- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.618
- 138
Merkezdeyiz evet iletişim kurabildiniz mi iyiler mi??Ablam da orada, merkezde misiniz?
Rabbim yardımcınız olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkezdeyiz evet iletişim kurabildiniz mi iyiler mi??Ablam da orada, merkezde misiniz?
Rabbim yardımcınız olsun![]()
Cok gecmis olsun jesimCok kötüyüm kizlar saglikli düşünemiyorum Akrabalarimin cogunun hep evi darmaduman antepte hepsi sokakta
tamam rabbi yessir olumaya baslayayim yasin fetih okursam yazarikSayısız Rabbi yessir Vela tuassir rabbi temmim bi'l-hayr okuyabilirsin miniğim
Yasin ve Fetih süreside okuyabilirsin
Allah'ım yardım etsin![]()
Allah kabul etsin miniğimtamam rabbi yessir olumaya baslayayim yasin fetih okursam yazarik
Çok kotu bi geceydi öyle bi salladı ki üzerimize yıkılacak sandık eşimle çaresizce ölmeyi bekledik hala titriyorumDuaya başlıyorum
Yasin ve fetih süresini namazdan sonra başlayacağım pare![]()
Geçmiş olsun canımCok kötüyüm kizlar saglikli düşünemiyorum Akrabalarimin cogunun hep evi darmaduman antepte hepsi sokakta
Bende malatyadayim 140 bina yıkılmış hala inanamıyorumAmtepte yaşıyorum ben dışardayız şimdi bir sürü yıkılan evler var duanızı esirgemeyin
Kuzumm Malatyada yakınlarım onlarda diyor salavat getirdik tamam bitti herşey demişler.Bende malatyadayim 140 bina yıkılmış hala inanamıyorum
Allah'ım sen koruÇok kotu bi geceydi öyle bi salladı ki üzerimize yıkılacak sandık eşimle çaresizce ölmeyi bekledik hala titriyorum![]()
Evet canım çok fazla var çok şükür bizden kimseye bisey olmadı. Ama şuan eniştemin benzinliginde oturuyoruz ısınmak için yanımızda bi otel yıkılmış sesleniyolar duyuyomusun bizi diye içim parçalandı kendi korkumu unuttumKuzumm Malatyada yakınlarım onlarda diyor salavat getirdik tamam bitti herşey demişler.Ne çok yıkılan yer var
![]()
Amin canım dualarınıza ihtiyacımız var hala sallanıyoruz artci depremler de şiddetli oluyorAllah'ım sen koru
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim bir daha yaşatmasın![]()
Dualarımız sizinle kuzumAmin canım dualarınıza ihtiyacımız var hala sallanıyoruz artci depremler de şiddetli oluyor
Allahım yardım ettt gün içinde bol bol okuyacağım@penyez83
@Zerre
![]()
Nevreste
![]()
Lna16
@RedGirl
@Ipek -
![]()
ezgiisel
@rapisa
![]()