- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Bende 1in gecesi yumurtlama bat 15 ayniyizBen ayın 1 inde yumurtladım 15 i bat.Bakalım ne olacak
11ınddn once cıkmaz zaten bıtanem kanda bıle 10 11 12 cıkıyo ıdrarı 15. Gun yapKızlar ovülasyondan sonra 8 incigün
Nıye canım oyle dusunme nolduBenim de bat 12si. İlk kötü haberi ben vericem sanırım
Belirti zaten aramıyorum artık 1 yıl olacak nerdeyse de hiçbir şey hissetmiyorum çünkü inancım kalmadı sanki bilmiyorumNıye canım oyle dusunme noldu
Kız herkew aynı deilkı bazıları usuyo bazılarına sıcak basıyo bazıları dorukta belırtı yasarken bazıları hıc yasamıuo stres yapıyorsun en buyuk engel gununu bekle ve testını yap ates olcme falan sacmaBelirti zaten aramıyorum artık 1 yıl olacak nerdeyse de hiçbir şey hissetmiyorum çünkü inancım kalmadı sanki bilmiyorumİki üç gün sabah ateş ölçeyim dedim o da günden güne düştü sinirim bozuldu
Bazıları ıshal oluuo bazıları kabız oluyo hıc bırımız aynı deılız canım ayrıca yumurtlamanın kacıncı gunuKız herkew aynı deilkı bazıları usuyo bazılarına sıcak basıyo bazıları dorukta belırtı yasarken bazıları hıc yasamıuo stres yapıyorsun en buyuk engel gununu bekle ve testını yap ates olcme falan sacma
Bazıları ıshal oluuo bazıları kabız oluyo hıc bırımız aynı deılız canım ayrıca yumurtlamanın kacıncı gunu
25-26 nisan pik oldu 27de silikleşti 27sini saymazsak 12.gün
Tabi canım herkesin bünyesi farklı stres de yapmıyorum inan hatta bi salmışlık var aksine ama hissel olarak bu aya kadar en azından heyecan umut olurdu onu da kaybettim
Ben silik bir şeyler gördüm ama 2 gün beklesen kesin olurduKızlar ovülasyondan sonra 8 incigün
Hiiiiiç belli olmaz bak görBelirti zaten aramıyorum artık 1 yıl olacak nerdeyse de hiçbir şey hissetmiyorum çünkü inancım kalmadı sanki bilmiyorumİki üç gün sabah ateş ölçeyim dedim o da günden güne düştü sinirim bozuldu
Aslında sen test yapsan çıkar sanki kuzum ya25-26 nisan pik oldu 27de silikleşti 27sini saymazsak 12.gün
Tabi canım herkesin bünyesi farklı stres de yapmıyorum inan hatta bi salmışlık var aksine ama hissel olarak bu aya kadar en azından heyecan umut olurdu onu da kaybettim
Ay hadi inşallahBende 1in gecesi yumurtlama bat 15 ayniyiz
Belkide içeriğinde benzer maddeler var. Aynı etkileri gösteriyor. Teşekkürler size faydalı olmasına sevindim ben de bidaki aya hamile kalamassam başlamayı düşünüyorum. Onu d denicem biHayıtla ben ilk ay 54. Günde adet oldum sonra adetten 1 hafta sonra yine adet oldum bende de böyle bir şey yaptı sonra bıraktım ama iyi yani 3.5 cm kist vardı onu eritmiş ve prolaktini düşürmüştü
Yumurtlamanın kacıncı günğMerhaba ben de yedi gün önce yumurtladım, benim de çok ağrım oldu bu ay yumurtladığımda, değerlendirdik, adetime 5 gün kaldı hicbir belirtim yokçok sinirliyim, sanki olmadı gibi Belirtisi olan var mı?
Bende aynı durumdayım gece sol kasigim fena agriyordu, bugünde test yaptım siliklesmeye başlamış t cizgisi. biz dün 2 kez değerlendirdik, bugünde akşam degerlendiricez bakalım işimizi şansa bırakmayalım, tabi önce Allah'a kalmış inşallah bize o mutlu haberi bu ay verir rabbim amin
Aslında sen test yapsan çıkar sanki kuzum ya
Adeti beklicem çünkü gerçekten inanmıyorum küskünlük değil yani öyle bi duygu silsilesiAslında oylesıne bır test yap ıstersen
Bugün tekrar yaptım ama tamamen negatif çıktı malesef çok üzgünümBen silik bir şeyler gördüm ama 2 gün beklesen kesin olurdu
Benimde çok agrım oldu ya neden acabaBenim şuan pik durumunda bakalım görelim bu ay çok ağrım oldu ovulasyon da. Resmen sancı çektim akşama kadardöllenme 6 gün içinde oluyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?