• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de ovulasyonu değerlendirip gün sayanlardanım. Bat 16 haziran.Bugün çıkmayacağını bile bile erken gebelik testi yaptım.Tabiki negatif çıktı. İnş hepimiz güzel haberi alırız.🙏

Bende dayanamadım son 6 gün var yine de erken gebelik testi yaptım, negatif tabi😥

Eklentiler

• 20200609_094417.jpg
    20200609_094417.jpg
    91,2 KB · Görüntüleme: 48
Merhaba kızlar. tüm yazılanları okudum.
bende 9aydır ugrasıyorum. Her ay Hamilelik belirtisi yasıyorum.
ilk iki ay harıc hep ovulasyon testi kullandım.
Sonra bir doktor rahim ultrasonu cektırmemı onerdı. ultrason ccektırdım cok sukur bısey cıkmadı. rahım ultrasonu hamıle kalmayı kolaylastırıyo dedıler ama o ay kalamadım. ertesi ay yanı gectıgımız ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum. ama dün yıne regl oldum :(
bu ay esım caksır suyuna basladı. bende regl bitince baslayacagım.
bende sorun yok. cok sukur esımde de yok. ama esımın morfolojısı %2 cıkmıstı. ben tutunamamasını buna baglıyorum.
ama bu ay cok umıtlıyım. Evrene pozıtıf dua yollıcam. bu ay ısteyen herkes hamıle kalacak bence :)

Merhaba kızlar. tüm yazılanları okudum.
bende 9aydır ugrasıyorum. Her ay Hamilelik belirtisi yasıyorum.
ilk iki ay harıc hep ovulasyon testi kullandım.
Sonra bir doktor rahim ultrasonu cektırmemı onerdı. ultrason ccektırdım cok sukur bısey cıkmadı. rahım ultrasonu hamıle kalmayı kolaylastırıyo dedıler ama o ay kalamadım. ertesi ay yanı gectıgımız ay klomen ve catlatma ıgnesı oldum. ama dün yıne regl oldum :KK43:
bu ay esım caksır suyuna basladı. bende regl bitince baslayacagım.
bende sorun yok. cok sukur esımde de yok. ama esımın morfolojısı %2 cıkmıstı. ben tutunamamasını buna baglıyorum.
ama bu ay cok umıtlıyım. Evrene pozıtıf dua yollıcam. bu ay ısteyen herkes hamıle kalacak bence :)
Merhaba canım amin inşallah Allah dualarimizi kabul etsin

Bat 12 haziran son üç gün bu ay ben hayıt tohumu içtim eşimde çakşır suyu inşallah tutmuştur bu arada 5 yıldır evliyim

kızlarrr ve L lavinya5367 ve Summerwinter Summerwinter Ben de gittim dün FORTEST aldım erken gebelik testi. Reglime 6 gün vardı ben de Sabah yaparım hem 5 gün kalmış olur hem de sabah doğru sonuç olur diyordum kii eve gider gitmez akşam dayanamadım yaptım :kızgın: tabii ki negatif... Tüm umutlarım gitti ilk denememe rağmen bir daha asla denemem.. Olursa olur moduna girdim. Oysa ki adetim çok çok düzenli yumurtlama gününü, öncesini reglinin son gününü hepsini denemiştik bu aydan çok umutluydum.... Keşke test yanlış olsa diyicem ama imkansızdır...Reglime 5 gün kaldı ama umudum bitti bu aydan. :işsiz:

Back