***merabalar, nasıl yaptınız başvuruları ben yakın zamanda yurt dışı dil eğitimine gitmeyi düşünüyorum ve sizin bahsettiğiniz kriterlere uygun olması tercihim fiyat ve yaşam standartları uygun olmalı.. yalnız eğitim gittiğime değmeli sadece uygun diye gitmemeliyim..bilgilerinizi rica ederim
Oncelikle merhaba;
Bir kac gun once su anda bulunmus oldugum kurs ve cevresi ile ilgili bir kac cumle yazma firsatim olmustu.Oncelikle Amerika’daki kurslarin sizin guvenliginiz acisindan akredite olmus olmasi gereklidir.Genelde Turkiye’deki ajanslarin cogu anlasmali oldugu ve ucreti cok fazla olan kurslari tavsiye etmekte ve bu durum bir cok insanin parasinin bosa gitmesine sebep olmakta.Amerikaya gelmek isteyenler daha kolay yolu secip ajans araciligiyla gelmeyi tercih ediyor.Ben tum islemleri kendim yaptim.Okulun sitesine girince mutlaka bir iletisim bilgisi buluyosunuz ve onlar size sizin dilinizi konusan biriyle iletisim kurmanizi sagliyolar ve sonrasi geliyor.Okulun size gondermis oldugu form;sevis kayit ucreti,pasaport fotokopisi,kargo ucreti,banka mektubu vs.. belgeleri kursa gonderiyorsunuz ve onlar size i20 formu gonderiyorlar.Sonrasinda Amerika konsoloslugundan randevu aliyosunuz..Bu arada kursumun ismi solex college incelemek isterseniz turkce sayfasi da bulunmakta sevgilerimle..