Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Montenegrohayirli olsun, hangi ulke?
Öğrenin dilMontenegro
aaaa harikaMontenegro
Muhteşem bir yer. Yaşam koşullarını bilemem de tatil için gidip dibimiz düşmüştü bu yaz yine gidelim diyordukMontenegro
Ayy cok heyecanlıyım yapabilirmiyim bilmiyorumÖğrenin dil
Yavaş yavaş öğrenirsiniz
O zamana kadar da Google translate ile idare edersiniz
Karadağ yaniMontenegro
Dili a1 seviyesine getirirsiniz 3 ayda bence. Bir yerde yaşarken de minimum b1 seviyesi gerekiyor. Çalışmayacaksanız ingilizceyle de günlük işlerinizi halledersiniz.Ayy cok heyecanlıyım yapabilirmiyim bilmiyorum![]()
EvetKaradağ yani
Bizim hayat hizli birazKız daha sabah bebek yapıyordunuz ne ara yurt dışına taşınıyorsunuz harbiden hızlı hayatınızhayırlı olsun bu arada yavaş yavaş oturur düzenler
Yok ya uzun zamandır esimin başının etini yiyen benim gidelim bu ülkede gelecek göremiyorum sürekli siyasi stres geçim kaygısı anksiyetemi tetikliyor diye burda ki mulklerimizi satip oradan ev falan almayi da düşünüyoruz sadece ben dil konusunda cok çekimserimHüzünlü gibisiniz anlamadım beraber vermediniz mi bu kararı ? sırf eşiniz istiyor diye gidiyorsanız gitmeyin sonra yalnızım diye konu açarsınız buralarda.
Her tasınan nasıl yapıyorsa siz de yaparsınız kendinize güvenin biraz :) kursa kaydolursunuz, zamanla da öğrenirsiniz ister istemez.her sey güzel olsun bundan sonra sizin icin .Yok ya uzun zamandır esimin başının etini yiyen benim gidelim bu ülkede gelecek göremiyorum sürekli siyasi stres geçim kaygısı anksiyetemi tetikliyor diye burda ki mulklerimizi satip oradan ev falan almayi da düşünüyoruz sadece ben dil konusunda cok çekimserim
karadağca bilse ne bilmese ne..ben gittim hic ingilizce bile konusamadim, airbnbde evi gösteren Türk, lokantada siparis verdigin garson Türk, hatta sehirlerarasi otobuste doğru mu bindim diye soru sordugum kadin bile "abla Türk müsün? evet tivata gidiyor" demisti.Bir kaç ay dil kursu alsaydiniz. Eşim dil bilmese yurtdisina adimini attirmazdimama yapan cok var.
Orada ögrenirsiniz artik muhtemelen eşiniz tek calisacak siz evde olacaksiniz zaten.
Hangi ulke? Almanya da dogup 35 yasima kadar oradaydim. Artilari var elbette ama eksi yanlarida var.Esim yurt dışına gidiyorbizi de iki üç ay sonra alacak yanina bugün sonuclandi dil bilmiyorum falan
kizlar nasıl yapicam ya yurt dışında yasayan varmi
![]()