How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yüreğim Seni Çok Sevdi -Canan Tan

Hangisini daha önce okursan, o daha iyi geliyor galiba...
cnkü ben önce yüregim seni cok sevdiyi sonra pirayeyi okudum...
ve yalan degil icimden
ne buldu millt bu kitapta dedim, SIKILDIM... hikaye beni sürüklemedi...
ne pirayenin ne hasimin(isim böyleydi galiba) askina inanmadim.
samimi gelmedi bana...

ama yüregim cok sevdi... hala satirlari aklimda, okudugumdan ne kdr zaman gecmesine ragmen...

Ahh ahh bu kitap..o kdr anısı warki bnde..severek ayrıldğm insan hediye etmişti..kitaptaki karakterin adı ASLI..benım adımda aslı...

okudum bnde kötü diemem pirayeyide okumuştum canan tan sürekli aynı şei yazıo gbi gelio sadece isimler deişio sanki olaylar hep aynı ??

ben de Piraye ile Yüreğim Seni Çok Sevdi yi okudum çok güzel kitaplar bir çırpıda bitiveriyorlar herkese öneriyorum.Canan Tan ın yeni bir kitabı daha çıkmış okuyan var mı adını hatırlayamadım şimdi ben de onu almak istiyorum

Piraye 'yi de yüreğim Seni Çok Sevdi ' yi de okudum açıkcası çok yapay geldi..Canan Tan daha çok türk filmi modunda ..

Yüreğim Seni Çok sevdi Kitabıda fazlasıyla yapay geldi bana herşey Aslı'nın üstüne kurgulanmış..herkes ona aşık..herşeyi en iyi o yapar..koca kampsü o yönetir..en iyi iş kadını odur falan filan..

Bu yazarın başka bi kitabını okumak istemem şahsen iki kitabıda
meraktan okudum.

niyeyse ben canan tanın kitaplarından hiç hoşlanmıyorum ya..
okudum kaç tane kitabını ve rher defasında ona olan bu negatif hislerim katmerlendi..
uslubu çok sıradan geliyo bana..
yazım dili basit gibi..
tad almıyorum okurken..
vakit kaybı olduğuna kanaat gertirerek elim gitmez artık onun kitaplarına.

Piraye 'yi de yüreğim Seni Çok Sevdi ' yi de okudum açıkcası çok yapay geldi..Canan Tan daha çok türk filmi modunda ..

Yüreğim Seni Çok sevdi Kitabıda fazlasıyla yapay geldi bana herşey Aslı'nın üstüne kurgulanmış..herkes ona aşık..herşeyi en iyi o yapar..koca kampsü o yönetir..en iyi iş kadını odur falan filan..

Bu yazarın başka bi kitabını okumak istemem şahsen iki kitabıda
meraktan okudum.

aha da benim ne hissetiğimi anlatan biri varmış ..
pirayede aynı..
maşallah kusursuz hatun herkez ona hayran..
ortaokul çağında iyi gelebilir ama sonrasında sıkar...

Canan Tan`in piraye isimli kitabini okuyorum müthis diger kitaplarinida en kisa zamanda okumak isterim paylasimin icin tesekkürler.

Bende okuyorum onu şimdi deRs için ama qeRçkten okumaya değeR güzel bi üslup ve sürükLeyici ...

tavsiYe edeRim hatunLarım ... :içelim:

ben bayıla bayıla okudum bi daha okrm da yani ağladm kitap bitti die
canan tan ın bütün kitalarını okudum kızlar yazar olarak beğeniorm ama en son çıkan kitabını daha almadm .

çok güzeldi çoookkk kızlar iki günde okudum bitti nazım hikmet şiirleride lise yıllarımı anımsattı daha bi duygulandım :gitme:

canan tan ın son kitabınıda tavsiye ederim ..
EN SON YÜREKLER ÖLÜR :lepi:
ama mendillerinizi yanınızda hazır edin mafoldumben

Back