- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi yellowaseline
Kızlaarr ne var ne yok nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İYİ CANIM SEN NASILSIN NASIL GİDİYORKızlaarr ne var ne yok nasılsınız
İyi canım bende aynı devam senin nasıl gidiyoİYİ CANIM SEN NASILSIN NASIL GİDİYOR
Aynı benimde kuzum denemelere devam bu aydaİyi canım bende aynı devam senin nasıl gidiyo
hadi inşallah bu ay güzel haber ver bize canım benimde duygu durumum bi tuhaf adetime 5 gün var 6 gündür bi ağlayasım geliyo bi sinirleniyorum bi sakinim olsam da rahatlasamAynı benimde kuzum denemelere devam bu ayda
Ben yumurtlamadan iki gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonraki iki gün eşimle birlikte oluyorum degerlendirmek dediğimiz esimizle birlikte olmakKizlarbu yumurtlamayi degerlendirme muhabbeti tam hangi gunler oluyor kafama takildida
Sağol canım benim inşallah bu ay güzel haberler verebiliriz hepimiz veririz inşallah bu ay bende oyleydim havalardan mıdır nedir bilemedimhadi inşallah bu ay güzel haber ver bize canım benimde duygu durumum bi tuhaf adetime 5 gün var 6 gündür bi ağlayasım geliyo bi sinirleniyorum bi sakinim olsam da rahatlasam
İnşallah canım Ayy belkide bi iyi bi kötü insanın dengesi şaşıyoSağol canım benim inşallah bu ay güzel haberler verebiliriz hepimiz veririz inşallah bu ay bende oyleydim havalardan mıdır nedir bilemedim
Aynen benimde öyle ister istemez stres yapıyorum adetim bitti bugun yine ayni döngü aynı heyecan stres devam bu ay daİnşallah canım Ayy belkide bi iyi bi kötü insanın dengesi şaşıyo
Güzel bekleyişler bunlar Rabbim önce sağlık sonra sağlıklı bebiş versin İnşallahAynen benimde öyle ister istemez stres yapıyorum adetim bitti bugun yine ayni döngü aynı heyecan stres devam bu ay da
Amin canım inşallahGüzel bekleyişler bunlar Rabbim önce sağlık sonra sağlıklı bebiş versin İnşallah
Amin canım ⚘Amin canım inşallah
Ben sorun olacağını sanmıyorumKızlar merhaba bende bugun ovilasyonda çift çizgi gördum fakat söyle bir durum basıma geldı saat 18.00 gıbı ılıskı olacaktı fakat eşim dışarı boşaldı tutamadı sımdı bırde yarım saat önce oldu sorum şu sperm sayısı azalmısmıdır
İnş ya çok kafama takıldı gercekten 22.00 da ki testim oldu bu testen 2 saat sonra ilişki olduBen sorun olacağını sanmıyorum
Canım bu test pik Olmuş yani yumurtan catlamamis daha bugünü ve yarını da değerlendir hicbirsey kacirmamissin boş yere üzülmeİnş ya çok kafama takıldı gercekten 22.00 da ki testim oldu bu testen 2 saat sonra ilişki oldu
Buda bugunkı testım canım hafıf sılınme var gıbıCanım bu test pik Olmuş yani yumurtan catlamamis daha bugünü ve yarını da değerlendir hicbirsey kacirmamissin boş yere üzülme
Gece degerlendırcem cnmCanım bu test pik Olmuş yani yumurtan catlamamis daha bugünü ve yarını da değerlendir hicbirsey kacirmamissin boş yere üzülme
Canım sanki idrarı fazla damlatiyorsunGece degerlendırcem cnm