- 13 Haziran 2015
- 5.877
- 19.293
Allah razi olsun kuzum ama haber geldi vefat etmisRabbim en kısa zamanda hayırlı haberler getirsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun kuzum ama haber geldi vefat etmisRabbim en kısa zamanda hayırlı haberler getirsin.
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.Allah razi olsun kuzum ama haber geldi vefat etmis
Kankamin ailesi hataydaydi abisinin baldizi enkaz altinda kalmis haber bekliyorlar,telefonda enkaz altindaymis ailede herkes cikmis kiriklarla atlatmislar ama kiz cikamamis konusmalarindan anladigim kadariyla dua eder misiniz
Canım benim canım çok geçmiş olsun. Rabbim hepsini esirgesin, korusun, kollasın. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Rabbbim bir daha yaşatmasın. Rabbim Hızır A.s’ onradakilerin hepsine ve senin akrabalarına yoldaş eylesinHaber aldim negom amcam toparlamis herkesi merkezden uzaga koye dogru gecmisler tarlada bekliyorlar. Orda daha guvenliymis. Afadi bekliyorlar simdi saglam cadir battaniye yemek için
Tamam canımAdetliyim ben okuyamıyorum tesbih cekiyorum rabbi yessir velâ tuassir rabbi temmim bi'l-hayr okuyorum Lna16
Ateyel Kürsi yok sayı ile sayısız çekiliyor ..200 okudum 24.300. Ayetel kursi kaç adet kaldı?
Tamam kuzum100 tane aldım Lna16 kuzum
Kuzum paylaştığım ayet okunuluyor
Okudum bitanem Rabbim bir daha yaşatmasın afet bolgelerindekilerin de göçük altında olanların dışarıda sokakta kalanların hepsinin yardimcisi olsun yardim edenlerede güç kuvvet versin rabbimTamam kuzum