Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım ovulasyonda yapıyorum normal hesapta yaptım ovulasyonda çizgi net değil ama akıntım başladı bugün
Hiç ovulasyon testi yapmadım ama sanırım çatlayınca koyulaşıyo çizgi dimi kafamızı tamamen başka bi konuya vermemiz gerekiyo hiç aklımıza gelmediği bi anda hamile olduğumuzu öğrenicez

İlk kızıma hamileyken öyle olmuştu kaç ay üst üste test yapmıştım sonra baktım olmuyo netten baktım araştırdım biraz ayakları havaya dikme yastık koyma falan filan bi baktım unutmuşum hastalancam sanırken hamile olduğumu öğrendim hiç ihtimal vermiyodum sonraki ikisinde de öyleydi hiç beklememiştim ama biri düşükle sonuclandı diğeri kimsayal gebelikmiş ben erkenden test yapmışım içime doğmuş öğrenmesem adet olucakmışım

Hiç ovulasyon testi yapmadım ama sanırım çatlayınca koyulaşıyo çizgi dimi kafamızı tamamen başka bi konuya vermemiz gerekiyo hiç aklımıza gelmediği bi anda hamile olduğumuzu öğrenicez
Evet canım ikisi de köyü olunca çatlayacak demek oluyor .valla işte evde yemek yaparken film izlerken zırt diye birden geliyor aklıma

Canım yaaa ne güzel anlatmissin vallahi Allah'ım inşallah tez zamanda kızına bir kardeş nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…