Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim prolaktin de 37 idi hayıtla 9 a düştü

Hepimizin tarihleri yakın, arka arkaya test yapacağız siz ne zamandır istiyorsunuz canım

2 yıl olacak. Bu virüs başlamadan önce doktora gitmiştim. Çatlama sorunu vardı. Çatlama iğnesi kullandım olmadı. İki ay Çakır suyu içtim. Teste göre çatlamış gözüküyor. Umarım bu sefer olmuştur

Amin yazarsın bende merak ettim
Yani bu yakı belin sıcak kalmasını sağlıyo
Herkes yapamazki ama ben çevremde hiç yapanı görmedim

Canım benim prolaktin de 37 idi hayıtla 9 a düştü
Özel olmassa hiç dostineks kullandınız mı. Ben kullandım ama adetim afedersiniz pıhtı pıhtı geldi sonraki ay.o durumda da çocuk nasıl olsun diye düşündüm kullansam ayrı kullanmasa ayrı dert oldu prolaktin bana. Peki hayıtta ekstra bu tarz bişey yaşamadınız deil mi

Test almadım ama bugün kramplar kesildi sanırım dün yumurtladim

Yok canım ben hap kullanmadım prolaktin için

Hayıtla ben ilk ay 54. Günde adet oldum sonra adetten 1 hafta sonra yine adet oldum bende de böyle bir şey yaptı sonra bıraktım ama iyi yani 3.5 cm kist vardı onu eritmiş ve prolaktini düşürmüştü

Merhabalar. Yaptığım ovülasuon testine göre dün pik yapmıştı. Değerlendirdik. Bugün teste silik çıktı. Hayırlısı olsun bakalım. Beklemedeyiz ☺
Bende aynı durumdayım gece sol kasigim fena agriyordu, bugünde test yaptım siliklesmeye başlamış t cizgisi. biz dün 2 kez değerlendirdik, bugünde akşam degerlendiricez bakalım işimizi şansa bırakmayalım, tabi önce Allah'a kalmış inşallah bize o mutlu haberi bu ay verir rabbim amin

Ben de koyu olan gün ve ertesi günü değerlendirdim bugün yumurtlamadan sonraki yani pikten sonraki 3. Gün

Kızlar adete 7 gün var ve yumurtlama gününü değerlendirdim sizce birsey görünüyor mu ve test yapan var mı

Eklentiler

• 8508E6A9-E3C9-44F2-8652-D5B51B909A66.png
    854,6 KB · Görüntüleme: 399
hanimlar ramazan da ovulasyonu ne zaman yaptiniz。 benim uyku duzeni bozuldu gec uyaniyorum。 ilk idrar olmaz tamam sonrakilerdede herhangi bisey icmiyoruz ya takildi kafama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…