- 29 Ağustos 2018
- 4.248
- 4.212
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Bilemedimki kuzum bn hergun ayni saatte bi tane yapiodum umarim yakalarsin piki ve bos cikarmaz rabbim sonunuYa çok garip,öğlen yaptıklarım dünkü de öyle koyu.akşam yaptıklarım daha çok açık.her gün aynı saatte bir kez yapayım bari
Umarım canım sağol.Bilemedimki kuzum bn hergun ayni saatte bi tane yapiodum umarim yakalarsin piki ve bos cikarmaz rabbim sonunu
Merhaba sonucunuz ne aceba bende yaptım beklemedeyıxMerhabalar. Yaptığım ovülasuon testine göre dün pik yapmıştı. Değerlendirdik. Bugün teste silik çıktı. Hayırlısı olsun bakalım. Beklemedeyiz ☺
Hadi inşallah tutar canım, ben de cumartesi pazar pik gördüm 4. Gün bugün beklemedeyim bakalımdün bende pik gördüm sabah tekrarladım hala pik gözüküyor dünü değerlendirdim 8 saat geçince tekrar yapacağım silikleşmesini bekliyorum
hadi bakalım inşallah tutar canım önce senden güzel haber bekliyoruzHadi inşallah tutar canım, ben de cumartesi pazar pik gördüm 4. Gün bugün beklemedeyim bakalım ☺
İnşallah kuzum aminhadi bakalım inşallah tutar canım önce senden güzel haber bekliyoruz
Düzenli yap canım testlerini ve pik görünce değerlendir inşallah tutar inşallahBen de Ovülasyona başladım takvim cumartesi yumurtlama gösteriyor
inşallah canım 7. ayım 1 kimyasalım varDüzenli yap canım testlerini ve pik görünce değerlendir inşallah tutar inşallah
canım benimde haftaya pazartesi gözüküyor uygulamadan ama dün akşam ve bu sabah pik gördüm o yüzden düzenli uygulamak çok önemli şimdi silikleşmesini bekliyorumBen de Ovülasyona başladım takvim cumartesi yumurtlama gösteriyor
Ah canım ah benim de 2 yıla yaklaştı.. pco var çok uzun sürede yumurtlama görüyorum ya da göremiyorum.. hayırlısı olsun inşallajinşallah canım 7. ayım 1 kimyasalım vargeçen ay da pik göremedim bu ay bitkisel macuna başladım bakalım testte nasıl göreceğim
Aa baya erken olmuş senin ya ben de regl bitti hemen başladım yapmaya canımcanım benimde haftaya pazartesi gözüküyor uygulamadan ama dün akşam ve bu sabah pik gördüm o yüzden düzenli uygulamak çok önemli şimdi silikleşmesini bekliyorum
Ben silikleştiği günü değerlendiremedim aşırı baş ağrım vardı şansım var mı hala?canım benimde haftaya pazartesi gözüküyor uygulamadan ama dün akşam ve bu sabah pik gördüm o yüzden düzenli uygulamak çok önemli şimdi silikleşmesini bekliyorum
silikleştikten sonra 1 gün sonra bile değerlendirmelisin bence canım ama başın ağrısa bile keşke değerlendirebilseydin 1 ay sonrasına kalmasındansa neyse artık hayırlısı canım ya silikleşmeden öncesinde yaptıysan oda yeterli olabilir belki benceBen silikleştiği günü değerlendiremedim aşırı baş ağrım vardı şansım var mı hala?
Birgün sonrası bugün :d bugünü es geçmem kesinlikle. Keşke yaaa... Silikleşmeden önce değerlendirdik evet. İnaşşah bakalımsilikleştikten sonra 1 gün sonra bile değerlendirmelisin bence canım ama başın ağrısa bile keşke değerlendirebilseydin 1 ay sonrasına kalmasındansa neyse artık hayırlısı canım ya silikleşmeden öncesinde yaptıysan oda yeterli olabilir belki bence
Ben silikleştiği günü değerlendiremedim aşırı baş ağrım vardı şansım var mı hala?
Tsş baby.... Ben bu ay senin kullandığın takviyeyi kullanıyorum yumurtlamam gün sürdü pikim normlade günde çatlardı bu sefer uzun sürdü. Taviyeden olabilir diye düşünüyorumBana sormadınız ama cevap vermek istedim bence var
o zaman problem olmaz bence canım hadi senden de iyi haberler bekliyoruz :) ben akşam yapıcam testimi bakalım silikleşme var mıBirgün sonrası bugün :d bugünü es geçmem kesinlikle. Keşke yaaa... Silikleşmeden önce değerlendirdik evet. İnaşşah bakalım
Hayırlısı olsun inşallaho zaman problem olmaz bence canım hadi senden de iyi haberler bekliyoruz :) ben akşam yapıcam testimi bakalım silikleşme var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?