Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür sevindim iyiyiz bizde hamdolsunEvet iyiler elhamdülillah, araba da bekliyorlar.
Siz daha iyi misiniz?
Yasin okucam inşallahOkuyalım pare, hatta yasin okuyalım müsait olan arkadaşlar varsa
Ölenler var Rabbim mekanlarını cennet eylesin çok üzgünüm
Inşallah hiç bir şey olmadan kurtulurlar rabbim onlarla oksun dua ediyoruz yaradan kabul etsin inşallahKankamin ailesi hataydaydi abisinin baldizi enkaz altinda kalmis haber bekliyorlar,telefonda enkaz altindaymis ailede herkes cikmis kiriklarla atlatmislar ama kiz cikamamis konusmalarindan anladigim kadariyla dua eder misiniz
Çok şükür, Rabbim iyilik versinÇok şükür sevindim iyiyiz bizde hamdolsun
Sagolun kuzum Allah hepinizden razi olsun hepinizin ailesini korusunInşallah hiç bir şey olmadan kurtulurlar rabbim onlarla oksun dua ediyoruz yaradan kabul etsin inşallah
Gelme bence evler hep hasarlı. Ufak bi deprem olsa yine bir cok bina yıkılır o kadar fena. Biz bu saatten sonra burda nasıl yasicaz bilmiyorum. Eşimin tayinine 2 yıl var erken al diye tutturdum. Gerçi başımıza geleceği varsa her yerde gelir ama korkuyorum yine de. Nasıl hayatımız düzene girecek nasıl normal insanlar gibi evimizde rahatça uyuyacaz bilmiyorum annemler de falan olmamış ama bizim ev sallanırken elektrikler de gitti çok korkunctuBir sayfa var Malatya’yla ilgili gördüm kuzumm içim parçalandı bizimkiler de iyi onlarda köye geçiyorlar Allahım hepinize yardım etsin.Herkes çok kötü durumda.Haftaya oraya geleceğim.Hevesim hiç kalmadı
Var mi bir gelismeRabbi yessir okudum bolca yasın fetih okudum kardeşimden haber alamıyoruz sabah 5 gibi çok aramış beni şimdi ulasilmiyor dua edelim nolur
Hala yokVar mi bir gelisme
Allahim guzel haberlerini almayi nasip etsin korkma arama yapmis ya bu xok guzel bir haber iyidir insaAllahHala yok
İnşallah canım. Hep yanında olan arkadaşıni aradım çalıyor ama açmadı çalması da iyi inşallahAllahim guzel haberlerini almayi nasip etsin korkma arama yapmis ya bu xok guzel bir haber iyidir insaAllah