- 17 Temmuz 2017
- 5
- 0
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de hayalim ama kredinin bitmesi lazım. Peki vize falan isteniyor mu? Neler gerekiyor bu turlarla turlamak için?
Valla pek arastirmadim
Pasaportuna bağlı bir durum. Öncelikle para gerekiyor. Para olduktan sonra sana gerisi kolay :) önceden satın alıyorsun. Vize gerekli ise vize işlemleri vs. Belirtilen saatte havaalaninda tur lideri ile tanışıp yolculuğa başlıyorsn kısaca. Ama yanlış kalma ihtimali çok bazen emekliler oluyor arkadaş bulamıyorum kafama göre. Arkadaşla iki kişi gitmek daha mantıklıBenim de hayalim ama kredinin bitmesi lazım. Peki vize falan isteniyor mu? Neler gerekiyor bu turlarla turlamak için?
Buraya konu açmakla da yanlış yaptınız,yanlış kaldım bazen
Yeni arkadaşlıklar dedim. Ayrıca daha önce çok kez tanışıp gittiğimiz arkadaşlarım zoldu .Ya Allah aşkına turlara katılacak kadar sosyalsin ama arkadaşı internette arıyorsun? Neden?
Bir de nasıl güvensin insanlar sana? Şaka gibi!
Orası öyle ama serbest zamanlar da tek kalmayı sevmiyorum.Bende Turlara çok giderim
Hiçte arkadaş endişem olmadı
Gezmeye gitmiştim görecek bi ton yer varken arkadaşı napiyim
Eğer Ortadoğu ya gitmeyecekseniz turla gitmeyin yahu.. gencecik insansınız, ne işiniz var miadı dolmuş yurdum insanının yanında.. alın çantanızı sırtınıza oh mis.. bebeler biraz daha büyüsün de ben yapacam bunu inşallah maşallah![]()