- 23 Mayıs 2020
- 7.974
- 17.877
- 198
- Konu Sahibi yellowaseline
Ayyy inşallah canimÖnümüzde ki ay inşallah bebiş haberini verirsin bize canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy inşallah canimÖnümüzde ki ay inşallah bebiş haberini verirsin bize canım
İnşallah canımAyyy inşallah canim
Kanda 10 günden sonra idrarda 15.Bata son 6 gunum kaldi bu ay hem hsg çekildim hem klomen ve catlatma iğnesi vuruldum aranızda catlatma vurulup gun sayan oldu mu acaba? Kac gun sonra kanda ve idrarda dogru, kesin sonuc alabilirim ki? Bekleyiș cok yoruyor insani
14 günden önce iğnenin etkisi geçmediği için idrarda Yanlış sonuç veriyormuş, en az 15 gün beklemeniz tavsiye ederim. İnşallah bu bekleyişin sonu hayırlı olurBata son 6 gunum kaldi bu ay hem hsg çekildim hem klomen ve catlatma iğnesi vuruldum aranızda catlatma vurulup gun sayan oldu mu acaba? Kac gun sonra kanda ve idrarda dogru, kesin sonuc alabilirim ki? Bekleyiș cok yoruyor insani
Hayir aksine doktorum operasyon bittigi gibi tutusturdu elime receteyi bugun hemen başlıyorsun klomene bitince de gel catlatma igneni vuralim dedim. Vuruldum. Ilk 36 saat sonra iliski sonra ki gun iliski ve bir gün arayla bir iliski daha önerdi uyguladim. Simdi progestan kullaniyorum tutunmayi kolaylastirdigi icin beklemeye gectim ama ilk kez çatlatma iğnesi kullandigim icin olsa gerek ki hic vakit gecmiyor ya bi an once tutup tutmadigini ogrenmek istiyorum bir yandanda boyle bile bile gun saya saya olmazmıș gibime geliyor ümidim kiriliyor onun icin destek ariyorum buralarda iste14 günden önce iğnenin etkisi geçmediği için idrarda Yanlış sonuç veriyormuş, en az 15 gün beklemeniz tavsiye ederim. İnşallah bu bekleyişin sonu hayırlı olur
Benim size bir sorum olacak . Ben de bu ay rahim filmi çekileceğim adeti bekliyorum. Rahim filmi çekildiği ay korunmanızı önermedi mi doktorunuz. Hsg çekildiği ay riskli diyorlar .
Kanda da yalanci pozitiflik cikiyormus 10.gunden sonra gercekten hamilemi degilmi oldugumu ogrenebilirmiyim acaba?Kanda 10 günden sonra idrarda 15.
Aslında beklesen en iyisi ama çok zor biliyorum. Olur da yalancı pozitiflik görürseniz daha kötü.Kanda da yalanci pozitiflik cikiyormus 10.gunden sonra gercekten hamilemi degilmi oldugumu ogrenebilirmiyim acaba?
Öyle biliyorum al bi denen marknin gazabina aylar once bir kere ugrayip insanın hayalleri in yikilmasi nasil bi șeydir iyi bilirim.Aslında beklesen en iyisi ama çok zor biliyorum. Olur da yalancı pozitiflik görürseniz daha kötü.
Evet insan umudu arttıkça günlere sıkışıp kalıyor çok haklısınız . Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah ben adet bittikten 3 4 gün sonra yumurtlamayı görüyorum . Adet bittikten kaç gün sonra çekiyorlar rahim filmini? Beni adetin ilk günü gün vermek için çağırdılar.Hayir aksine doktorum operasyon bittigi gibi tutusturdu elime receteyi bugun hemen başlıyorsun klomene bitince de gel catlatma igneni vuralim dedim. Vuruldum. Ilk 36 saat sonra iliski sonra ki gun iliski ve bir gün arayla bir iliski daha önerdi uyguladim. Simdi progestan kullaniyorum tutunmayi kolaylastirdigi icin beklemeye gectim ama ilk kez çatlatma iğnesi kullandigim icin olsa gerek ki hic vakit gecmiyor ya bi an once tutup tutmadigini ogrenmek istiyorum bir yandanda boyle bile bile gun saya saya olmazmıș gibime geliyor ümidim kiriliyor onun icin destek ariyorum buralarda iste
Adetin 5. Günü çekildim ben cekildigimde adetim de daha yeni bitmisti zaten. Sonra operasyonu olduğum gun klomene basladim 2ser tane olarak kullandirdi bana doktorum 5 gun sonunda da catlatma iğnesi vuruldumEvet insan umudu arttıkça günlere sıkışıp kalıyor çok haklısınız . Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah ben adet bittikten 3 4 gün sonra yumurtlamayı görüyorum . Adet bittikten kaç gün sonra çekiyorlar rahim filmini? Beni adetin ilk günü gün vermek için çağırdılar.
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler çok iyi oldu. Yani adetin 10.günü çatlama oldu. Döngünüz normalde kaç gün. Eğer böyle olursa benim de 10 ve 11. Gün çatlama oluyor . Bu ayı da boş geçirmemiş olurum.Adetin 5. Günü çekildim ben cekildigimde adetim de daha yeni bitmisti zaten. Sonra operasyonu olduğum gun klomene basladim 2ser tane olarak kullandirdi bana doktorum 5 gun sonunda da catlatma iğnesi vuruldum
Daha olmamış gibi canimKızlar merhaba ovulasyan testim bi bakar mısınız kasıklarımda ağrıda ve uzayan şeffaf akıntı da var
Evet normalde 28 günü senelerce hic sasmadi ama Ocaktan beri 18 günle 23 gun arasında degisiyor diye bilirim Ocakta 23.gun oldum subatta 21 martta 18 nisan 22 mayis 21 ve doktor ortalama olarak en uzununu yani 23 gunu dikkate alalim ki test icin hayal kırıklığı yasamayalim dedi simdi ayin 20sinde 23gunum dolacak onu bekliyorum cumartesi doluyor bana pazartesi kan testini masamda istiyorum olumlu yada olumsuz sonuc ne olursa olsun dediTeşekkür ederim verdiğiniz bilgiler çok iyi oldu. Yani adetin 10.günü çatlama oldu. Döngünüz normalde kaç gün. Eğer böyle olursa benim de 10 ve 11. Gün çatlama oluyor . Bu ayı da boş geçirmemiş olurum.
Peki bu olmuş mudur sizceDaha olmamış gibi canim
Günaydın bence bu olmus canımPeki bu olmuş mudur sizce
Günaydın çok teşekkürlerGünaydın bence bu olmus canım
Rica ederim inşallah güzel sonuçlar alirsinizGünaydın çok teşekkürler
İnşallahRica ederim inşallah güzel sonuçlar alirsiniz