• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisinda cok yanlizim yardim bekliyorum...

nick_siz-wine

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
29
0
286
44
İzmir
Merhaba,

Bir yili askin suredir Norvecte yasiyorum. 2. evliligimi yaparak buraya geldim.ilk evliligimden 11 yasinda bir oglum var.oglumun dikkat problemi var ve esim artik oglumu istemedigi gibi buraya geldigimden beri benimle de ilgilenmiyor. beni hala cok sevdigini soyluyor ama davranislariyla bana bunu gostermiyor.ne yapmaya calistigini da anlamiyorum.siddetle yardima ihtiyacim var.onumuzdeki ay tr ye gelicem.kliniginize de gelebilirm.ama bana 1 ay daha burada kalmama dayanacak psikolojik desteginiz lazim

saygilarimla..

merhaba,

bir yili askin suredir norvecte yasiyorum. 2. Evliligimi yaparak buraya geldim.ilk evliligimden 11 yasinda bir oglum var.oglumun dikkat problemi var ve esim artik oglumu istemedigi gibi buraya geldigimden beri benimle de ilgilenmiyor. Beni hala cok sevdigini soyluyor ama davranislariyla bana bunu gostermiyor.ne yapmaya calistigini da anlamiyorum.siddetle yardima ihtiyacim var.onumuzdeki ay tr ye gelicem.kliniginize de gelebilirm.ama bana 1 ay daha burada kalmama dayanacak psikolojik desteginiz lazim

saygilarimla..

cnm allah kolaylık versin anladığım kadarıyla eşin seninlede sensizde olamıyor ama seni gerçekten seviyor olsaydı oğlunuda senin kadar severdi ve her şekilde sevgisini gösterirdi fakat onun açısındanda düşünmen gerekli belki bu sıralar kafasında düzeltemediği sorunlar var ve bunu istemedende olsa size yansıtabiliyor bence akılı karar ver ve sakın hiç birşey için acele etme ve şuna inan senin kalbin sana doğru yolu gösterir yanlış yollarda kuş gibi çırpınır o yüzden evladını ve kendini düşünerek emin adımlar at derim....

cnm allah kolaylık versin anladığım kadarıyla eşin seninlede sensizde olamıyor ama seni gerçekten seviyor olsaydı oğlunuda senin kadar severdi ve her şekilde sevgisini gösterirdi fakat onun açısındanda düşünmen gerekli belki bu sıralar kafasında düzeltemediği sorunlar var ve bunu istemedende olsa size yansıtabiliyor bence akılı karar ver ve sakın hiç birşey için acele etme ve şuna inan senin kalbin sana doğru yolu gösterir yanlış yollarda kuş gibi çırpınır o yüzden evladını ve kendini düşünerek emin adımlar at derim....

gec de olsa cevabiniz icin tesekkur ederim.artik ne yapmaya calistigini anliyorum.bu kisacik surede o kadar cok sey degisti ki...ayagimi kirdim ve ameliyat oldum.bundan 5 gun sonra oglumu turkiyeye goturdum ve tedavimin devami icin norvece geri dondum.ve haftaya bugun kismetse turkiyeye temelli donus yapiyorum.beni kendinden sogutarak ayrilmami saglamakmis amaci.amacina da ulasti...ne diyecegimi bilemiyorum.cok kirgin ve cok uzgunum....

Yurtdisina gitmek aileni sevdiklerini dostlarini memleketini herseyini birakip sirf degmeyen insanlar icin helede sirf evlilik icin yurtdisina gitmek gercekten APTALLIK.Cunku o aptallardan biri de benim.Lanet ediyorum her seferinde.Evlendigim icin cok pismanim.Ilgisizlik yanlizlik diz boyu :(

Back