Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba Kızlar, her ay artık hamile kalmayacağımı kabullenmem lazım diyorum ama olmuyor. Pko var ama 3 hafta önce rutin kontrol için doktora gittiğimde haftaya yumurtlayacaksın hatta gebe kalablirsin demişti (gerçi eşimin sperm sayısı az) değerlendirdim o haftayı normalde 2 gün çnce regl olmam gerekirdi ancak olmadım, idrar testi negatif sizce kan vermeli miyim? (2 haftadır göğüslerimde ağrı ve şişlik var ve bir haftadır regl olmuş gibi karın kasık ağrılarım oluyor.

Kızlar lütfen yorumlar mısınız. Son adet tarihim 15 haziran. Bu testi 20.00 da yaptım durum böyle. Pik dedikleri bu mu. Bir de bugün sabah 12sıralarında beyaz yoğun sümükümsü bir akıntı oldu. Bugün mü değerlendirmeliyim. Ne yapayım ilk defa bu ay kullanıyorum. Bir de erkek bebk için ovulasyon günü ihtimal artıyormuş. Ne kadar doğru

Eklentiler

• IMG_20200628_200214.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 76
Canım evet yumurtlaman olmuş.
Bugünü değerlendir. Ve 3 gün daha ilişki olacak üst iste.
Testi sadece günde 1 kere yapman yeterli...
hep aynı saatte ve sıvı alımını keserek yap.
Erkek bebek konusunu bilmiyorım bende...
Ama umarım şimdiden hayırlısı olur

Yumurtlama günü erkek bebek ihtimalinin artması durumunu açıklamak istedim: Y kromozomlu spermler (erkek bebek olmasını sağlayan) daha hafif olduklarından daha hızlıdırlar ancak ömürleri kısadır, yani yumurtlama günü spermlerden Y kromozomlu olanlar yumurtaya daha hızlı ulaşır ancak o sırada döllenme olmaz ise bir iki gün sonra gerçekleşirse Y kromozomlu spermler ölür ve daha ağır ancak daha uzun ömürlü olan X kromozomlu spermler yumurtaya ulaşır ,döllenme olursa kız çocuğu olur. Yani bilimsel olarak doğrudur

Kizlar yorumlar mısınız bu ay adetim bittikten sonra 10 gune yakin sogan suyu içtim. Bu ay geç yumurtlama gördüm 18 günde hic yumurtlama olmazdı sizce çatlamış mi yumurta

Eklentiler

• 20200629_070627.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 80
bu da ssabah9da yaptim 2. Idrarla. Hani diyorlar ya ilk idrarla yapmayın. Ayni şey çıktı yine koyu

Eklentiler

• Screenshot_20200629-082700_Camera.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 71
Ben bezdim valla ovulasyon testinden de gebelik testinden de. Ovulasyon testi yapınca daha çok umutlanıyorum sanki o ay hamile kalacakmışım gibi. 8 ay test yapmadan 6 ay da ovulasyon testiyle deniyoruz olmadı. Doktor da hicbir sorun yok diyor. Hsg çekildi hormon testi yapıldı eşimin testleri yapıldı hicbir sorun çıkmadı. Bir sorun yoksa 6 aydır özellikle yumurtlama günlerini degerlendirmeme rağmen neden olmadı anlamadım. Ovulasyon ilk denemesinde hamile kalanlar nasıl yapıyor bilmiyorum.

Bu da 5. Dakikadan sonra net çizgi sanırım yumurtlamada yakın beyaz akıntı var
Canm malesef silik cızgı cıkmıs
canm ovulasyon testin de aynı koyulukta cift cızgı cıkınca takip eden 3 günü degerlendryosunz demi

Al benden de o kadar. Yorumlara bakmaya bile girmedim kk ya. Geçen ay ovu testi yapmadım.2günde bir ilişkiyi denedik. 2yıldır evliyiz 9aydır deniyoruz olmuyor, her seferinde moralim ve psikolojim bozuluyor. Amh lh vb değerlerim normaldi test yaptırmıştım normalde bakmadıkları halde. Eşime diyorum bu ay da ovu testi yapçam yine olmazsa ağustosta dr gidelim ne testi gerekiyorsa ikimiz de yaptıralım diyorum ama o biz çok da düzenli ilişkiye girmiyoruz ki test için erken diyor 34 yaşındayım 20yaşımda değilim ki yıllarca gün gelir de hamile kalırım diye kendi haline bırakayım. ne yapacapımı bilmiyorum allak bullak oldum

Tedavi denediniz mi klomen ovitrelle falan?

Kizlar 16t testi yapar yapmaz resmini cektim sonra 5 fln filan bklrmedim cok yorgundum uyudum uyaninca baktim bole yani halami pik bu test keske bekleseydim ama iste uykusuzluga yenik dustum birazda umursamadim .s test bozuk olsa hemen gosterirdi die dusunuorum her zmnki gibi 3 damla damlattim anlamadimki .s

Eklentiler

• 20200716_151811.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 46
  • 20200716_114910.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…