• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn anlamadim yardimci olurmusunuz test ilk böyle silikdi sonra böyle koyu bozuk oldu ikinciyede yapmadim bunuda ölesine bakiyim die yapmistim yarin tekrar yapicam cokmu damlattim idrariki bilemedim.

Eklentiler

• 20200529_003858.jpg
    20200529_003858.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 20200528_153146.jpg
    20200528_153146.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 44
Yaa benimde walla unutmamız lazım acilen 😂😂
Aklıma gelince başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yada hamilelik ile ilgili iyi şeyler düşünüyorum iyi düşün iyi olsun mantığıyla :) bol bol dua ediyorum herşeyin hayırlısı elbet zamanı gelir hemde en doğru zamanda gelir

Bn anlamadim yardimci olurmusunuz test ilk böyle silikdi sonra böyle koyu bozuk oldu ikinciyede yapmadim bunuda ölesine bakiyim die yapmistim yarin tekrar yapicam cokmu damlattim idrariki bilemedim.
Fazla damlatinca dağılma oluyormuş galiba fazla damlatmissin

Aklıma gelince başka şeyler düşünmeye çalışıyorum yada hamilelik ile ilgili iyi şeyler düşünüyorum iyi düşün iyi olsun mantığıyla :) bol bol dua ediyorum herşeyin hayırlısı elbet zamanı gelir hemde en doğru zamanda gelir
Ben uyuyayım artık kızlar sabah iş var yarın gelişmeler olursa haberleselim Allah rahatlik versin

Hani çekim yasası var ya birer tane patik alıp gelip gidip ona baksak evrene doğru mesajı vermiş olurmuyuz ki 🤷🏻‍♀️😂 aklıma gelmiyo değil hani 😂😂

Yumurta takibi yaptigim zaman akinti bitmeye yakin çatlamısti. Hic ilac kullanmadan. Akinti geldikten 1 kac gün sonra catliyor bildigime gore
Bende takip edeyim onu bakalım nasıl olacak bugün öğlen çok oldu akinti akşam biraz oldu benim ne kadar somra çatlayacak bakalım teşekkürler bilgilendirme için

Yazarken bende güldüm walla bime gelmişti alaydık ordan patikleri işte 😂😂 uyu kız uyu dinlen işe gidiyosun yorgun olcaksın sonra
Köpeğim var benim ben gülünce uyandı bana bakıyor şaşırdı :)) valla diyorum ya her yol mübah ama hani moral bozmamak lazım bı arkadaşım olmaz bu ayda olmaz deyip kendi kendini uzuyor ben olumsuzluzluk gelince aklıma hemen dua okumaya başlıyorum rahatliyorim

Köpeğim var benim ben gülünce uyandı bana bakıyor şaşırdı :)) valla diyorum ya her yol mübah ama hani moral bozmamak lazım bı arkadaşım olmaz bu ayda olmaz deyip kendi kendini uzuyor ben olumsuzluzluk gelince aklıma hemen dua okumaya başlıyorum rahatliyorim
Yerim onu 😊 Zafere giden yolda hersey mübahtır😂😂 gerçekten en güzeli dua edip iyi düşünmek bide bebek konusu strese beklentiye gelince nazlanıyo walla görümcem kaç ay kovaladı sonra tatile gitti geldi hiç unutmuştu tümden yerleşme kanaması olunca anlamış oda

Back