Sky Scanner den en uygun ay olarak seçeneklerinizi belirleyin, Booking ten erken rezervasyon yapın, bütçe sınırlı ise yaz ayları yerine kış dönemi seyahat edebilirsiniz. Kısa zamanda çok yer göreyim detaylı gezmesemde olur derseniz tur firmalarına göz gezdirin Pronto, Kappa Tur, Jolly tarzı firmalar güvenilir. Birde konaklama opsiyonunda ve uçuşta ekonomik yerleri tercih edin rahatlıkla gezersiniz.Slm kızlar pasaport başvurusu yaptım yurtdışı görmek istiyorum fakat bi uçak bileti bile 8 binden başlıyor,bol bol yurt dışı seyehati yapmış insanlardan fikir istiyorum bunun bi uygunu var mı çift olarak gitsek 32 bin sadece yol ee yeme içme yani en az 100 bin falan mı olması gerekiyor yoksa alternatif uygun yollar var mı
Ben 2020 yilinda Amsterdam belcikaya gitmiştim unifrog diye bı site var oraya bakabilirsin otel ve uçak biletini temin ediyolar sitesine bakabilirsin Paris falanda varSlm kızlar pasaport başvurusu yaptım yurtdışı görmek istiyorum fakat bi uçak bileti bile 8 binden başlıyor,bol bol yurt dışı seyehati yapmış insanlardan fikir istiyorum bunun bi uygunu var mı çift olarak gitsek 32 bin sadece yol ee yeme içme yani en az 100 bin falan mı olması gerekiyor yoksa alternatif uygun yollar var mı
Çok sağolun hemen bakıyorumVar, tam şimdi uygun olmaz çünkü Noel tatili sezonu. yazın da fiyatlar uçuyor tatile gelen gurbetçi tayfa yüzünden. Bahar-sonbahar iyidir, fiyatlar normale düşüyor. Kısacası fiyatları takip edin , uygun olunca atlayın :))) Google flightsta bu uçuşu takip et seçeneği var fiyat düşünce mail geliyor onu da tavsiye ederim.
Yaa çok iyimişPegasusun kampanyalarını takip etmek lazım. Ama orda da anında, gördüğünüzde düşünmeden bileti almanız lazım. Yok bir eşime sorim, bir ajandama bakim derseniz olmaz. 500 tlye Avrupa’ya gidiş dönüş bilet alınabiliyor böyle, gitmesem de birşey olmaz diye düşünmeden almanız lazım ama.
Böyle tüyolar istiyorum ben de tamKampanya donemlerini takip ederek 8-9 ay sonrasina bilet kovalayabilirsiniz. Ben yaklasik 5-6 ay onceki kampanyada bu kis icin 3 tane bilet aldim. Gidis + donus ortalama 1500tl flndir. Bunun disinda en yuksek gider kalemi konaklama. Onda da merkeze yakin airbnb evde kalmayi tercih ediyorum. Hem ulasim masrafsiz oluyor hem de evde mutfak oldugu icin pratik yiyecek hazirlayabiliyorum. Yeme icme olayinda da gittigim yerde sadece bir ogun kaliteli şık bir yerde paraya kiyiyorum. Onun disinda sandviç, meyve, kuruyemis, kraker yada ucuz sokak lezzetleri yiyorum. Avrupada pek cok sehirde cesmelerden musluklardan su icilir o yuZden matara goturur doldururum suya extra para vermem. Burdan da sallama çay / 2si1 arada gotururum. Tlcdeki pintilerin tatil versiyonu gibi oldu ama her yil 3-4 kez yurtdisi tatili yaptigim icin boyle olmasi lazim diye dusunuyorum.
Önce vizesiz yerlerden başlayabilirsiniz. Cogu zaman gitmek istediğiniz tarihten 45 gün önce en uygun fiyatlar oluyor bunların algoritmasına göre. Yalnız bilgisayarınızdan araştırma yaparken gizli moda alın, aksi durumda siz tekrar giriş yaptıkça fiyatlarin arttığını göreceksiniz.Slm kızlar pasaport başvurusu yaptım yurtdışı görmek istiyorum fakat bi uçak bileti bile 8 binden başlıyor,bol bol yurt dışı seyehati yapmış insanlardan fikir istiyorum bunun bi uygunu var mı çift olarak gitsek 32 bin sadece yol ee yeme içme yani en az 100 bin falan mı olması gerekiyor yoksa alternatif uygun yollar var mı
Hey gidi gunler hey; 300liraya barsemona bileti almistik 2015te!Slm kızlar pasaport başvurusu yaptım yurtdışı görmek istiyorum fakat bi uçak bileti bile 8 binden başlıyor,bol bol yurt dışı seyehati yapmış insanlardan fikir istiyorum bunun bi uygunu var mı çift olarak gitsek 32 bin sadece yol ee yeme içme yani en az 100 bin falan mı olması gerekiyor yoksa alternatif uygun yollar var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?