- 23 Mayıs 2020
- 7.951
- 17.764
- 198
- Konu Sahibi yellowaseline
-
İnşallah canım inşallah .ben önce bir yumurta çizgisini göreyim deIns hepımz en kısa surede 2. Çizgiyi görürüz :)
Bu arada bursa lı mısın?Üzülmeyalnız değilsin bende bugün yarın olurum test yaptım negatif Rabbim bi daha ay nasip eder inşallah ⚘
Amin inşallahIns hepımz en kısa surede 2. Çizgiyi görürüz :)
Yok değilim doğma büyüme istanbulluyum babam tunceli ama saymıyorum onuBu arada bursa lı mısın?
İnşallah önce yumurta çizgisi sonra bebiş çizgisi görürsünİnşallah canım inşallah .ben önce bir yumurta çizgisini göreyim de
Ne güzel denk gelmiş ikisi aynı gunYok değilim doğma büyüme istanbulluyum babam tunceli ama saymıyorum onuhiç babalık görmedim 16 kızımın doğum günü tarihi ve evlilik günümün
İki gün kaldı en fazla yumurtaya hesaplarima gorecİ
İnşallah önce yumurta çizgisi sonra bebiş çizgisi görürsün
Hesaplarima göre iki gün kaldı beklemedeyimİ
İnşallah önce yumurta çizgisi sonra bebiş çizgisi görürsün
Bu arada bursa lı mısın?
EvetNe güzel denk gelmiş ikisi aynı gun
Ne guzel uğurlu sayınız o zaman 16Evetbişey var 16 da ama ne çözemedik kapı numaramız falan da 16
Telefon kendi kedine kapatiyr o yüzden iki kere yazdım kusura bakmaİkisine birden cevap vermem pekievet kafam bulanmaya başladı
İki gün kaldı en fazla yumurtaya hesaplarima gorec
Hesaplarima göre iki gün kaldı beklemedeyim
Bende bendeTelefon kendi kedine kapatiyr o yüzden iki kere yazdım kusura bakma
İnşallah canım ovulasyonda yapıyorum normal hesapta yaptım ovulasyonda çizgi net değil ama akıntım başladı bugünHadi bakalım inşallah gelir bebiş bu ay
Hiç ovulasyon testi yapmadım ama sanırım çatlayınca koyulaşıyo çizgi dimiİnşallah canım ovulasyonda yapıyorum normal hesapta yaptım ovulasyonda çizgi net değil ama akıntım başladı bugün
InsallahHiç ovulasyon testi yapmadım ama sanırım çatlayınca koyulaşıyo çizgi dimikafamızı tamamen başka bi konuya vermemiz gerekiyo hiç aklımıza gelmediği bi anda hamile olduğumuzu öğrenicez
İlk kızıma hamileyken öyle olmuştu kaç ay üst üste test yapmıştım sonra baktım olmuyo netten baktım araştırdım biraz ayakları havaya dikme yastık koyma falan filan bi baktım unutmuşum hastalancam sanırken hamile olduğumu öğrendim hiç ihtimal vermiyodum sonraki ikisinde de öyleydi hiç beklememiştim ama biri düşükle sonuclandı diğeri kimsayal gebelikmiş ben erkenden test yapmışım içime doğmuş öğrenmesem adet olucakmışımInsallah
Evet canım ikisi de köyü olunca çatlayacak demek oluyor .valla işte evde yemek yaparken film izlerken zırt diye birden geliyor aklımaHiç ovulasyon testi yapmadım ama sanırım çatlayınca koyulaşıyo çizgi dimikafamızı tamamen başka bi konuya vermemiz gerekiyo hiç aklımıza gelmediği bi anda hamile olduğumuzu öğrenicez
Canım yaaaİlk kızıma hamileyken öyle olmuştu kaç ay üst üste test yapmıştım sonra baktım olmuyo netten baktım araştırdım biraz ayakları havaya dikme yastık koyma falan filan bi baktım unutmuşum hastalancam sanırken hamile olduğumu öğrendim hiç ihtimal vermiyodum sonraki ikisinde de öyleydi hiç beklememiştim ama biri düşükle sonuclandı diğeri kimsayal gebelikmiş ben erkenden test yapmışım içime doğmuş öğrenmesem adet olucakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?