- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 31
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Yok cnm 3 damlattyrm bazıları böyle cıkıyorCanım sanki idrarı fazla damlatiyorsun
Değerlendirmeye devamYok cnm 3 damlattyrm bazıları böyle cıkıyor
Bişey yok benceKızlar sizce bişey var mı
Bencede ama hala hastalanmadımBişey yok bence
Erken olabilir, adet olmadıysan umut vardırBencede ama hala hastalanmadım
Düzeldi mi normal olabilir test ettiği içinde olabilir fazla idrar damlattıysanızda olabilirSlm kizlar bu testi az once yaptim ilk dakikası boyle acaba test sağlam mi test adi labo,,,,
Evet 10. 20 dk sonra düzeldi ve çok silik henüz 14gundeyim ve yumurtlama yokDüzeldi mi normal olabilir test ettiği içinde olabilir fazla idrar damlattıysanızda olabilir
Negatif maalesef ama adet geçince yapmak lazım idrar testini diye biliyorumKızlar sizce bişey var mı
Yapmazsam çatlardım napiyim dayanamıyorumNegatif maalesef ama adet geçince yapmak lazım idrar testini diye biliyorum
Az kalmış inşallah vardır bebişOvu göreli tam bir hafta oldu ben de dayanamıyorum test yapmak için zor tutuyorum kendini ama varsa da 11 günden önce zor çıkıyor
Bi an gebelik testi sanmıştımEvet 10. 20 dk sonra düzeldi ve çok silik henüz 14gundeyim ve yumurtlama yok
Bi an gebelik testi sanmıştımçizgi gördüm gibi diyecektim ama vazgeçtim umutlandırırım diye ovu ymuş nasıl bakıyosam başından beri bakıyo musunuz testle yumurtlama zamanınıza
Üzülmeyin daha varmış 4 gün benimde dün olmam lazımdı olmadım bugün olcak gibiyimYumurtlamanın üstünden 12 gün geçti normal gebelik testi yaptım bat 29 haziran ve negatif bana geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?