- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi yellowaseline
Sanki bende görüyo gibiyim ama çift görmek istediğinizden mi acabaHayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki bende görüyo gibiyim ama çift görmek istediğinizden mi acabaHayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba
Kan testi yaptırdım canım negatif çıktıSanki bende görüyo gibiyim ama çift görmek istediğinizden mi acaba
Değerin kaç canım 0-5 arasımıKan testi yaptırdım canım negatif çıktı
0.1 çıktı yaDeğerin kaç canım 0-5 arasımı
Merhaba canım amin inşallah Allah dualarimizi kabul etsinMerhaba kızlar. tüm yazılanları okudum.
bende 9aydır ugrasıyorum. Her ay Hamilelik belirtisi yasıyorum.
ilk iki ay harıc hep ovulasyon testi kullandım.
Sonra bir doktor rahim ultrasonu cektırmemı onerdı. ultrason ccektırdım cok sukur bısey cıkmadı. rahım ultrasonu hamıle kalmayı kolaylastırıyo dedıler ama o ay kalamadım. ertesi ay yanı gectıgımız ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum. ama dün yıne regl oldum
bu ay esım caksır suyuna basladı. bende regl bitince baslayacagım.
bende sorun yok. cok sukur esımde de yok. ama esımın morfolojısı %2 cıkmıstı. ben tutunamamasını buna baglıyorum.
ama bu ay cok umıtlıyım. Evrene pozıtıf dua yollıcam. bu ay ısteyen herkes hamıle kalacak bence :)
Hadi ya0.1 çıktı ya
Canım merhaba nasılsınKan testi yaptırdım canım negatif çıktı
İyiyim canım benim sen nasilsin nerelerdesinCanım merhaba nasılsın
İyiyim canım bende sağol uğraşmaca nasılsın merak ettimİyiyim canım benim sen nasilsin nerelerdesin
İyiyim canım adet olcam bugün önümüzdeki aya kaldı umutlarİyiyim canım bende sağol uğraşmaca nasılsın merak ettim
İnşallah Tam günün mü canımİyiyim canım adet olcam bugün önümüzdeki aya kaldı umutlar
3 aydır 26 günde bir oluyorum yine öyle olursa tam günün canim eskisi gibi 28 günde bire dönerse daha iki günüm var . Şaştı dengeler bendeİnşallah Tam günün mü canım
Ya benimde öyle ya 26 ya 25 oluyo oldun mu canım3 aydır 26 günde bir oluyorum yine öyle olursa tam günün canim eskisi gibi 28 günde bire dönerse daha iki günüm var . Şaştı dengeler bende
Bugün oldum canimYa benimde öyle ya 26 ya 25 oluyo oldun mu canım
Önümüzde ki ay inşallah bebiş haberini verirsin bize canımBugün oldum canim