Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 23 mayısta pik gördüm o günü ve sonrası iki günü değerlendirdim bıraktım adete kadar pek denemiyoruz kızlar siz nasıl yapıyorsunuz

Ben ilk istediğim ay hamile kaldım kızlar sonra dedim ki eh bu bu kadar kolaymıymış yaa bi sevinç bi heyecan pat 5 gün sonra kanama başladı kimyasal sonra öğrendim kimyasal neymiş dış gebelik neymiş tüp neymiş yumurtlama neymiş 3 ayda profesör oldum kimyasaldan sonra 1 ay korunduk nisanı çok değerlendirmedim ama bu ay çok sıkı tutmuştum ama sanırım regl olucam Okuyanse Leylasunun

Yani aslında dün çok başım ağrıyordu kasıktada ağrı vardı ama adet olcam düşüncesiyle heyecanlanmadım bugün baş ağrısı geçti normalde olana kadar sürerdi ama iste ne biliyim
Ben de bugün aynıyım biliyo musun başım çatlıyor ve şuan regl ağrısı gibi alttan alttan ağrı var o yüzden regl olcam gibi geliyo

Kötü düşünme canım hayırlısı herşeyin tekrar deneriz içini ferah tut

Ben de bugün aynıyım biliyo musun başım çatlıyor ve şuan regl ağrısı gibi alttan alttan ağrı var o yüzden regl olcam gibi geliyo
Ben hasta olmadan önce hep oluyur baş ve kasik bel bölgesi ağrısı ve hiç ağrı kesici icmemeye calisiyorum normalde de ama nasıl geçti anlamadım

Ben de 23 mayısta pik gördüm o günü ve sonrası iki günü değerlendirdim bıraktım adete kadar pek denemiyoruz kızlar siz nasıl yapıyorsunuz
Bizde öyle yumurtalama başlayan ve çatlamadan sonraki 2 günü değerlendirip sonra adet olana kadar dinleniyoruz bakalım inşallah doğrudur tutar hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…