareketli bir dönemde olmadığı için çabucak iyileşti. 10 yaş için eziyet gibi. Umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız.
Güzel ve çirkin mi kısmını tartışma niyetinde değilim, daha çok fikir alışverişi için açtım konuyu, iyi dilekleriniz için teşekkürler

Geç olması dezavantaj evet eşime de böyle yapmış ailesi kardeşiyle bir olsun düğün yapalım küçüğü de büyüsün diye beklemişler koca adam olmuş eşim. Çok utanmış. Genel anestezi neden bir de lokalle yapamıyorlar mı? Aklı yerinde çocuğun yani dur dersin durur

esinin niyeti cocukta cinsel travma yaratmak mi?
10 yasinda ergenlik basliyor yavas yavas, erkek cocuklarda masturbasyon falan. kim neden bu saatten sonra sunnet yaptirsin ki?
cocuk kendini kötü hissetsin - eksik hissetsin diye mi?
böyle seylere önem veriyorsanız bebekken yaptirsaydiniz, ya da 6 yaşından sonra. ille anisi olsun diyorsaniz da sunnet dugunu yaptirsaydiniz cocuk hatirlardi
bence esinize engel olun, karartmayin cocugun hayatını
Bizim çocuğumuzu bizden daha iyi tanıyor ve bizden daha çok düşünüyorsunuz, tebrikler..

Bizim çocuğumuzu bizden daha iyi tanıyor ve bizden daha çok düşünüyorsunuz, tebrikler..
sizin cocugunuzun dunyanin geri kalan 10 yas erkek cocuklarindan ne farki var? yavas yavas ergenliğin basladigi yila kadar beklemissiniz hic sebepsiz yere (sebep babasi hatirlasin istemis. keske sebepsiz olsaydi). bu yaptığınızin cocugun gelecek cinselligini kötü etkileme ihtimalinin olduğunu - ergenlik doneminde sunnet olmayacagini herkes bilir. umrunuzda olsaydi bunca sene şöyle bir arastirsaydiniz siz de bilirdini
Screenshot_20241110_232512_Free Adblocker Browser.jpg

Sizin icin cok mu onemli ne niyetle anlattığı, halbuki konunun özü çok baska
Benim için önemli olan kısım 10 yaşına gelmiş çocuğa hatırlasın diye sünnetini ertelen kocanızın zihniyeti. Konunun özüde bu bence inşallah çok rahat geçirir süreci ve kötü bir anı olarak kalmaz.

X