- 24 Ekim 2019
- 1.596
- 1.410
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Mesela az önce beyaz akıntı geldi ama tabiki bu kadar erken belirti olmayacağı için önemsemedimBelirti aramamanı tavsiye ediyorum. Fazla heyecan oluyo.
Yumurtalam döneminde sayılırsın o normal. Ben istisnasız her ay başka bir belirti yasadım. 1.5 sene olacak bebe yok hala.Mesela az önce beyaz akıntı geldi ama tabiki bu kadar erken belirti olmayacağı için önemsemedim
Biliyorum canım, ne belirtiler gördü bu beden de gebelik görmediYumurtalam döneminde sayılırsın o normal. Ben istisnasız her ay başka bir belirti yasadım. 1.5 sene olacak bebe yok hala.
Kimisine bu yakı iyi geliyor ben hiç yaptırmadım ama okudum bu forumda iyi gelenleri inşallah sana da faydalı olur canımAh benim de yumurtlama günüm geliyor diye belime kupa attırıp yakı yapıştırdım. Yakı çok yakar diyorlardı bende hiç etki etmedi neden acaba çok rahatım aksine
inşallahKimisine bu yakı iyi geliyor ben hiç yaptırmadım ama okudum bu forumda iyi gelenleri inşallah sana da faydalı olur canım
Canım benim de yumurtlama günü tansiyonum düştü ama ertesi güne geçti, yumurtladığın için dediğin şeyler olmuştur yani yumurtan çatladık içinMrb kızlar öncelikle Allah hiç kimsenin ümitlerinin ertelenmesini nasip etmesin. Benim 6mayısta yumurtlama oldu ve o günü değerlendirdik ancak birkaç saat sonra aşırı sancı oldu ve ertesi gün boyunca sancı devam etti sol yumuryalığım da ve halsizlik ateş basması eklem ağrıları gibi bişey oldu ve maalesef o günü değerlendiremedik çok üzüldüm böyle birşey yaşayan var mı?
Gebeliğe dair, döllenmeye dair filan falanTeşekkür ederim canımbu arada belirtiler sorulmuşta neyin belirtisi döllenme falan mı?
Ah benim de yumurtlama günüm geliyor diye belime kupa attırıp yakı yapıştırdım. Yakı çok yakar diyorlardı bende hiç etki etmedi neden acaba çok rahatım aksine
bende burada okudum bir abla vardı komşum iki yıl çocuğu olmamış beline kupa vurdurup yakı yapıştırdıktan sonra hamile kalmış iki çocuğuna da. sana da yaptıralım dedi bende denedim bakalım. zaten gebelik için bel ve ayak sıcaklığı çok önemli kısaca bu sıcaklığı sağlıyor belinde ki açık kapanıyor inşallah benim de tutarŞu yakı nasıl oluyo canım neden yapıştırıyolar ne kadar süre kalıyo yani sürekli belinde mi şimdi açıklar mısın?
Bunu testle bilebilirsin diye düşünüyorum. Mesela benim yumurtlama günüm yarından sonra normalde ama dün yumurtladığimı testle gördüm ve akşama kadar kramp girdi. bugün çatlamış görünüyor test çizgisi solmaya başlamış çünkü. Hiç ağrım yok.sadece göğüslerim acıyor oda prolaktin azdı galiba yineYumurtlama gününden önce sancı olmasi erken yumurtladigim anlamına mi geliyo kızlar
Uygulamalar doğru göstermiyor bence, akıntı ve kaşık ağrısını takip etmek lazımYumurtlama gününden önce sancı olmasi erken yumurtladigim anlamına mi geliyo kızlar
Rabbim hayırlısıyla versin inşallah hepimizeŞu yumurtlamadan adete kadar geçen süre o kadar yavaş geçiyoki bekle bekle geçmiyo☹
Rabbim hepimizi bu ay muradımıza kavuştursun amin
Yumurtlamada benim de göğüslerime iğne iğne batıyor gibi his oldu ama geçti geri :/Bunu testle bilebilirsin diye düşünüyorum. Mesela benim yumurtlama günüm yarından sonra normalde ama dün yumurtladığimı testle gördüm ve akşama kadar kramp girdi. bugün çatlamış görünüyor test çizgisi solmaya başlamış çünkü. Hiç ağrım yok.sadece göğüslerim acıyor oda prolaktin azdı galiba yineben çok heyecan yapmıycam o yüzden gelmiyceğini biliyorum çünkü.
Benim baya dokununca adet olacakmışım gibi acıyor ve şiş daha önce de böyle olduğundan sonra ki adette testlerde prolaktin 60 çıkmıştı.dostinrks kullandım bu durum yok olmuştu tekrar nüksetti işte.hayıt suyu falan mı içsem diyorum ama karar veremiyorum.Yumurtlamada benim de göğüslerime iğne iğne batıyor gibi his oldu ama geçti geri :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?