- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 53
- 38
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Zamansız göğüs hassasiyetiniz varsa baktırın bence. Bazılarından sütte geliyormuş. Siz prolaktini araştırın eğer benzer belirtilerini varsa fikir edinebilirsiniz. Adetken yapılabilen Bi tahlil. Ben reglken gidip hormon testi yaptır ak istediğimi söyledim öyle yaptı. Yoksa benim doktor da kendiliğinden hiçbişey yapmıyorBirşey soracağım yumurtlama zamanlarımda benim de göğüslerim çok ağrıyor. Doktor prolaktin bakmadı ama bağlantılı mı acaba ?
Zamansız göğüs hassasiyetiniz varsa baktırın bence. Bazılarından sütte geliyormuş. Siz prolaktini araştırın eğer benzer belirtilerini varsa fikir edinebilirsiniz. Adetken yapılabilen Bi tahlil. Ben reglken gidip hormon testi yaptır ak istediğimi söyledim öyle yaptı. Yoksa benim doktor da kendiliğinden hiçbişey yapmıyor
Canım yumurtlamada ağrıması normal, prolaktin yükselince genellikle hep ağrıyor zaman ayırt etmeden :)Birşey soracağım yumurtlama zamanlarımda benim de göğüslerim çok ağrıyor. Doktor prolaktin bakmadı ama bağlantılı mı acaba ?
10 gün varSenin ne zaman
Benim de 12 si canım geçmiyor günlerBenim de bat 12si. İlk kötü haberi ben vericem sanırım
Yarın güzel haberler bekliyoruz kızlar hadi inşallahBenim de 12 si canım geçmiyor günler
Sen de mi inatla test yapmıyosunBenim de 12 si canım geçmiyor günler
Ben salı adet olurum kesin yaaaYarın güzel haberler bekliyoruz kızlar hadi inşallah
Yok canım yaa 1 yıldır negatif görmekten bıktımSen de mi inatla test yapmıyosun
Bende salı olmazsam çarşamba yaparım canımm ancakYarın güzel haberler bekliyoruz kızlar hadi inşallah
Al benden de 9 ayYok canım yaa 1 yıldır negatif görmekten bıktım
Bu ay inat ettim günüm geçmeden yapmıycam test adet olurum ya da olmam napayım.. ama bi taraftan da burda harıl harıl belirti okumuyor da değilimAl benden de 9 ay
O içimizdeki umut bizi öldürüyo ya zatenBu ay inat ettim günüm geçmeden yapmıycam test adet olurum ya da olmam napayım.. ama bi taraftan da burda harıl harıl belirti okumuyor da değilim
Aha yemin ederim bende öyleyim ay heyecanlandımO içimizdeki umut bizi öldürüyo ya zateniki gündür deli bi ağız kuruluğu yaşıyorum minnacık bi yanım bak belirtiymiş diyo geri kalan %99um hee belirti hee her ay sonu gördük o belirtileri diye küfür ediyo
Ay şakaaaaaAha yemin ederim bende öyleyim ay heyecanlandımsürahilerce su içsem 5 dk sonra agzım kup kuru. Bir de ani sıcak basmaları var ki sorm cehennem ateşlerinde yanıyorum sankii
Sakın ateş basmaları bende de var demee bak daha çok heyecanladımmAy şakaaaaahayır yapma bunu bana yeşillenmemem lazım olmaz
Adet öncesi genelde oluyo bende ateş basması ya o yüzden önemsemedim ben onu birden ateş basıyo birden üşüme geliyo ama ağız kuruluğu aşırı susama ilk defa oldu yediklerimdendir diyorum ona da hiç inanasım yok inan kiSakın ateş basmaları bende de var demee bak daha çok heyecanladımm
aynı şekildeyim ayaklarım aniden demir gibi oluyor sonra aniden altlarından ateş çıkıyor.. işte ben adet öncesi ve adet süresince üşür ısınamazdım tam tersine böyle bi durum ilk kez oluyor.. hatta gebelik belirtisiymiş bilmiyordum bile dedim bu işte bi iş olmasın araştırınca öğrendim.. inşallah hamileliktendir ya bekleyelim günümüz az kaldı neyse kiiAdet öncesi genelde oluyo bende ateş basması ya o yüzden önemsemedim ben onu birden ateş basıyo birden üşüme geliyo ama ağız kuruluğu aşırı susama ilk defa oldu yediklerimdendir diyorum ona da hiç inanasım yok inan ki
E epilesnosHıc belırtı varmı nezaman baslıyo bu belırtıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?