- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
kızlar bende yumurtlama döneminden sonra hafif kasık ağrısı göğüste hassasiyet ve midem de ara ara olan bi yanma var.. Eylül de 2. yıl dönümümüz olacak.. İlk denememizdi. Aslında ben ay çocuk mu asla istemem hayatım biter modundaydım. Bir den bi sabah çocuk istiyorum diye uyandım. Çok garipti. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. 15 Haziran regl olmam gerekiyor. Regli günüm asla şaşmaz 25 gün de bi olurum asla gecikmez. Ama yumurtalıklarımda kistte var. Ay fazla umutlanmayayım diyorum ama kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum da... Normal de hemen gelen regl dönemi bi gelmek bilmedi. Zaman geçmiyor sanki...
O kadın bi çok anne adayına çok uğurlu gelmiş öyle diyolar inşallah sıra bizdedirEvet ordan aldımvalla eşimin iliğini kuruttum yeter diyor dün ara vermiştim bugün baktım çatlamış, devam değerlendirmeye
Canım zaten piki görmüştün ya unuttun mu takma kafana bu kadarSilik çıktıbenim galiba yumurtlama olmadi bu ay çok mutsuzum cookk
O pik değilmiş galiba canım yaCanım zaten piki görmüştün ya unuttun mu takma kafana bu kadar
Testi aldığınız bayana sorasaniz kesin net cevap alırsınızKızlar lütfen acil yardımmm. Üç gün yumurtlama olur mu ya? Deliricem bi bakar mısınızEki Görüntüle 2644593
Pko olanlarda hormonlardan dolayı bu şekilde cikabiliyormus testler öyle okumuştumKizlar adet tarihim yarın 4 gündür ovilasyon testi yapıyorum bu şekilde çıkıyor.. 22mayista piki görmüştüm ve o günleri degerlendirmistim. Şimdi 4 gündür böyle cikiyo. Pko da var bende. Sizce tekrar mi yumurtluyorum. Gebelik testi yapmadım. Negatif çıkınca çok moralim bozuluyo... Adet olmazsam biraz daha bekliyecegim.
DeğilmiymişO pik değilmiş galiba canım yasen ne yapıyorsun nasılsın adete kaç gün kaldı senin
Bu konudan anlayan bir bayan var ona sormuştum pik olmamış testlere devam et dedi ,Değilmiymişnerden anladın canım ben mi gün saymıyorum artıkın benim bey istemiyomuş başka çocuk
Olur canım öyle çokta ağrın vardı zaten belki üşüttün üzme kendiniBu konudan anlayan bir bayan var ona sormuştum pik olmamış testlere devam et dedi ,o kadar heveslenmistin neden vazgeçti ki
İnşallah burda isteyen herkes anne olurO kadın bi çok anne adayına çok uğurlu gelmiş öyle diyolar inşallah sıra bizdedirooh nihayet desene çok sevindim benimde iki gün sürdü bana o bile uzun geldi inşallah çatlar hemen demiştim ama hiç görmemektense bi kaç gün fazla olsun nolcak ki
İnşallah onumizdeki ay guzel sonuçlar alirsin canım belirtin var mıydı peki hiçSlm kızlar bugün bat günümdü yine beni şaşırtmadı tam gününde geldioysa bu ay çok umutlanmıştım ovülasyon testiyle ama maalesef Bi daha ki ay bakıcaz artık salı günü randevu aldım gitçem bakalım hormon mormon ne varsa baktırcam
İnşallah canım amin hepimiz alırız güzel haberler vardı mide bulantım kasık ağrım ama sanırım psikolojik herşey bu ay takmıcam doktordan randevu aldım gidicem bakalımİnşallah onumizdeki ay guzel sonuçlar alirsin canım belirtin var mıydı peki hiç
WowwwKizlar çok mutluyum sanırım ovilasyon testimin pik yapmasının sebebi gebelik mis. Şimdi test yaptım ve ekliyorum . İnşallah kandada cikar.bat 6hazirandi
Cok çok sevindim canim senin adına sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizlere de dua etÇarşamba gününden beri pik di cnm.. çok heyecanlıyım eşime bile söylemedim daha direk buraya yazdım. İ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?