- Konu Sahibi yellowaseline
benimde 16-17 pik günlerimdi ama takvime bakarsam regl 5 ekimBenim bu ay pik günüm 16 ve 17. günler oldu. Bat 30 Eylül ama bilmiyorum geç yumurtladım sanki 15 inde yumurtlamıştım önceki ay. Bir hafta var diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 16-17 pik günlerimdi ama takvime bakarsam regl 5 ekimBenim bu ay pik günüm 16 ve 17. günler oldu. Bat 30 Eylül ama bilmiyorum geç yumurtladım sanki 15 inde yumurtlamıştım önceki ay. Bir hafta var diyelim
SEnin döngün kaç gün ki?? Benim 30 ortalama. Döngün uzunsa 5 Ekim olablir.benimde 16-17 pik günlerimdi ama takvime bakarsam regl 5 ekim
O zaman evet doğru canım sıkıntı yokbenim normalde 28di ama 2-3 aydır 29 güne döndü canım bu ay 7 eylülde regl oldum bi sonraki 5 ekim gibi gözüküyor
Hayırlı olsun maşallah bnde ovulasyon testi kullanmaya başladım bugün adetimin biteli3 gun oldu ve 2. Çizgi silik çıktı acaba nasıl yapmalıyım akşam 7 gibi yaptım hergun yapmalimiyim bu konuda ne yapmam gerekiyor rica etsem aydınlatırmısınızBen canım beklemedeyım gunler gecmıyor bıturlu acaba varmı yokmu geldımı bebiş umarım gelmıstır canım boyle bır donemde moral olur ınsslallah ya benımde dunden oncekı gun catladı degerlendırdım ınsallah tutmnustur dua edelım mubarek ramazan ayındfa
Merhaba,Hayırlı olsun maşallah bnde ovulasyon testi kullanmaya başladım bugün adetimin biteli3 gun oldu ve 2. Çizgi silik çıktı acaba nasıl yapmalıyım akşam 7 gibi yaptım hergun yapmalimiyim bu konuda ne yapmam gerekiyor rica etsem aydınlatırmısınız
SlmMerhaba,
Her gün hemen hemen aynı saatlerde yapın, en uygun saatlerin 14:00-20:00 arası olduğu söyleniyor. Test çizgisi kontrol çizgisi ile aynı koyulukta veya daha koyu ise yumurtlama olmuş demektir gün aşırı değerlendirebilirsiniz ancak asıl koyuluğu gördükten sonra teste devam edip silikleşmeye başladığı gün itibari ile 4 günü iyi değerlendirmek gerekiyor (silikleşme çatlama olduğunu gösteriyor, polikistiklerde yumurtlamış olup çatlamadığı da oluyor çünkü o yüzden silik çizgiyi görmek önemli)
Polikistiksen piki ve sonrasında çatlamayı görene kadar yapmanı tavsiye ederim kaçırmaman içinSlm
Çok teşekkür ediyorum bu güzel anlatımınız için..
Evet 7 yıldır korunmuyorum ama hamile kalamıyorum .Rahîm film çekildi sıkıntı yok ama hamiş olamıyorum polikistik over var bendede yumurta oluyor ama çatlamıyor bildiğim bileli .
2 evlâdım var Allah bağışlarsa
3. 'yu istiyoruz nasipse bu ayda ovulasyon testi ile denemek istedim ama bu konuda hiç bilgim yok Asıl ovulasyon testini yumurtlama dönemindemi yapsam şimdi erkenmi acaba silik oluşu şimdi daha erken oldugunumu gösteriyor.
3.4 gun sonramı günde 1 kez mi yapsam acaba testleri
Teşekkür ederimPolikistiksen piki ve sonrasında çatlamayı görene kadar yapmanı tavsiye ederim kaçırmaman için
Benimde oyle hala silik cikiyorSelam kızlar, 12 Eylül’de pik olmuştu değerlendirdim çatlama günlerini de dün akşam tekrar ovulasyon testi yaptım silik çıktı gebelik olanlarda koyu çıkıyormuş yumurtlamadan sonra sanırım bu ay da başaramadık
Bugun çatlama günüm, bende bekleyenlerdenim bu aykızlar gelişmesi olan var mı?
Valla yumurtladimmi bilmiyorum test falan yapmadım duzensizligimden de dolayı akışına bıraktım ameliyat sonrası inşallah yumurtlamisimdir da kırmızıları görmemMerhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebiliriz Ben 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim
bu günleri değerlendirdiysen artık bekleyebilirsin canım önemli olan pik olan gün ve ertesi silikleştiği günKızlar gün gün testlerim benim simdi çatlamis beklemeye gectim dimi artk yapmama gerek var mi
Evet evet değerlendirdim 2 gündür silik zaten gittikçe silikleşiyobu günleri değerlendirdiysen artık bekleyebilirsin canım önemli olan pik olan gün ve ertesi silikleştiği gün
Bende sizinle ayniyim, bekliyorum bakalım bugünden sonraKızlar gün gün testlerim benim simdi çatlamis beklemeye gectim dimi artk yapmama gerek var mi