Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız herkew aynı deilkı bazıları usuyo bazılarına sıcak basıyo bazıları dorukta belırtı yasarken bazıları hıc yasamıuo stres yapıyorsun en buyuk engel gununu bekle ve testını yap ates olcme falan sacma

Bazıları ıshal oluuo bazıları kabız oluyo hıc bırımız aynı deılız canım ayrıca yumurtlamanın kacıncı gunu

25-26 nisan pik oldu 27de silikleşti 27sini saymazsak 12.gün
Tabi canım herkesin bünyesi farklı stres de yapmıyorum inan hatta bi salmışlık var aksine ama hissel olarak bu aya kadar en azından heyecan umut olurdu onu da kaybettim

Bazıları ıshal oluuo bazıları kabız oluyo hıc bırımız aynı deılız canım ayrıca yumurtlamanın kacıncı gunu

Hayıtla ben ilk ay 54. Günde adet oldum sonra adetten 1 hafta sonra yine adet oldum bende de böyle bir şey yaptı sonra bıraktım ama iyi yani 3.5 cm kist vardı onu eritmiş ve prolaktini düşürmüştü
Belkide içeriğinde benzer maddeler var. Aynı etkileri gösteriyor. Teşekkürler size faydalı olmasına sevindim ben de bidaki aya hamile kalamassam başlamayı düşünüyorum. Onu d denicem bi

Amiiinnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…