- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Walla ben olmadım ama sanırım adet tarihimi karıştırdım yazmayı unutmuşum bu kez hala olmadım kısmet ne zamanaysa artıkBat 1 haziran olan var mı
Yapmaz canım regle bir artı eksisi yok
Tamam o zaman sevindim teşekkür ederim
Bende artıkBenim 11-12 yada 13 Haziran nokta atışı yapamiyorim malesef :)
Hadi inşallah güzel haberlerini alırızBenim 2 gün kaldı bakalım sonuç ne olacak
BenimBat 1 haziran olan var mı
Nasıl var mı belirtilerinBenim ☺
Bende sadece göğüste hassasiyet ve ağzımda aft çıkmıştı.Baska da hiçbir şey yok. Zaten dün erken gebelik yaptım negatif ne yazık ki.Nasıl var mı belirtilerin
Bu arada sen de var mı belirtiler?Nasıl var mı belirtilerin
Aa evet 17 mayıs canım benim :) benim de Göğüslerde dolgunluk kasık sancıları vardı 2 gün önce de kahverengi leke geldi regl krampları gibi giriyordu bugün de karnım ağrıyor regl olucam sanırım anlamadımBende sadece göğüste hassasiyet ve ağzımda aft çıkmıştı.Baska da hiçbir şey yok. Zaten dün erken gebelik yaptım negatif ne yazık ki.
Bu arada sat benim de 5 Mayıs dongulerimiz aynı seninle :) yumurtlama ne zaman oldu?
Benim de 16 Mayıs'ta koyu çıktı. 17 sinde siliklesti. Seninkiler belirti olabilir, test yapmış mıydın?Aa evet 17 mayıs canım benim :) benim de Göğüslerde dolgunluk kasık sancıları vardı 2 gün önce de kahverengi leke geldi regl krampları gibi giriyordu bugün de karnım ağrıyor regl olucam sanırım anlamadım
Yok canım bat ı bekliyorum benim ilk gebelikte battan 1 gün önce hayalet çizgi çıkmıştı net çıkmıyor o yüzden yapmadımBenim de 16 Mayıs'ta koyu çıktı. 17 sinde siliklesti. Seninki belirti olabilirm test yapmış mıydın?
En iyisini yapıyorsun canım ben dayanamıyorum yapıyorum önceden. İnşallah güzel haberler alırsın en kısa süredeYok canım bat ı bekliyorum benim ilk gebelikte battan 1 gün önce hayalet çizgi çıkmıştı net çıkmıyor o yüzden yapmadım
Bakalım canım regl olacak gibiyim ama hayırlısı sen ne zamandır istiyosunEn iyisini yapıyorsun canım ben dayanamıyorum yapıyorum önceden. İnşallah güzel haberler alırsın en kısa sürede☺
Benimde bat 1 haziran sat 4 mayıs çok yakın tarihlerBende sadece göğüste hassasiyet ve ağzımda aft çıkmıştı.Baska da hiçbir şey yok. Zaten dün erken gebelik yaptım negatif ne yazık ki.
Bu arada sat benim de 5 Mayıs dongulerimiz aynı seninle :) yumurtlama ne zaman oldu?
Kader ortaklarıyızBenimde bat 1 haziran sat 4 mayıs çok yakın tarihler
Biz yeni sayılırız. İki aydır istiyoruz şu an üçüncü aya kaldı gözüküyor. Ben açıkçası hemen olur sananlardandim o yüzden ertelemistim ama annemin dediği gibi hemen olmuyormuş inanmamıştımBakalım canım regl olacak gibiyim ama hayırlısı sen ne zamandır istiyosun
Inşallah devamında da oluruzKader ortaklarıyız
Ya çok iyi biz haberleselim o zaman sürekliBenimde bat 1 haziran sat 4 mayıs çok yakın tarihler
Bizde 6 aydır istiyoruz gerçekten hemen olmuyormuş şimdi anlıyorumBiz yeni sayılırız. İki aydır istiyoruz şu an üçüncü aya kaldı gözüküyor. Ben açıkçası hemen olur sananlardandim o yüzden ertelemistim ama annemin dediği gibi hemen olmuyormuş inanmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?