- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 148
- 33
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Yaa benimde walla unutmamız lazım acilenEvet canım ikisi de köyü olunca çatlayacak demek oluyor .valla işte evde yemek yaparken film izlerken zırt diye birden geliyor aklıma
Aklıma gelince başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yada hamilelik ile ilgili iyi şeyler düşünüyorum iyi düşün iyi olsun mantığıyla :) bol bol dua ediyorum herşeyin hayırlısı elbet zamanı gelir hemde en doğru zamanda gelirYaa benimde walla unutmamız lazım acilen
Amin canım hepimize nasip etsin bebiş inşallahCanım yaaane güzel anlatmissin vallahi Allah'ım inşallah tez zamanda kızına bir kardeş nasip eder
Fazla damlatinca dağılma oluyormuş galiba fazla damlatmissinBn anlamadim yardimci olurmusunuz test ilk böyle silikdi sonra böyle koyu bozuk oldu ikinciyede yapmadim bunuda ölesine bakiyim die yapmistim yarin tekrar yapicam cokmu damlattim idrariki bilemedim.
Yumurta takibi yaptigim zaman akinti bitmeye yakin çatlamısti. Hic ilac kullanmadan. Akinti geldikten 1 kac gün sonra catliyor bildigime goreİnşallah canım ovulasyonda yapıyorum normal hesapta yaptım ovulasyonda çizgi net değil ama akıntım başladı bugün
Ben uyuyayım artık kızlar sabah iş var yarın gelişmeler olursa haberleselim Allah rahatlik versinAklıma gelince başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yada hamilelik ile ilgili iyi şeyler düşünüyorum iyi düşün iyi olsun mantığıyla :) bol bol dua ediyorum herşeyin hayırlısı elbet zamanı gelir hemde en doğru zamanda gelir
Hani çekim yasası var ya birer tane patik alıp gelip gidip ona baksak evrene doğru mesajı vermiş olurmuyuz kiAklıma gelince başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yada hamilelik ile ilgili iyi şeyler düşünüyorum iyi düşün iyi olsun mantığıyla :) bol bol dua ediyorum herşeyin hayırlısı elbet zamanı gelir hemde en doğru zamanda gelir
Bende takip edeyim onu bakalım nasıl olacak bugün öğlen çok oldu akinti akşam biraz oldu benim ne kadar somra çatlayacak bakalım teşekkürler bilgilendirme içinYumurta takibi yaptigim zaman akinti bitmeye yakin çatlamısti. Hic ilac kullanmadan. Akinti geldikten 1 kac gün sonra catliyor bildigime gore
İyi geceler canım bende yatıyorum şimdiBen uyuyayım artık kızlar sabah iş var yarın gelişmeler olursa haberleselim Allah rahatlik versin
Hahahah ne güldüm yaaHani çekim yasası var ya birer tane patik alıp gelip gidip ona baksak evrene doğru mesajı vermiş olurmuyuz kiaklıma gelmiyo değil hani
Ama bugünleri degerlendir. Olurda tuttuBende takip edeyim onu bakalım nasıl olacak bugün öğlen çok oldu akinti akşam biraz oldu benim ne kadar somra çatlayacak bakalım teşekkürler bilgilendirme için
Yazarken bende güldüm walla bime gelmişti alaydık ordan patikleri işteHahahah ne güldüm yaayatamicam bu gidişle muhabbet çok güzel
Nie ilkinde silik sonra koyu olduki degisik olmus belkide fazla damlatmak tuh nys dikkat ederim bozuk sandimFazla damlatinca dağılma oluyormuş galiba fazla damlatmissin
Zaten iki günde bir deniyoruz valla her takibi yapiyorim bakalım bu ay sonucu çok merak ediyorum :))))Ama bugünleri degerlendir. Olurda tuttu
Insallah tutar canimZaten iki günde bir deniyoruz valla her takibi yapiyorim bakalım bu ay sonucu çok merak ediyorum :))))
Köpeğim var benim ben gülünce uyandı bana bakıyor şaşırdı :)) valla diyorum ya her yol mübah ama hani moral bozmamak lazım bı arkadaşım olmaz bu ayda olmaz deyip kendi kendini uzuyor ben olumsuzluzluk gelince aklıma hemen dua okumaya başlıyorum rahatliyorimYazarken bende güldüm walla bime gelmişti alaydık ordan patikleri işteuyu kız uyu dinlen işe gidiyosun yorgun olcaksın sonra
İkinci ciZgiyi 5. Gunde zor yakalamis biri olarak sana birşey demem uygun olur mu bilemedim :))) 3-4 damla yeterli diyorlarNie ilkinde silik sonra koyu olduki degisik olmus belkide fazla damlatmak tuh nys dikkat ederim bozuk sandim
Ayy inşallah hepimizin inşallahInsallah tutar canim
Yerim onuKöpeğim var benim ben gülünce uyandı bana bakıyor şaşırdı :)) valla diyorum ya her yol mübah ama hani moral bozmamak lazım bı arkadaşım olmaz bu ayda olmaz deyip kendi kendini uzuyor ben olumsuzluzluk gelince aklıma hemen dua okumaya başlıyorum rahatliyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?