yurt dışı dil eğitimine gidenler?

Cevapladığin için teşekkür ederim canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben İrlandaya gittim dil okuluna ve aşırı memnun kaldım. İnsanlar genelde İrlandadan kuşku duyuyor sanki İrlandalıların aksanı kötüymüş gibi bir algı var ama doğru değil. Dublin çok güzel bir yer dil öğrenmek için. Şurada daha detaylı bilgi var okuyun derim irlanda-dil-okulu...............tr/2014/07/irlandada-dil-okulu.html . İrlandayı da kesinlikle göz önünde bulundurun. İrlandanın vizesi de daha kolay çıkıyor ayrıca.

Az önce yazdığım link çıkmamış. ....... olan yer blogspot[.]com olacak.

Son düzenleme:

Ben de Chıcago dusunuyorum.. Dıl egıtımınden memnun kaldınız mı? Temel duzeyde Ingılızcem, tofel almak ıstyorum sızce kaç aylık bır kurs yeterlı olur? Unıversıtelerın yurtları var mı

merhaba ,
yurtdışı eğitim danışmanı olarak yardımcı olabilirim özelden mesaj atabilirsiniz veya ceylan@artiedu.com adresinden benimle irtibata geçebilirsiniz. genellikle yurtdışı dil okulları üzerinde faaliyet gösteriyoruz. Ağırlıklı olarak anadili ingilizce olan ülkelere öğrenci gönderiyoruz.

daha hesaplı ve uzaklık olarak yakın olmasından ötürü ingiltere'yi tercih etmeni öneririm. brighton'da özellikle çok fazla, her bütçeye uygun dil okulları var. 2 sene londra'da yaşadım ve kız kardeşim de brighton'da brighton english language center diye bi okulda 6 ay eğitim aldı o yüzden onun yanına sık sık gittim. kardeşim çok faydasını gördü, sadece okul değil birçok yabancı insanla da arkadaş olup vakit geçirdi yani dışarda da ingilizce konuşmak zorunda kaldı. zaten ingilizceyi yurtdışında öğrenmenin en büyük avantajı da bu bence. okulun ücretiyle birlikte 6 ay-konaklama dahil- 25 bin civarı tutmuştu hepsi.

çok az ingilizce biliyor olsan bile herkes için kurlar var diye biliyorum ki kardeşimin de ingilizcesi çok azdı. ama gitmeden hazırlık yapmıştı biraz. beşiktaş'ta british side ücretsiz olarak yardımcı oluyor sanırım, kardeşimin okulunu biz bulduk ama ben yüksek lisans için londra'ya gitmeden o şirket aracılığı ile başvurdum ve hiçbir ücret alınmıyordu.

Merhaba iki hafta sonra brightona gidyorum baslangic seviyesindeyim oyuzden biraz korkuyorum 6 ayda hangi seviyeye gelebilirim ve ilertmek icin neler yapabilirim simdiden tesekkur ediyorum.

bende ıngiltereye gitmek istiyorum bu yaz arastırmA içerisindeyim kafam cok karışık banada yardımcı olabılırmısınız aklımda bırkac soru varda:)

arkadaşlar merhaba, bende mart ayında ingiltereye dil okuluna gitmeyi düşünüyorum. ingilizce seviyem upper. Danışmanım Southampton ı önerdi buraya giden duyan bilgisi olan varsa memnun olurum:)

canım bende bu yaz embasyy ces ile oxforda gideceğim bende elementery sevıyesındeyım sen nekadar kaldın canım orda begınnerden hangı sevıyeyle dondun.bana yardımcı olabalırmısın bır kac sorum daha varda:)

Yorumlarınızı görüp üye oldum merhabalar bende bu yaz tatilinde üç aylığına maltaya gideceğim , burda kursa gitmektense orasının benim için daha verimli olabileceğini önerdiler . Daha önce malta ya giden yada bilgi sahibi olan varmı? Yada alt yapım olmadan oradan üç aydaverim alabilirmiyim? Daha önce herhangi dil okulunda eğitim alanlardan fikirlerini bekliyorum , teşekkürler..

merhaba bende yurt dışında bir yıllık ingilizce kursu düşünüyorum başlangıç seviyesindeyim ve vize başvurusunu kendim yapacağım ancak niyet mektubu ve cv oluşturmam gerekiyor cv de kariyer hedefi bölümü var ancak bir türlü cümle kuramıyorum yazdığımda doğru gelmiyor tecrübeli arkadaşlar bana cv örneğinizi ve niyet mektubunda yardımcı olurmusunuz. çok sevinirim biran önce oluşturmam da lazım
kendi yazdığımı göndereyim belki üzerinde düzeltmem gereken yeri netleştiririz.

KARİYER HEDEFİ
Mesleki hayatımda gerekliliği olan ileri düzeyde İngilizce, özel okullarda ve kolejlerde iş başvuru kabulü ve meslekte ilerlemek için bir gereklilik haline gelmiştir. Kazandıracağı deneyim ile kültürel birikim ve vizyonun yanı sıra, kaliteli bir eğitim ile kendi bilgi ve birikimime aldığım eğitimi de ekleyerek kişisel becerilerimi geliştirmek, çalışacağım öğretmenlik alanında en yüksek faydayı sağlamak, daha iyi iş olanakları sebebiyle ve mesleki kariyerimde yükselmek için önemli, ayrıca aldığım eğitimi örnek teşkil edecek şekilde kendi açacağım eğitim kurumunda uygulamak bana büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Malta benimde aklımda olan biyer. Gittiniz mi ne yaptınız merak ettim??

deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim

***merabalar, nasıl yaptınız başvuruları ben yakın zamanda yurt dışı dil eğitimine gitmeyi düşünüyorum ve sizin bahsettiğiniz kriterlere uygun olması tercihim fiyat ve yaşam standartları uygun olmalı.. yalnız eğitim gittiğime değmeli sadece uygun diye gitmemeliyim..bilgilerinizi rica ederim

Son düzenleyen: Moderatör:
Malta benimde aklımda olan biyer. Gittiniz mi ne yaptınız merak ettim??

deneyimlerinizi aktarabilirseniz sevinirim

merhaba amadaclarke ,
ben Malta'da kısa dönem dil eğitimi aldım. Malta küçük ama eğlenceli bir yer. Okula gittikten sonra hemen denize girebiliyorsunuz mesela. Mesafeler oldukça yakın. Çok fazla genç var, bu konuşmayı ilerletme açısından avantaj oluyor. Süpermarketlerden alışveriş ile bazı harcamaları ekonomik şekilde yapabilirsiniz. Okul seçeneği ve konaklama seçeneği çok sayıda mevcut. Detaylı soru ya da firma tavsiyesi isterseniz özelden yazabilirsiniz.

ö

özelden mesaj atmaya çalıştım ama başaramadım siz atabiliyosanız dener misinizi? ya da buradan firma ismi vermesenizde fikirlerinizi yazsanız. Gitmeli mi? neler yapmalı, nelere dikkat edilmeli? ne kadar süre ile orda kalınmalı flan gibi.

merhaba,
özel mesaj atmayı denedim fakat gizlilik ayarlarınızdan dolayı atamadım.Dil eğitimi için Malta'ya gitmeyi düşünüyorum.Oranın deneyimini yaşayan biriyle konuşup bilgi almak istiyorum.Siz bana özelden msj atmayı deneyebilirmisiniz?

Gercekten dediginiz gibi Chicago'da bende buyuk bir arastirmaya girmistim ve Kaplan ve diger okullar inanilmaz pahaliydi..Baska bi okul buldum ismi solex ..Iki kampusu var biri downtonda digeri wheeling'te ..Wheeling biraz daha tasra kaliyo ama cok huzurlu esimle 780 usd civarinda ev tuttuk kurs paralarimizi da oduyoruz ki dedigim gibi kurs ucretim inanilmaz uygun ve egitimi de fazlasiyla iyi..Etrafa gelirsek dediginiz gibi Chicago diger sehirlere nazaran daha uygun..Zaten Amerikada kimse kimsenin ne yaptigiyla fazla ilgili degil ..Herkes kendi halinde..Walmart ve bilumum marketlere girdiginizde kendinizi kaybedebilirsiniz ve ya biz kadinlar olarak cok pahali bi cantayi 20 usdye alinca da kendinizi kaybedebilirsiniz..Chicagoda asiri mutluyum siz de gelin hep beraber mutlu olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…