merhaba arkadaşlar
iki ay önce kriz bizide vurdu diye bi konu açmıştım okuyanlar bilir
eşim 2 aydır boşta ve gerçekten maddi sıkıntılarımızı aşamaz olduk
aylık zorunlu olarak 1500 tl ödememiz varken bizim hiç bir gelirimiz yok ve bu kriz bitene kadar eşimede iş yok
eşim inşaat sektöründe çalışıyo
ve eşim bugunlerde yurt dışına gitme kararı aldı dubai yada limya ya gidicek oralardan çagırdılar
tabi bende annemin yanında kalıcam ben şuanda ist de oturuyorum annemler ise bursada annemlerin kendi evleri var ama küçük eşimde büyük bir ev tutalım annemlerin evinide kiraya verelim beraber oturun diyo
arabamız var eşim onuda sana bırakırım annenlerle 2 sene idare edersin diyo buraya kadar herşey tamamda büyük bi sorunumuz var benim kayınvalidemde bursada ben daha önce kayınvalidemde kaldım 7 ay benim için çok zor geçti şimdide aynı zorlukları yaşarmıyım bilemiyorum kayınvalidem benim annemde durmama bir sürü laf edicek biliyorum
klava: babamda hiç böle laflara gelemez ne yapıcam bilemiyorum eşim gitmek istiyo ama aklımda sende kalıcak diyo gitmese iş yok belki dersiniz her işsiz kalan yurt dışınamı giidiyo diye ama eşim zaten gitmek istiyodu buda bahane gibi bişi oldu şimdi sizlerden gelen fikirlere akıllara ihtiyacım var bana yardım edin nasıl bir hayat beni bekliyo dayanamazmıyım acaba bende işe giricem bursada 2 sene ayrılıga dayanmakmı daha zor yoksa böle çalış çalış bir karış düşüncesiyle maddi problemlerle ugraşmı zor yardım edin lütfen benim durumumda olanlar yaşamış birisi olarak bana akıl verin
iki ay önce kriz bizide vurdu diye bi konu açmıştım okuyanlar bilir
eşim 2 aydır boşta ve gerçekten maddi sıkıntılarımızı aşamaz olduk
aylık zorunlu olarak 1500 tl ödememiz varken bizim hiç bir gelirimiz yok ve bu kriz bitene kadar eşimede iş yok
eşim inşaat sektöründe çalışıyo
ve eşim bugunlerde yurt dışına gitme kararı aldı dubai yada limya ya gidicek oralardan çagırdılar
tabi bende annemin yanında kalıcam ben şuanda ist de oturuyorum annemler ise bursada annemlerin kendi evleri var ama küçük eşimde büyük bir ev tutalım annemlerin evinide kiraya verelim beraber oturun diyo
arabamız var eşim onuda sana bırakırım annenlerle 2 sene idare edersin diyo buraya kadar herşey tamamda büyük bi sorunumuz var benim kayınvalidemde bursada ben daha önce kayınvalidemde kaldım 7 ay benim için çok zor geçti şimdide aynı zorlukları yaşarmıyım bilemiyorum kayınvalidem benim annemde durmama bir sürü laf edicek biliyorum