• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışı Turuna Arkadaş :)

matmazel0

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2017
5
0
1
29
Merhaba arkadaşlar :) Turla yurtdışı gitmeyi düşünen varmı? Yeni dostluklar yeni yerler görmek istiyorum. Benim gibi gitmek isteyen varsa buyursun :) Daha önce bir kaç KEZ daha gittim fakat yanlış kaldım bazen . 20 kişilik turda kafama göre birini bulur muyum muamma.

Benim de hayalim ama kredinin bitmesi lazım. Peki vize falan isteniyor mu? Neler gerekiyor bu turlarla turlamak için?

Benim de hayalim ama kredinin bitmesi lazım. Peki vize falan isteniyor mu? Neler gerekiyor bu turlarla turlamak için?
Valla pek arastirmadim
Pasaportuna bağlı bir durum. Öncelikle para gerekiyor. Para olduktan sonra sana gerisi kolay :) önceden satın alıyorsun. Vize gerekli ise vize işlemleri vs. Belirtilen saatte havaalaninda tur lideri ile tanışıp yolculuğa başlıyorsn kısaca. Ama yanlış kalma ihtimali çok bazen emekliler oluyor arkadaş bulamıyorum kafama göre. Arkadaşla iki kişi gitmek daha mantıklı

bugun uye
turlara katılacak kadar sosyal
ama arkadası yok :) enteresan

Ya Allah aşkına turlara katılacak kadar sosyalsin ama arkadaşı internette arıyorsun? Neden?
Bir de nasıl güvensin insanlar sana? Şaka gibi!
Yeni arkadaşlıklar dedim. Ayrıca daha önce çok kez tanışıp gittiğimiz arkadaşlarım zoldu .

Bu konu için açtım çünkü. Söz nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın. Katılmak isteyen arkadaşlar özelden mesaj atabilir. İyi akşamlar

Bende Turlara çok giderim
Hiçte arkadaş endişem olmadı
Gezmeye gitmiştim görecek bi ton yer varken arkadaşı napiyim

Eğer Ortadoğu ya gitmeyecekseniz turla gitmeyin yahu.. gencecik insansınız, ne işiniz var miadı dolmuş yurdum insanının yanında.. alın çantanızı sırtınıza oh mis.. bebeler biraz daha büyüsün de ben yapacam bunu inşallah maşallah :27:

Eğer Ortadoğu ya gitmeyecekseniz turla gitmeyin yahu.. gencecik insansınız, ne işiniz var miadı dolmuş yurdum insanının yanında.. alın çantanızı sırtınıza oh mis.. bebeler biraz daha büyüsün de ben yapacam bunu inşallah maşallah :KK53:

Alın benden de o kadar. Sırt çantasını alıp gezmek gibisi yok.

Gruplara bağlı kalmıyorsun, tur şirketinin değil kendi seçtiğin yerleri geziyorsun. Istersen tüm gün yürü, istersen ara sokaklarda kaybol. Tur sırasında çıkan surpriz masraflar yok. Üstelik daha ekonomik olabilir, güzel planlarsan.

Biraz kendinden bahset de tur arkadasi olur musun olmaz misin karar verelim. Bobrek, kalp, goz herkese lazim.

Dil biliyorsaniz bookingden yer ayarlayip gidin. Mis gibi. Hem ucuz hem keyfinize gore. Bos zamanlarda sıkılmazsın bu sekilde. Cunku bos zaman birakmazsiniz.

Ben baya gezdim bu yontemle. Afrika guney amerika dahil. Cok ucuz oluyor. Turla gezsem gezemezdim.

Ben yalniz gitmistim.Bir ton arkadasla geri dondum turdan.Biraz sicakkanliysaniz,diyaloga girmede sorun yasamayan biriyseniz turun daha aksamina yalniz kalmayacaginiz garanti.

Back
X