- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Ne güzel meslekleriniz var maşallahCanim bende edebiyatciyim. Hani su atanamayanlardan. Senden ordan gel ben burdan kafamizi dagitmis oluruz biraz fena olmaz mi
Canımsın teşekkür ederim❤ illa birinin itelemedi lazım o şanslı kişi de sen oldun❤
Bende bende edicem amin inşallah canım ❤Bu gecede hepimiz için dua edicem inşallah güzel olur herşey gönlümüze göre olur
Olsun canım o da güzel senin icin hayırlısı buymuş demekki ben virüsten dolayı 1 ay evdeydim valla çok güzeldi :)Ne güzel meslekleriniz var maşallah❤ ben saf gibi okulu bıraktım anca evde koştur dur
Tamam canım olur teşekkür ederimBen öğlene doğru içiyorum sanacda yazicam her gün o saatlerde zaten bir süre sonra otomatik alışıyor insan
Ben yattım kızlar gözler görmemeye başladı zaten yarın görüşürüz inşallah iyi gecelr tatlı uykularTamam canım olur teşekkür ederim
Oyle deme canim. Senin belki en hayirlisi budur bilemeyiz.Ne güzel meslekleriniz var maşallah❤ ben saf gibi okulu bıraktım anca evde koştur dur
Çalışan işten evde olan çalışmamak şikayetçiOlsun canım o da güzel senin icin hayırlısı buymuş demekki ben virüsten dolayı 1 ay evdeydim valla çok güzeldi :)
Tatli rüyalarBen yattım kızlar gözler görmemeye başladı zaten yarın görüşürüz inşallah iyi gecelr tatlı uykular
İyi geceler canım tatlı rüyalarBen yattım kızlar gözler görmemeye başladı zaten yarın görüşürüz inşallah iyi gecelr tatlı uykular
Öyle canım hayırlısı buymuş demekki sağlık olsun napalım amaa evden de bişeyler yapıyorum boş durmuyorum her ne kadar çok fırsat bulup yapamasam da amigurumi yapıyorum örgü oyuncak kafa dağıtmaca işteOyle deme canim. Senin belki en hayirlisi budur bilemeyiz.
Günaydın canım ⚘❤Günaydın kızlar
hapı içmeyi unutmsa :)Günaydın canım ⚘❤
Acaba folik asit adet gecikmesi yaparmı kihapı içmeyi unutmsa :)
Yapmaz canım regle bir artı eksisi yokAcaba folik asit adet gecikmesi yaparmı ki
Benim 11-12 yada 13 Haziran nokta atışı yapamiyorim malesef :)Bat 1 haziran olan var mı
Benim 2 gün kaldı bakalım sonuç ne olacakBenim 11-12 yada 13 Haziran nokta atışı yapamiyorim malesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?