- 29 Ağustos 2018
- 4.239
- 4.208
- 133
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Kiz 3 damlatiodum bugun gaza geldim 4 olsun buda bnden dedim hale bakİkinci ciZgiyi 5. Gunde zor yakalamis biri olarak sana birşey demem uygun olur mu bilemedim :))) 3-4 damla yeterli diyorlar
Evet bu sekilde bende çok duydum öyle kafaya takınca adetlerde geç geliyor daha da strese giriyorlar valla hepsi zincir gibi bağlantılı o yüzden hep olumlu düşünmek lazi m bunaldigim yerde hayırlısı diyorumYerim onuZafere giden yolda hersey mübahtır gerçekten en güzeli dua edip iyi düşünmek bide bebek konusu strese beklentiye gelince nazlanıyo walla görümcem kaç ay kovaladı sonra tatile gitti geldi hiç unutmuştu tümden yerleşme kanaması olunca anlamış oda
Aaa hemen adettten sonra mı yumurtladin. Ben ilkyaptigimda nerdeyse idrarın hepsini kullanmıştımKiz 3 damlatiodum bugun gaza geldim 4 olsun buda bnden dedim hale bakgecen ay 25 de adetim di 27 de ve mayis 5 6 da yakaladim piki dusun bu ay sallana sallana yapiom ovu testini
Bayağı sesli güldüm gece geceAaa hemen adettten sonra mı yumurtladin. Ben ilkyaptigimda nerdeyse idrarın hepsini kullanmıştımyapa yapa öğreniyoruz işte
Bende aynen ama umudumu kesiyo gibiyim bakalım hayırlısı evet psikolojik gecikiyo kaç aydır yapıyorum test bakmaktan çift görüyorum sonra beynimi negatif olduğuna ikna edene kadar olamıyorum daEvet bu sekilde bende çok duydum öyle kafaya takınca adetlerde geç geliyor daha da strese giriyorlar valla hepsi zincir gibi bağlantılı o yüzden hep olumlu düşünmek lazi m bunaldigim yerde hayırlısı diyorum
Yok kiz adetim 48 49 gun gecikti gec yumurtladim adet gunum 25 olmasina ragmen sökülmeden 27 de ve 5 6 da iki kez ayri zmanda yumurtladim cok karisik ve tabiki sonunda adet oldum cok degis 2 gun bile surmedi adetim. Ve ilk kez ovu testi kullanmistim sansima sacma sapan bisey oldu.Aaa hemen adettten sonra mı yumurtladin. Ben ilkyaptigimda nerdeyse idrarın hepsini kullanmıştımyapa yapa öğreniyoruz işte
Vallahi bende şu saatte böyle gulecegim gelmezdi aklıma yalnız otururken çok iyi oluyor böyle dertlesince bu arada ben bir aydır folik asit hapı içiyorum hamile kalınca doktor veriyormuş zaten hamilelik hazırlık döneminde de iyi geliyormuşBayağı sesli güldüm gece gece
Walla sesli güldümAaa hemen adettten sonra mı yumurtladin. Ben ilkyaptigimda nerdeyse idrarın hepsini kullanmıştımyapa yapa öğreniyoruz işte
Ayy ne güldüm yaaa Allah AllahBende aynen ama umudumu kesiyo gibiyim bakalım hayırlısı evet psikolojik gecikiyo kaç aydır yapıyorum test bakmaktan çift görüyorum sonra beynimi negatif olduğuna ikna edene kadar olamıyorum da
Benimde iyi ki varsınız kızlar ❤ Evet iyi geliyo ama ben içmeyi unutuyorum hep evde varmış buldum koydum gözümün önünde yine unutuyorumVallahi bende şu saatte böyle gulecegim gelmezdi aklıma yalnız otururken çok iyi oluyor böyle dertlesince bu arada ben bir aydır folik asit hapı içiyorum hamile kalınca doktor veriyormuş zaten hamilelik hazırlık döneminde de iyi geliyormuş
Bak burda da cekim yasasi var. Folik asit bana da verdi attim bi koseye. Demekki yakin zamanda senin mutlu haberlerini alacağızVallahi bende şu saatte böyle gulecegim gelmezdi aklıma yalnız otururken çok iyi oluyor böyle dertlesince bu arada ben bir aydır folik asit hapı içiyorum hamile kalınca doktor veriyormuş zaten hamilelik hazırlık döneminde de iyi geliyormuş
Dış fircanin olduğu yere koy unutmazsin yada ocağın yanına koy sık kullandigimiz yerler ujutsanda görür içersinBenimde iyi ki varsınız kızlar ❤ Evet iyi geliyo ama ben içmeyi unutuyorum hep evde varmış buldum koydum gözümün önünde yine unutuyorum
Hadi inşallah hepberaber alırız güzel haberleri fizikçiyim ben bu arada ama asıl mesleğimi yapmiyorum bildiğim tüm çekim yasalarını formüllerini bu konu üzerine mı odaklasakBak burda da cekim yasasi var. Folik asit bana da verdi attim bi koseye. Demekki yakin zamanda senin mutlu haberlerini alacağız
İçseneeğ ben unutuyorum da içemiyorumBak burda da cekim yasasi var. Folik asit bana da verdi attim bi koseye. Demekki yakin zamanda senin mutlu haberlerini alacağız
İç canım sende ihmal etme hatırlatırım ben sana hergunİçseneeğ ben unutuyorum da içemiyorumsiz için mutlaka
Kesinlikle yapmalıyız bence yolla gelsinHadi inşallah hepberaber alırız güzel haberleri fizikçiyim ben bu arada ama asıl mesleğimi yapmiyorum bildiğim tüm çekim yasalarını formüllerini bu konu üzerine mı odaklasak
Canim bende edebiyatciyim. Hani su atanamayanlardan. Senden ordan gel ben burdan kafamizi dagitmis oluruz biraz fena olmaz miHadi inşallah hepberaber alırız güzel haberleri fizikçiyim ben bu arada ama asıl mesleğimi yapmiyorum bildiğim tüm çekim yasalarını formüllerini bu konu üzerine mı odaklasak
Bu gecede hepimiz için dua edicem inşallah güzel olur herşey gönlümüze göre olurKesinlikle yapmalıyız bence yolla gelsin
Canımsın teşekkür ederim❤ illa birinin itelemedi lazım o şanslı kişi de sen oldunİç canım sende ihmal etme hatırlatırım ben sana hergun
Olur valla hem de ne güzel olurCanim bende edebiyatciyim. Hani su atanamayanlardan. Senden ordan gel ben burdan kafamizi dagitmis oluruz biraz fena olmaz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?