• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlarbu yumurtlamayi degerlendirme muhabbeti tam hangi gunler oluyor kafama takildida
Ben yumurtlamadan iki gün önce yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonraki iki gün eşimle birlikte oluyorum degerlendirmek dediğimiz esimizle birlikte olmak 🤣

🤭😁 hadi inşallah bu ay güzel haber ver bize canım 💕 benimde duygu durumum bi tuhaf adetime 5 gün var 6 gündür bi ağlayasım geliyo bi sinirleniyorum bi sakinim olsam da rahatlasam
Sağol canım benim inşallah bu ay güzel haberler verebiliriz hepimiz veririz inşallah bu ay bende oyleydim havalardan mıdır nedir bilemedim

Kızlar merhaba bende bugun ovilasyonda çift çizgi gördum fakat söyle bir durum basıma geldı saat 18.00 gıbı ılıskı olacaktı fakat eşim dışarı boşaldı tutamadı sımdı bırde yarım saat önce oldu sorum şu sperm sayısı azalmısmıdır

Kızlar merhaba bende bugun ovilasyonda çift çizgi gördum fakat söyle bir durum basıma geldı saat 18.00 gıbı ılıskı olacaktı fakat eşim dışarı boşaldı tutamadı sımdı bırde yarım saat önce oldu sorum şu sperm sayısı azalmısmıdır
Ben sorun olacağını sanmıyorum

Eklentiler

• 973CF8DE-C294-4FAB-8355-C9016AB1325B.jpeg
    973CF8DE-C294-4FAB-8355-C9016AB1325B.jpeg
    70,9 KB · Görüntüleme: 70
İnş ya çok kafama takıldı gercekten 22.00 da ki testim oldu bu testen 2 saat sonra ilişki oldu
Canım bu test pik Olmuş yani yumurtan catlamamis daha bugünü ve yarını da değerlendir hicbirsey kacirmamissin boş yere üzülme

Canım bu test pik Olmuş yani yumurtan catlamamis daha bugünü ve yarını da değerlendir hicbirsey kacirmamissin boş yere üzülme
Buda bugunkı testım canım hafıf sılınme var gıbı

Eklentiler

• 20A0AA88-383F-4CD6-B8DA-D24479DEFCBD.jpeg
    20A0AA88-383F-4CD6-B8DA-D24479DEFCBD.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 64
Back