Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hangisini kastettin canım sağdakini diyosun pik değil zaten bide bu testler bekledikçe soluyor ilk yapınca 10 dk sonra resim çekmek lazım

Hangisini kastettin canım sağdakini diyosun pik değil zaten bide bu testler bekledikçe soluyor ilk yapınca 10 dk sonra resim çekmek lazım
En alttaki var ya dagilmis 16t olan bn saf 5 veya 10 dk bekleyip o sure icinde cekerdim öle yazio cunku bunda beklemedim acaba koyulastida bnmi gormedin nie dagilmis öle

En alttaki var ya dagilmis 16t olan bn saf 5 veya 10 dk bekleyip o sure icinde cekerdim öle yazio cunku bunda beklemedim acaba koyulastida bnmi gormedin nie dagilmis öle

Biraz tuhaf görünüyor net değil bende anlayamadım en sağlıklı sonuç ilk 10 dakka sonrası o yüzden net bişey diyemiyorum sen tekrarlasana testi bugün

Biraz tuhaf görünüyor net değil bende anlayamadım en sağlıklı sonuç ilk 10 dakka sonrası o yüzden net bişey diyemiyorum sen tekrarlasana testi bugün
Kan verdim dun bugun sonuc cikcak oyuzden tekrarlamadim acikcasi son 2 testim kaldi suphe hissettigimde yapayim die sakladim adetim efsane gecikince 58.gun döngudeyim dagilmasina sasirdim hic olmamisti.

Kan verdim dun bugun sonuc cikcak oyuzden tekrarlamadim acikcasi son 2 testim kaldi suphe hissettigimde yapayim die sakladim adetim efsane gecikince 58.gun döngudeyim dagilmasina sasirdim hic olmamisti.

Sonucun ne çıktı? Daha önce bu kadar gecikir miydi?

Cok nadir gecikmem oluyodu canim ve sonuc negatif demekki yumurtlamam oluyo canim cok yanio ya 4 5 gundur sag kasigim cok siddetli agrio rahmr dogru bacagima vuruo ta o kadar kotu acio .s

Hayırdır inşallah belki vardır erken dönem olduğu için çıkmamıştır
Bildiğin başka bi sıkıntın yoktu dimi

Hayırdır inşallah belki vardır erken dönem olduğu için çıkmamıştır
Bildiğin başka bi sıkıntın yoktu dimi
Guatirim var ne yazikki en son asilamadan sonra bi kere gecti sonra 3 4 ay cok erken oldu ikidir gecikio ama bu kadar hic gecikmedi 58.gun döngum bitti c life mi yapti acaba ama bu ay cok az ictim anlamadimki ya moralimde bozuldu negatif cikio kan idrar .s

Eltiniz pıhtılaşma için hangi ilacı kullandı ilk başta bebe aspirini mi benim de üç düşük oldu pıhtılaşma çıktı doktorum bebe aspirini verdi gebe kalınca da iğne olunacak her gün kullanmaya başlayalı bir ay olacak eltiniz kullandıktan ne kadar sonra hamile kaldı ki

Hayrolsun inşAllah Allah sevinçle sonuçlandırsın
Adet gelmediği sürece umut vardır
Bende 2-3 ay c life yemiştim ama bi sonuç alamadım

Hayrolsun inşAllah Allah sevinçle sonuçlandırsın
Adet gelmediği sürece umut vardır
Bende 2-3 ay c life yemiştim ama bi sonuç alamadım
Bn iki kere kullandim ikisinde de gecikti bu sefer daha cok gecikti en son adetim mayisin 21.mis 3 gun surmus cok az not almistim ve hala tık yok sans ya keske duzenli adetim olsaydi cok isterdim. Hersey nasip ts ederim

Bn iki kere kullandim ikisinde de gecikti bu sefer daha cok gecikti en son adetim mayisin 21.mis 3 gun surmus cok az not almistim ve hala tık yok sans ya keske duzenli adetim olsaydi cok isterdim. Hersey nasip ts ederim

C life hormon düzenliyo diyolar bide daha onu kullanmasanmı pko varsa hayıt adetleri düzene sokuyomuş

Ah benim de yumurtlama günüm geliyor diye belime kupa attırıp yakı yapıştırdım. Yakı çok yakar diyorlardı bende hiç etki etmedi neden acaba çok rahatım aksine
Yakıyı neden attınız acaba ? Bende regl bitimi attım bu ay 4 gün kaldı ve yumurtlama belirtisi yaşadım . Sonra dedim yumurtlama zamanı da atayım ama zarar olur diye atmadım

Ovulasyon testi yapıyorum düzensiz olduğum için.en sonuncusu bugün 13:30 da yaptım.2si düne ait.bu koyuluktan daha mı koyulaşacak acaba? İlk kez kullanıyorum.

Eklentiler

• E566EF24-934C-4EFC-9A28-B061D4813FA0.jpeg
    82,5 KB · Görüntüleme: 47
Ovulasyon testi yapıyorum düzensiz olduğum için.en sonuncusu bugün 13:30 da yaptım.2si düne ait.bu koyuluktan daha mı koyulaşacak acaba? İlk kez kullanıyorum.
Cnm bnm bildigim daha koyu oluyo kndimde gordum c t ayni koyulukda yada t cden daha koyu olmaliymis bi örnek atayim

Eklentiler

• 20200714_161335.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 41
Benimde testlerimi yorumlarmısınız ,
Adet döngüm 30
Regl bittikten 3 gün sonra başladım testlere ve başladıgım gün yumurtlama dendi ve bugun 3.gün halen koyu anlamadım 3 gündür yumurtluyorum hemde çok erken yumurtladım bu 3 günüde değerlendirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…