yuppe' nin Butiği

Merhaba kızınız için 5 yas su yesili penye etek LCW marka, mavi penye etek Ceylan bebe, ve 4 yas kot elbise var.

Eklentiler

• 20150329_223751.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 174
  • 20141211_160043.jpg
    65,6 KB · Görüntüleme: 203
Ayakkabi lazim kizlar ayakkabiiii duz tabanli
Carsaf ve 2 yastik yuzu var bide lastikli carsaf takimi
Kullanilmamiss
Az kullanilmis Pasta takimida var

Ayakkabi lazim kizlar ayakkabiiii duz tabanli
Carsaf ve 2 yastik yuzu var bide lastikli carsaf takimi
Kullanilmamiss
Az kullanilmis Pasta takimida var
Hepsi 38 no ve düz taban beğendiğiniz olursa ayrıntılı foto atarım...

Eklentiler

• DSC_1986-1.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 175
Kizkar ben duztabanim ayagimi saranayakkabilar bekliyorum birde az kullanilmis yeniye yakin eklerseniz sevinirim

Guncel ariyorum spor ayakkabi esim icin beyaz renk haric

Merhaba çok hafif bir ayakkabı yurtdışından alındı markası burada yok ancak 42 numara ama kalıbı geniş fotografta yıpranmış gibi çıkmış ama en fazla 4 defa kullanılmıştır yurtdışı numarasıyle 8 numara

Eklentiler

• image.jpg
    145,4 KB · Görüntüleme: 151
Canim merhaba
Orjinal ariyorum yinede tesekkur ederim

canım tişörtü eşin için mi arıyosun? senin içinse bu var bende

karışmış aradıkların eşine spor ayakkabıda arıyormusun ?

Kac numara giyiyor esiniz
Eşim için artık aramiyorum tesekkurler
canım tişörtü eşin için mi arıyosun? senin içinse bu var bendeEki Görüntüle 1611101

karışmış aradıkların eşine spor ayakkabıda arıyormusun ?
Ya canım sonradan konu açtım kapattılar boyle taa ilk aradiklarimda kaliyor mecburen ayakkabi artık aramıyorum eşime. Lacostun çok güzel ama koyu yokmu sende bana koyu lazım siyah ya da lacivert yada morun en koyusu

yok canım koyu renk maalesef pembe var bu var pembe 36 beden kullanıyorum bu biraz büyük geliyor bana..napcan yazın köründe koyu rengi yahu @evlafe yi alıştıramadım renkliye seni alıştıram bari

yok canım koyu renk maalesef pembe var bu var pembe 36 beden kullanıyorum bu biraz büyük geliyor bana..napcan yazın köründe koyu rengi yahu @evlafe yi alıştıramadım renkliye seni alıştıram bari
Sen benim hayatıma habire değişiklikler getiriyosun valla :) cnm kızı kreşe yazdırdım alışana kadar götürüp getiricem pembe rengi üstümde ne hal alır 2 cocukla git gel terden tahmin edemiyorum hele yeşil kamuflaj gibi olur açık yeşil koyu yeşil

haha yenilik iyidir:)) pembeyi ben kullanıyom zaten istesende vermem
kız koyu renk daha çok belli olur hem daha çok güneş çeker..ama sen bilirsin tabi nasıl rahat edeceğini.. lacoste ısrarın yoksa siyah tişörtlerimde var istersen yarın çeker eklerim..

Kız eşofman üstüne giycem lacoste kalibina uygun dar olmayan varsa çek gönder bakiyim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…