How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yüreğim Seni Çok Sevdi -Canan Tan

canan tan ın son kitabınıda tavsiye ederim ..
EN SON YÜREKLER ÖLÜR :lepi:
ama mendillerinizi yanınızda hazır edin mafoldumben

canan tanın okumadım teq qitabı eroinle dans onuda qısmetse yaqnda oquıcam..: )
ya ama bn en son yürekler ölür ü beenmedim blmyrm bana saçma qldi sonu neblm ya sen o insann kalbne aşık oluysn ama snçta o insnda olduu için sevysn onu o kalbi başka birine werdii zamnda onuda sevicn die bişe yok bnce tabı bu bnm nacizane fqrm qatlmayanlar olablr...!
öfff şurda hmnceck kitabıda anlatverdm ha:D:D

En son yürekler ölür... Bu kitabını okudum ve tek kelime ile muhteşem olduğunu söyleyebilirim... en yakın zmanda Yüreğim seni çok sevdi, Piraye, Eroinle Dans kitaplarınıda sırasıyla okuycam zemuszemus

Geçen hafta bitirmiştim kitabı.
Bende kıza sinir olanlardanım :olmaz:
Ama murat ın son verdiği şiir yok mu ( Ahmet Hamdi Tanpınarın) ağlattı beni.
Üff murat bu kadar romantik olmak zorunda mı :(
Böyle çocuklarda aslı gibilere gelir zaten bize gelmez :)))
En son yürekler ölür kitabı gibi bu da harika sevdim bu Canan Tan ı :)))

Konu klasik olsa da yine de 'imkansız aşk' karşısında hüzünlenmeyecek kimse tanımam.
O yüzden konusuna eh işte demiştim okuyunca.
Kitapta kullanılan uslüp ve dil çok basit.Yazarın arada karmaşık ve bağlı cümleler oluşturma çabası da felaket şekilde sırıtıyor kitapta.
Aslıyla ilgili çok fazla tekrar ve abartı var,onlar da sıkıyor,
Ayrıca yazar; Nazım Hİkmet'e olan düşkünlüğünü vurgulayıp, pekiştirmek istemiş romanda.Bu da baydı beni açıkçası.

Bir daha Canan Tan mı, yok almiim,alana da mani olmiim...

güzeldi ama amerika kısmında biraz sıkıldım çok uzun sürdü birde için için dönsene yaa diyince kendi kendime daha çok sıkıldım sanırım. Bence piraye çok daha güzeldi ama ikisini arka arkaya okumayın derim iki kitabın başlangıçları çok benzer

Merhaba kızlar. Bende o kitabı okuyorum şu an. Canan Tanın kitaplarından en sevdiğim Piraye ona güvenere aldım bu kitabı. Başlardayım basit geldi biraz konusu. Ama madem çok beğenenler var daha bi severek okurum artık..Yine de pirayenin yerini tutarmı bilmem.Eroinle Dans da çok güzel bi kitabı herkese tavsiye ederim.

canan tanın kitapları hep ağlatıyor bni. heleki EN SON YÜREKLER ÖLÜR kitabında öyle çok ağladımk.. 1 hafta boyunca kitap aklıma geldiğinde hep içim acıdı kesinlikle tavsiye ederim....

Bu kitabı ben de okudum, hem de çok kısa bir sürede bitti. O kadar beğendim ki.İki insanın aşkları, yaşadıkları, sorunlar, çözümler.. İçinde sizin de en az birini yaşamış olduğunuz duyguları ve çelişkileri bulabilirsiniz. Herkese tavsiye ederim. :lepi: yerimseniben

ha bi de canan tanın kitaplarında kahramanların saadece aşkla ilgili problemleri oluyo. diğer bütün hayatları mükemmel oluyo. herkes onları destekliyo seviyo.bütün işleri tıkır tıkır işliyo.kızın baktığı çocukalr melaike sanki yaramazlık bile yapmıyolar. amerikada destek çıkan öğretim üyesi var kendi kzıı gibi seviyo vs. tek sorun aşk ve genelde eşlerinin aileleri. inandırıcı olmamış

tam bir canan tan hastasıyım her kitabını okuyorum çıkar çıkmaz ve her kitabındada çok ağlatıyo beni bayılıyorum üslubuna okumaya başladığım günde bitiriyorum zaten herkese tavsiye ederim bütün kitapları harika ....

yaklşaık 6 saat başından kalmadım ve bitirdim bir gecede kitabı...
evet tema klasik bir aşk ama temayla iş bitmiyor..Yazarın anlatımı o kadar akıcı ki ve aralara serpiştirilen şiirler..
2 gün önce başladım ve bitirdim kitabı 2 gündür dönüp dönüp son sayfayı okuyorum...
hoştu :))

Back