- 5 Nisan 2020
- 3.445
- 7.974
- 78
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Merhaba 17 Eylül’de pik olmuş, silikleşmeye başlayınca 4 günü iyi değerlendir. Regl olduğunuz her ay yumurtlamışsınız ve çatlamış demektir yani pkoluların yılda yalnızca 3 kere yumurtlaması gibi bir durum söz konusu değil, bazı çok ağır yaşayanlar tedavisiz, söktürücüsüz, hormon takviyesiz regl olamıyor olabilir elbette. Pko gebe kalmaya engel bir durum değil, yalnızca diğer insanlara göre biraz daha zor olabiliyor içinizi ferah tutunEki Görüntüle 2692316
Arkadaşlar bunlar adet bitiminden itibaren yaptığım ovulasyon testleri pko'luyum ve Matofin gynositol kullanıyorum doktorum 15 17 19 günleri değerlendir dedi pkolular senede 3 defa falan yumurtluyor yumurtlama olsa bile Yumurta çatlamıyor deniliyor ne kadar doğru? Bilgisi olan veya pkolu hamile kalan arkadaşlar bilgi verebilir mi sağ ve sol yumurtalığımda polikistik over var
Pik olan günler değerlendirmek gerekmiyor muyduMerhaba 17 Eylül’de pik olmuş, silikleşmeye başlayınca 4 günü iyi değerlendir. Regl olduğunuz her ay yumurtlamışsınız ve çatlamış demektir yani pkoluların yılda yalnızca 3 kere yumurtlaması gibi bir durum söz konusu değil, bazı çok ağır yaşayanlar tedavisiz, söktürücüsüz, hormon takviyesiz regl olamıyor olabilir elbette. Pko gebe kalmaya engel bir durum değil, yalnızca diğer insanlara göre biraz daha zor olabiliyor içinizi ferah tutun
Yok çatladığı günler önemli olan. Pik yaptığı gün yumurtlamış oluyorsun ancak çatlamadığı sürece döllenme olmuyor.Pik olan günler değerlendirmek gerekmiyor muydu
Hadi yaa çatladığını nasıl anlıcamYok çatladığı günler önemli olan. Pik yaptığı gün yumurtlamış oluyorsun ancak çatlamadığı sürece döllenme olmuyor.
Test yapmaya devam edeceksin t çizgisi silikleşmeye başlayacak işte o zamana çatlamış demektirHadi yaa çatladığını nasıl anlıcam
Bu 4 günü iyi değerlendir o zamanBugun biraz silik çıktı
bence yeterli olmuştur ama ben sadece pik günlerini değerlendirebildim çatlama olan günü değerlendiremedim maalesefKızlar, benim de pik oldu çatladı 3 günü değerlendirdik. Pik olduğu günü ve çatladığı günü değerlendirdik. İnşallah yeterli gelmiştir ilişki. Çatlamasının üstünden 5 gün geçti. Reglimede 10 gün kaldı. Şuan belim cok ağrıyor sadece belirti için erkendir zaten değilmi? Ne zaman test yapayım acaba
Sperm içeride yaşıyormuş 2 güne yakın inşallah tutmusturbence yeterli olmuştur ama ben sadece pik günlerini değerlendirebildim çatlama olan günü değerlendiremedim maalesef
seninki tutmuştur çok yüksek ihtimal inşallah canım ama ben sanki bu aydan umudu kestim gibiSperm içeride yaşıyormuş 2 güne yakın inşallah tutmustur
Bende de polikistik over var canım 3 yıl olacak evleneli. Ben de umutsuzum ama bakalım nasip kısmet . Belli olmaz ki umutsuzluğa kapılmayalım canım beklemediğimiz anda olucak inşallahseninki tutmuştur çok yüksek ihtimal inşallah canım ama ben sanki bu aydan umudu kestim gibi
inşallah canım :)Bende de polikistik over var canım 3 yıl olacak evleneli. Ben de umutsuzum ama bakalım nasip kısmet . Belli olmaz ki umutsuzluğa kapılmayalım canım beklemediğimiz anda olucak inşallah
Ben de senin gibi canım bir hafta var. şuan bir belirtim yok valla umudum da yok açıkcasıbence yeterli olmuştur ama ben sadece pik günlerini değerlendirebildim çatlama olan günü değerlendiremedim maalesef
bakalım hayırlısı canım regl kaç gün var?Ben de senin gibi canım bir hafta var. şuan bir belirtim yok valla umudum da yok açıkcası
Benim bu ay pik günüm 16 ve 17. günler oldu. Bat 30 Eylül ama bilmiyorum geç yumurtladım sanki 15 inde yumurtlamıştım önceki ay. Bir hafta var diyelimbakalım hayırlısı canım regl kaç gün var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?