Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, yumurtlamayı görüp gün sayanlar varsa beraber bekleyebiliriz Ben 2 gün önce ovülasyonda koyu iki çizgiyi gördüm, o günü ve dünü değerlendirdim. Artık beklemeye geçtim
Yumurtlama günlerini takip etmek önemli Nisan ayının 20 sinde aleti çıkarttım yumurtlama günlerinde ilişkiye girdim şuan 7 haftalık hamileyim önemli olan sabır ve dua sabırlı olun kızlar

Kızlar adetim biteli 6 gün oluyor birtikten 2 gün sonra ovu testi yapmaya başladım. Bugün çok koyu t çizgisi. Daha da koyulaşır mı ilk defa deniyorum bu testleri

Eklentiler

• 74B9BA4F-F351-4140-B087-1D76DBA6DF6A.jpeg
    158,7 KB · Görüntüleme: 78
kızlar selammm.
ben de ovulasyon gününü değerlendirip gün sayanlardanım daha bat tarihine 10gün var ama zaman bir türlü geçmek bilmiyor.meraktan çatlıcam sürekli düşünüp duruyorum siz nasıl dayanıyorsunuz neyle meşgul oluyorsunuz?

Kızlar adetim biteli 6 gün oluyor birtikten 2 gün sonra ovu testi yapmaya başladım. Bugün çok koyu t çizgisi. Daha da koyulaşır mı ilk defa deniyorum bu testleri
Hayır canım daha koyulaşmaz, LH piki tam olmuş. Yani 24-36 saat içinde yumurtlama olucak. Bugün, yarın ve ertesi günü değerlendirmeni öneririm, bazen sperm sayısı yeterli olmaz diye gün aşırı da ilişki öneriliyor

Yumurtlama günlerini takip etmek önemli Nisan ayının 20 sinde aleti çıkarttım yumurtlama günlerinde ilişkiye girdim şuan 7 haftalık hamileyim önemli olan sabır ve dua sabırlı olun kızlar
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıiip etsin inşallah analı babalı büyütün inşallah

ben varim :)
benim bat 1 temmuz bakalim bende gün sayiyorum. seninki tam ne zaman?

Kızlar adetim 3. gün geciktim test yaptım bişey yok gibi ama kuruduktan sonra silik bi çizgi oluştu ama çok hafif varla yok arası böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ya

Kizlar bugun 16.günüm hafiften koyulasiyo galiba

Eklentiler

• 20200627_061614.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu da 5. Dakikadan sonra net çizgi sanırım yumurtlamada yakın beyaz akıntı var

Eklentiler

• 15932281197925636413772679967135.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 45
ben varim :)
benim bat 1 temmuz bakalim bende gün sayiyorum. seninki tam ne zaman?
senin daha yakınmış canım benim 6temmuz.dün akşam dayanamayıp hastaneye gitcektim kan vermeyezor durdum.hem merak ediyorum hemde alerjik rahatsızlığım var kaşıntılarım var ilaç içemiyorum acaba hamileysem diye.o yüzden de öğrenmek istiyorum yoksa ilaca başlıcam
Kızlar adetim 3. gün geciktim test yaptım bişey yok gibi ama kuruduktan sonra silik bi çizgi oluştu ama çok hafif varla yok arası böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı ya
hamile olabilirsin canım ertesi gün tekrar yap istersen

ben bu sabah yaptim negatif adet sancilarimda başladi.. bidahaki aya insallah :)
sen biraz daha sabret bence daha varmis.
umarim çift çizgiyi görürsün ❤

ben bu sabah yaptim negatif adet sancilarimda başladi.. bidahaki aya insallah :)
sen biraz daha sabret bence daha varmis.
umarim çift çizgiyi görürsün ❤
moralini bozma canım regl olana kadar umut var. ben ilk hamileliğimde bata 2gün kala test yaptığımda çok çok silik bir çizgiydi daha senin 5gün var.
hem regl belirtileri ile aynı belirtiler oluyor genelde belki öyledir.

Hastalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…