How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yüreğim Seni Çok Sevdi -Canan Tan

valla ne şans bendeki kitap fuarına gittim Canan Tan da ordaydı hem tanıştık hemde adımı yazdı imzaladı bana ... çok cana yakın bir bayan ..

kızlar merhabalar , Yüreğim seni çok sevdi kitabını ben de yeni bitirdim
bayıldım tabii ki ancak çevremden Canan Tan ın Piraye isimli kitabının daha iyi olduğunu söyleyenler var ben alıcam sizinle paylaşıyım dedim.
hoşçakalın

suanda elımde o var bı kaç sayfasını okudum devamını getıremedım ole olan kıtapta cok gusel oluyo bakalım nezaman bıtırcem

arkadaşlar öyle anlatıyorsunuzki artık almak hak oldu......

Evet bu kitabı ben de okudum,gerçekten çok güzel.Daha önce Canan Tan'ın hiçbir kitabını okumamıştım bu ilk oldu ancak devamı gelecek sanırım çünkü gerçekten çoook beğendim..Bir kitap ancak bu kadar çeker insanı ve bırakmaz yüreğinden..Başka kitaplarına da bakıyorum şimdi.Elimdeki kitaplar bitsin,sıra başka Canan Tan kitaplarında..

canan tan ın kitaplarını ben okumadım ama kardeşim pirayeyi okudu ve çoooook beğendi ben de yakında başlıcam onu okumaya.hatta kendisi canan tanla tanıştı.ve kızlar büyük ihtimalle yüreğim seni çok sevdi ve piraye eylülde dizi olcakmış :D

4 günde bitirdim kitabı..inanın ki bitmesin diye okumak istemediğim ender kitaplardan..herkesin kendinden birşeyler bulabileceği..aşkı ,fedakarlığı ve hasreti,acıyı yaşatıyor kitap insana..
eroinle dansıda tavsiye ederim..pirayeyide en kısa zamanda okuyacağım..

Okuduğum en güzel en akıcı kitap diyebilirim..Bi konu ancak bu kadar güzel bir üslupla anlatılır yani..Gerçekten herkesin kendinden birşeyler bulabileceği bi kitap herkese şiddetle tavsiye ediyorum..yerimseniben

Yüreğim seni çok sevdi..
o yürek talan
o yürek yangın yeri..
oyürek seni istiyor
bir tek SENİ...senağlama

Daha önce Piraye'yi okumuş biri olarak bu romanda aynı tadı bulamadım.Bunuda severek okudum ama konu bana çok benzer geldi, biraz sıkıldım...

Bugüne kadar belki yüzlerce kitap okumusumdur,
ama tüm samimiyetimle söylüyorum,
hic bi kitap beni bu kitap kadar etkilemedi...
Daha dün aksam basladim okumaya,
bugun is bitsin eve gideyimde okuyayim diye sabirsizlandim
bi oturdum okumaya tam 3.5 saat boyunca kitabi okumusum soluksuz...
Müthis bi kalem, hikayesi desen öyle...

Henüz bitiremedim, ama icimde mutsuz son olacak gibi bi his var o yüzden bitirmekte istemiyorum :-)

Böyle bi son olamaz yaa, simdi bitirdim kitabi ve yüzümdeki gözyaslari kurumadi hala...
Muratin ASLIM deyisi kulaklarimda cinladi sanki...
OOOff asli ooof :(

Bi kitap insani bu kadar etkiyebilir mi ya? etkisinden uzaklasmak icin kitaba ara vermek istedim bi kac gün ama dayanamadim bitirdim bugün...

benimde en çok etkilendiğim kitaplardan biriydi resmen yaşadım bende okurken çook güzeldi keşke bitmeseydi :((

kitap Piraye adlı romanla o kadar çok benziyorki ilk kısımları neredeyse birebir aynı.size birkac örnek vereyim:
iki kitapta da bahsedilen zümrenin niyeyse hiç maddi sorun yok,
kızlar karakter sahibi tuttuğunu koparan başına buyruk,
ikisi de cocugun ailesi tarafından istenmiyor,
iki kitaptada uzun uzun üniversite hayatından bahsediliyor,
ikisinde de imkansız aşk teması işlenmiş... bu böyle sürüp gider bunlar ilk aklıma gelenler.

ben şahsen Aslı karakterinin Muratı bırakma nedenini anlayabilmiş değilim hala. sırf bir kez evlerine gitti, bir ne mezuniyette gördü bu insanları ve murattan olmaz bu iş diye ayrıldı. gerçekten seven bir aşık imajı çizilmemişti ve bence saçmaydı. gerçekten seven aşkı için mücadele eder her iki konuda da dengeyi kurmaya çalışır.

velhasılı kelam, Piraye daha güzel bir kitaptı ve yazarın iki kitabından birini okumanız yeterli bence.
yazara da haksızlık etmeyelim, dili akıcı ve son derece yalın, ama kendini tekrar etmiş...

Pirayeyi okudum gerçekten sıkılmadan okunacak akıcı bir kitap yüreğim seni çok sevdi adlı kitabı yeni aldım şu an elimde bitmek üzere olan Andre Gıde den Dar Kapı var bitirir bitirmez hemen okumaya başlayacağım umarım oda güzeldir

Şuanda elimde olan ve okuduğum bir kitap .tavsiye eden arkadaş sonu ilgi çekici diyor ,daha çok merak sardı hadi bakalım...

eğer canan tanın ilk olarak pirayesini okumuş olsaydınız bu yorumları yapmıcaktınız herhalde.çünkü piraye ile nerdeyse aynı canan tanın pirayesi daha iyi bence

Back