Selam
türkiyeden Azerbaycana kargo ile birşey yollamam gerek
acaba bunu nasıl yapabılırım?
birde yaklaşık 1 kilo filan gelir kolim ortalama ücret hakkında ve
Türkiye den oraya kaç günde ulaşacağı hakkında
tahmini bilgi verebilecek varmı ?
evet canım yolumun uzerınde dıye mng ye sorayım dedım aman ALLAHIM o kadarmı fahiş fiyat olur 530 tl dedi bana şok oldum kız bıle dedı abla soylemeye bıle utandım dıye:26::26: sonra ptt ye gıttım 50 tl fılan dedı ucmus ıyıce bunlar ya 530 tl verıp paket yollıcagma bınerım ucaga paketımı elden verırım gezmıs olurum
Özel kargo şirketleri bu konuda gerçekten fazla uçuk fiyat istiyorlar. Ama 500 küsür fazla uçuk geldi bana, acaba çalışan yanlış bir tutar falan mı söyledi. O paraya özel uçak kiralar gidersiniz neredeyse. :) Ben de 2 sefer PTT kargo ile Fransa'ya kargo gönderdim, ne kadar ödediğim aklımda değil, ancak 70 lira'dan fazla değildi. 3 gün içinde de eline ulaşmıştı arkadaşımın, oldukça da memnun kalmıştım bu sebeple.
ben hem PTT hem de PTS le gönderdim.. ikisi de iyi, özellikle yurtdışı gönderilerde.. Ama özellikle PTS yi şiddetle öneririm, IST-Hindistan arasına 4 günde sorunsuz gitti. fiyat olarak da 2.5kg için yanlış hatırlamıyor isem 150-200 arası birşey ödedim ama çok emin değilim.. 6 aydan biraz fazla oldu göndereli :)
evet canım yolumun uzerınde dıye mng ye sorayım dedım aman ALLAHIM o kadarmı fahiş fiyat olur 530 tl dedi bana şok oldum kız bıle dedı abla soylemeye bıle utandım dıye:26::26: sonra ptt ye gıttım 50 tl fılan dedı ucmus ıyıce bunlar ya 530 tl verıp paket yollıcagma bınerım ucaga paketımı elden verırım gezmıs olurum
bir iki yıl önce amerikaya evrak göndermem gerekti. bak paket demiyorum evrak. bir kaç dosya kağıdı. ups 300'e yakın masraf çıkardı ptt ile 50 liraya gönderdim:) şuan yine yurtdışındayım. çoğunlukla buradaki türkler ptt kullanıyor. yani tr.den ptt vasıtası ile yollanıyor posta buranın dağıtıcı kurumuyla bize ulaşıyor. ptt hem hizmet hem fiyat açısından en uygunu. hakikaten 500 tl'ye bilet alır kendin gidersin