- 5 Ağustos 2019
- 101
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi yellowaseline
Merhabalar. Yaptığım ovülasuon testine göre dün pik yapmıştı. Değerlendirdik. Bugün teste silik çıktı. Hayırlısı olsun bakalım. Beklemedeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim prolaktin de 37 idi hayıtla 9 a düştüBenim baya dokununca adet olacakmışım gibi acıyor ve şiş daha önce de böyle olduğundan sonra ki adette testlerde prolaktin 60 çıkmıştı.dostinrks kullandım bu durum yok olmuştu tekrar nüksetti işte.hayıt suyu falan mı içsem diyorum ama karar veremiyorum.
Hepimizin tarihleri yakın, arka arkaya test yapacağız siz ne zamandır istiyorsunuz canımMerhabalar. Yaptığım ovülasuon testine göre dün pik yapmıştı. Değerlendirdik. Bugün teste silik çıktı. Hayırlısı olsun bakalım. Beklemedeyiz ☺
Hepimizin tarihleri yakın, arka arkaya test yapacağız siz ne zamandır istiyorsunuz canım
bende burada okudum bir abla vardı komşum iki yıl çocuğu olmamış beline kupa vurdurup yakı yapıştırdıktan sonra hamile kalmış iki çocuğuna da. sana da yaptıralım dedi bende denedim bakalım. zaten gebelik için bel ve ayak sıcaklığı çok önemli kısaca bu sıcaklığı sağlıyor belinde ki açık kapanıyor inşallah benim de tutar
Özel olmassa hiç dostineks kullandınız mı. Ben kullandım ama adetim afedersiniz pıhtı pıhtı geldi sonraki ay.o durumda da çocuk nasıl olsun diye düşündüm kullansam ayrı kullanmasa ayrı dert oldu prolaktin bana. Peki hayıtta ekstra bu tarz bişey yaşamadınız deil miCanım benim prolaktin de 37 idi hayıtla 9 a düştü
Test almadım ama bugün kramplar kesildi sanırım dün yumurtladimBunu testle bilebilirsin diye düşünüyorum. Mesela benim yumurtlama günüm yarından sonra normalde ama dün yumurtladığimı testle gördüm ve akşama kadar kramp girdi. bugün çatlamış görünüyor test çizgisi solmaya başlamış çünkü. Hiç ağrım yok.sadece göğüslerim acıyor oda prolaktin azdı galiba yine ben çok heyecan yapmıycam o yüzden gelmiyceğini biliyorum çünkü.
Yok canım ben hap kullanmadım prolaktin içinÖzel olmassa hiç dostineks kullandınız mı. Ben kullandım ama adetim afedersiniz pıhtı pıhtı geldi sonraki ay.o durumda da çocuk nasıl olsun diye düşündüm kullansam ayrı kullanmasa ayrı dert oldu prolaktin bana. Peki hayıtta ekstra bu tarz bişey yaşamadınız deil mi
Hayıtla ben ilk ay 54. Günde adet oldum sonra adetten 1 hafta sonra yine adet oldum bende de böyle bir şey yaptı sonra bıraktım ama iyi yani 3.5 cm kist vardı onu eritmiş ve prolaktini düşürmüştüÖzel olmassa hiç dostineks kullandınız mı. Ben kullandım ama adetim afedersiniz pıhtı pıhtı geldi sonraki ay.o durumda da çocuk nasıl olsun diye düşündüm kullansam ayrı kullanmasa ayrı dert oldu prolaktin bana. Peki hayıtta ekstra bu tarz bişey yaşamadınız deil mi
Bende aynı durumdayım gece sol kasigim fena agriyordu, bugünde test yaptım siliklesmeye başlamış t cizgisi. biz dün 2 kez değerlendirdik, bugünde akşam degerlendiricez bakalım işimizi şansa bırakmayalım, tabi önce Allah'a kalmış inşallah bize o mutlu haberi bu ay verir rabbim aminMerhabalar. Yaptığım ovülasuon testine göre dün pik yapmıştı. Değerlendirdik. Bugün teste silik çıktı. Hayırlısı olsun bakalım. Beklemedeyiz ☺
Ben de koyu olan gün ve ertesi günü değerlendirdim bugün yumurtlamadan sonraki yani pikten sonraki 3. GünBende aynı durumdayım gece sol kasigim fena agriyordu, bugünde test yaptım siliklesmeye başlamış t cizgisi. biz dün 2 kez değerlendirdik, bugünde akşam degerlendiricez bakalım işimizi şansa bırakmayalım, tabi önce Allah'a kalmış inşallah bize o mutlu haberi bu ay verir rabbim amin
Var gıbı kız ama bukadar erken cıkarmıkıKızlar adete 7 gün var ve yumurtlama gününü değerlendirdim sizce birsey görünüyor mu ve test yapan var mı
Tekrar yaptım ve negatif çıktı yaVar gıbı kız ama bukadar erken cıkarmıkı
Kız ama o attıgın pozotıfti dur bır adetune bır hafta var yumurtlamanın kacıbcı gunhTekrar yaptım ve negatif çıktı ya
Aynı markaylamı yaotın bu attıgınfa ıkıncı cızgı varTekrar yaptım ve negatif çıktı ya
Zaten ıcılmemesı lazım canım ılk ıdrar olmasın yeterlihanimlar ramazan da ovulasyonu ne zaman yaptiniz。 benim uyku duzeni bozuldu gec uyaniyorum。 ilk idrar olmaz tamam sonrakilerdede herhangi bisey icmiyoruz ya takildi kafama
tmm c anim yani uyandidiktan sonra ilk degil sonrakiler olabilirZaten ıcılmemesı lazım canım ılk ıdrar olmasın yeterli
Kızlar ovülasyondan sonra 8 incigünAynı markaylamı yaotın bu attıgınfa ıkıncı cızgı var