• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok çok sevindim canim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua et 🤗
Belirtin falan var mıydı canım birde daha önce test yaptın mı hiç erken hamilelik testi falan bende beklemedeyim son 4 gün o yüzden soruyorum 😀

Göğüs hassasiyeyim vardı ama o yumurtlama gününden beri var ve her ay olur..birde çarşamba perşembe kasık ağrım oldu.. ama şimdi yok hiç bir ağrı... Test yapmadım hiç. Sadece ovilasyon yapmıştım. İlk defa bugün gebelik testi yaptim

Göğüs hassasiyeyim vardı ama o yumurtlama gününden beri var ve her ay olur..birde çarşamba perşembe kasık ağrım oldu.. ama şimdi yok hiç bir ağrı... Test yapmadım hiç. Sadece ovilasyon yapmıştım. İlk defa bugün gebelik testi yaptim
Bende 3 gün öncesine kadar kasık ağrısı vardı çok fazla hatta yumurtlamadan sonraki diğer günleri değerlendiremedik o yüzden ama sonra bir anda kesildi ağrı göğüs hassasiyetim hiç yok ama yine de umutla bekliyorum

İnşallah vardır canım bende pko var .. bir senedir bekliyordum. Yumurtlama adete yakın oldu. Acaba bu sorun olur mu bebek ocin diye düşünüp duruyorum

İnşallah vardır canım bende pko var .. bir senedir bekliyordum. Yumurtlama adete yakın oldu. Acaba bu sorun olur mu bebek ocin diye düşünüp duruyorum
Yooo niye olsun ki o şekilde olan çok kişi okudum burada hiç kafani takma bunlara sevincinin keyfini cikar kötü şeyleri dusunme mutluluğunu yaşa kendine de dikkat et yorma kendini 🥰

Tamam cnm inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir senedir hep negatif görünce test yapmayacak hemen diye söz vermiştim. Artık geçince yapayım dedim. Senin de şimdi negatif çıkarsa üzülme gününü bekle inşallah nasip olur cnm.

Tamam cnm inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bir senedir hep negatif görünce test yapmayacak hemen diye söz vermiştim. Artık geçince yapayım dedim. Senin de şimdi negatif çıkarsa üzülme gününü bekle inşallah nasip olur cnm.
Hayalet çizgiyi sadece ben mi görüyorum acaba

Eklentiler

• IMG_20200608_113931.jpg
    IMG_20200608_113931.jpg
    45,4 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20200608_113914.jpg
    IMG_20200608_113914.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 74
Kizlar çok mutluyum sanırım ovilasyon testimin pik yapmasının sebebi gebelik mis. Şimdi test yaptım ve ekliyorum . İnşallah kandada cikar.bat 6hazirandi
hayırlı olsun canımm rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin bebeğini sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsinn. Benim de 15 haziran heyecandan duramıyorum bakalım regli olacak mıyım... Belirtin oldumu regli gecikmesi dışında

İki gün rengli ağrım oldu .göğüs hassasiyetim var ama oda zaten bende hep olurdu. Onun dışında hiç belirtim yok.. kasık ağrım şimdi yok...

Back