Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mesela az önce beyaz akıntı geldi ama tabiki bu kadar erken belirti olmayacağı için önemsemedim
Yumurtalam döneminde sayılırsın o normal. Ben istisnasız her ay başka bir belirti yasadım. 1.5 sene olacak bebe yok hala.

Ah benim de yumurtlama günüm geliyor diye belime kupa attırıp yakı yapıştırdım. Yakı çok yakar diyorlardı bende hiç etki etmedi neden acaba çok rahatım aksine
Kimisine bu yakı iyi geliyor ben hiç yaptırmadım ama okudum bu forumda iyi gelenleri inşallah sana da faydalı olur canım

Mrb kızlar öncelikle Allah hiç kimsenin ümitlerinin ertelenmesini nasip etmesin. Benim 6mayısta yumurtlama oldu ve o günü değerlendirdik ancak birkaç saat sonra aşırı sancı oldu ve ertesi gün boyunca sancı devam etti sol yumuryalığım da ve halsizlik ateş basması eklem ağrıları gibi bişey oldu ve maalesef o günü değerlendiremedik çok üzüldüm böyle birşey yaşayan var mı?

Canım benim de yumurtlama günü tansiyonum düştü ama ertesi güne geçti, yumurtladığın için dediğin şeyler olmuştur yani yumurtan çatladık için

Ah benim de yumurtlama günüm geliyor diye belime kupa attırıp yakı yapıştırdım. Yakı çok yakar diyorlardı bende hiç etki etmedi neden acaba çok rahatım aksine

Şu yakı nasıl oluyo canım neden yapıştırıyolar ne kadar süre kalıyo yani sürekli belinde mi şimdi açıklar mısın?

Şu yakı nasıl oluyo canım neden yapıştırıyolar ne kadar süre kalıyo yani sürekli belinde mi şimdi açıklar mısın?
bende burada okudum bir abla vardı komşum iki yıl çocuğu olmamış beline kupa vurdurup yakı yapıştırdıktan sonra hamile kalmış iki çocuğuna da. sana da yaptıralım dedi bende denedim bakalım. zaten gebelik için bel ve ayak sıcaklığı çok önemli kısaca bu sıcaklığı sağlıyor belinde ki açık kapanıyor inşallah benim de tutar

Yumurtlama gününden önce sancı olmasi erken yumurtladigim anlamına mi geliyo kızlar
Bunu testle bilebilirsin diye düşünüyorum. Mesela benim yumurtlama günüm yarından sonra normalde ama dün yumurtladığimı testle gördüm ve akşama kadar kramp girdi. bugün çatlamış görünüyor test çizgisi solmaya başlamış çünkü. Hiç ağrım yok.sadece göğüslerim acıyor oda prolaktin azdı galiba yine ben çok heyecan yapmıycam o yüzden gelmiyceğini biliyorum çünkü.

Yumurtlamada benim de göğüslerime iğne iğne batıyor gibi his oldu ama geçti geri :/

Yumurtlamada benim de göğüslerime iğne iğne batıyor gibi his oldu ama geçti geri :/
Benim baya dokununca adet olacakmışım gibi acıyor ve şiş daha önce de böyle olduğundan sonra ki adette testlerde prolaktin 60 çıkmıştı.dostinrks kullandım bu durum yok olmuştu tekrar nüksetti işte.hayıt suyu falan mı içsem diyorum ama karar veremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…