bunu bizden değil eşinden ailenden fikir almalısın
2 yıl kolay mı ya biz kal desek kalıcak mısın
eşin ne yapıcak 2 yıl orda kolay mı erkekler için kadınsız hayat benneyaptımki
yerinde olsam bende giderdim peşinde yahutta göndermezdim
canım ben yurtdışında yaşayan biri olarak derim ki; gerçi eşenezen gideceği ülkenin şartlarını bilemem ama burda artık kesinlikle para biriktirilmiyor..aldığın anca kendine yetiyo yetmiyo bile çoğu zaman üstüne bir de gurbet çekiyosun o eskidenmiş paraların aktığı dönemler sonradan giden yararlanamıyo maalesef artık kimse de gelmiyo gelen de perişan oluyoburda köklü olan parası birikmiş kendine bi düzen kurmuş olanlar rahatlar..vatandaşlık bile vermiyorlar geri postalamaya çalışıyorlar anlatamam sana eşin içini iyi bilmeden sakın yollara düşmesin hele ikiniz birden gelir tam rezil olursunuz yine de deoiğim gibi şartlarınız hazır ve uygunsa bilemem ama kendi ülken en iyisi ..
saol canım arkadaşım sözlerin çok iyi geldi eşim benide götürmek istiyo ve ben seninde dedigin gibi bir zorluk olursa ikimizde rezil oluruz ve geri dönüşümüz zor olur diye gitmek istemiyorum ama eşim tek giderse gitmesi kolay oldugu gibi gelmeside kolay olur diye düşünüyorum hem eşimi şirket götürücek kendi başına gitmiyo sonuçta ve eşimin işini yapıpta yurt dışına giden çok tanıdık arkadaşları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?