- 7 Şubat 2010
- 2.111
- 2.174
- 333
- Konu Sahibi yellowaseline
Hadi yaa üzüldüm canım.Hastalandım
Eee ama bat 1 temmuz diyodun yerleşme kanaması faln olabilir mi yoksa regl erken mi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa üzüldüm canım.Hastalandım
Ayy hadi inşallah Allah gönlüne göre verirMerhaba kızlar
Testlerim bu şekilde
22-23-24-25 haziran günlerini değerlendirdik...
bende sizler gibi umutla bekkiyorum.
Eki Görüntüle 2655448
tam olmasi gereken günleri degerlendirmissiniz bence senin testler baya net 16. + 17. gün yumurtlama olmuş 18. gün çatlamişMerhaba kızlar
Testlerim bu şekilde
22-23-24-25 haziran günlerini değerlendirdik...
bende sizler gibi umutla bekkiyorum.
Eki Görüntüle 2655448
Evet canım değerkendirdim.tam olmasi gereken günleri degerlendirmissiniz bence senin testler baya net 16. + 17. gün yumurtlama olmuş 18. gün çatlamiş
Canım evet yumurtlaman olmuş.Kızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim. Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum. Bir de erkek bebk için ovulasyon günü ihtimal artıyormuş. Ne kadar doğru
Yumurtlama günü erkek bebek ihtimalinin artması durumunu açıklamak istedim: Y kromozomlu spermler (erkek bebek olmasını sağlayan) daha hafif olduklarından daha hızlıdırlar ancak ömürleri kısadır, yani yumurtlama günü spermlerden Y kromozomlu olanlar yumurtaya daha hızlı ulaşır ancak o sırada döllenme olmaz ise bir iki gün sonra gerçekleşirse Y kromozomlu spermler ölür ve daha ağır ancak daha uzun ömürlü olan X kromozomlu spermler yumurtaya ulaşır ,döllenme olursa kız çocuğu olur. Yani bilimsel olarak doğrudurKızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim. Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum. Bir de erkek bebk için ovulasyon günü ihtimal artıyormuş. Ne kadar doğru
Clife ballı bitkisel macun istgram da var canmNe kullanacaksınız,acaba? Sohbetin başını kaçırmışım
Evt canm 17. Gun ovulasyon olmus 18. Gün çatlamıs yumurtan o gunleri degerlendirdiysen olur insallahKizlar yorumlar mısınız bu ay adetim bittikten sonra 10 gune yakin sogan suyu içtim. Bu ay geç yumurtlama gördüm 18 günde hic yumurtlama olmazdı sizce çatlamış mi yumurta
Canm malesef silik cızgı cıkmısBu da 5. Dakikadan sonra net çizgi sanırım yumurtlamada yakın beyaz akıntı var
canm ovulasyon testin de aynı koyulukta cift cızgı cıkınca takip eden 3 günü degerlendryosunz demiBen bezdim valla ovulasyon testinden de gebelik testinden de. Ovulasyon testi yapınca daha çok umutlanıyorum sanki o ay hamile kalacakmışım gibi. 8 ay test yapmadan 6 ay da ovulasyon testiyle deniyoruz olmadı. Doktor da hicbir sorun yok diyor. Hsg çekildi hormon testi yapıldı eşimin testleri yapıldı hicbir sorun çıkmadı. Bir sorun yoksa 6 aydır özellikle yumurtlama günlerini degerlendirmeme rağmen neden olmadı anlamadım. Ovulasyon ilk denemesinde hamile kalanlar nasıl yapıyor bilmiyorum.
3 gün değerlendiriyorum, 4. gün ara verip 5. günü de degerlendiriyorumCanm malesef silik cızgı cıkmıs
canm ovulasyon testin de aynı koyulukta cift cızgı cıkınca takip eden 3 günü degerlendryosunz demi
Al benden de o kadar. Yorumlara bakmaya bile girmedim kk ya. Geçen ay ovu testi yapmadım.2günde bir ilişkiyi denedik. 2yıldır evliyiz 9aydır deniyoruz olmuyor, her seferinde moralim ve psikolojim bozuluyor. Amh lh vb değerlerim normaldi test yaptırmıştım normalde bakmadıkları halde. Eşime diyorum bu ay da ovu testi yapçam yine olmazsa ağustosta dr gidelim ne testi gerekiyorsa ikimiz de yaptıralım diyorum ama o biz çok da düzenli ilişkiye girmiyoruz ki test için erken diyor 34 yaşındayım 20yaşımda değilim ki yıllarca gün gelir de hamile kalırım diye kendi haline bırakayım. ne yapacapımı bilmiyorum allak bullak oldumBen bezdim valla ovulasyon testinden de gebelik testinden de. Ovulasyon testi yapınca daha çok umutlanıyorum sanki o ay hamile kalacakmışım gibi. 8 ay test yapmadan 6 ay da ovulasyon testiyle deniyoruz olmadı. Doktor da hicbir sorun yok diyor. Hsg çekildi hormon testi yapıldı eşimin testleri yapıldı hicbir sorun çıkmadı. Bir sorun yoksa 6 aydır özellikle yumurtlama günlerini degerlendirmeme rağmen neden olmadı anlamadım. Ovulasyon ilk denemesinde hamile kalanlar nasıl yapıyor bilmiyorum.
Tedavi denediniz mi klomen ovitrelle falan?Al benden de o kadar. Yorumlara bakmaya bile girmedim kk ya. Geçen ay ovu testi yapmadım.2günde bir ilişkiyi denedik. 2yıldır evliyiz 9aydır deniyoruz olmuyor, her seferinde moralim ve psikolojim bozuluyor. Amh lh vb değerlerim normaldi test yaptırmıştım normalde bakmadıkları halde. Eşime diyorum bu ay da ovu testi yapçam yine olmazsa ağustosta dr gidelim ne testi gerekiyorsa ikimiz de yaptıralım diyorum ama o biz çok da düzenli ilişkiye girmiyoruz ki test için erken diyor 34 yaşındayım 20yaşımda değilim ki yıllarca gün gelir de hamile kalırım diye kendi haline bırakayım. ne yapacapımı bilmiyorum allak bullak oldum
Dr sorun yok dedi yaptığı testler sonucu. Hsg ve spermiyogram dışında her şey yapıldıTedavi denediniz mi klomen ovitrelle falan?