- 5 Mayıs 2020
- 13.238
- 1
- 40.839
- 548
- Konu Sahibi yellowaseline
-
Tamam bakayım teşekkür ederim, inşallah bende hamileyimdir de gerek kalmazSayfasını incelesene. Sebepsiz infertilitede hamile kalan çok oluyor. Benim kistlerimi biraz küçülttü, ağrılarım gitti ve yumurtlamam düzeldi. Çikolata kistinde hamilelik biraz daha zor oluyor. Bu ay hamile kalmışımdır inş. Hamile değilsem reglimde gidip tahlil yaptırıp hormonlarıma bakıcam, normalde fsh ve prolaktin de yüksekMutlaka dene macunu, inş şifasını bulursun
İnşallahTamam bakayım teşekkür ederim, inşallah bende hamileyimdir de gerek kalmaz
Vallahi ben de merak ediyordum oldun mu olmadın mı soramadım artık üzmeyim diyeJOYz musallat oldum kıza daha yeni sökülmeye başladım yarın erken olur dimi hormon testi için, perşembe gideyim
İyiyim iyiyim geçtiVallahi ben de merak ediyordum oldun mu olmadın mı soramadım artık üzmeyim diyeaynenn bugünü sayma artık perşembe kesin git
İnşallahİyiyim iyiyim geçtisenden güzel haber bekliyorum
Normal şartlarda 8 gün vardı yani bu adet takvimine göre dünKaç gün kaldı adetine canım yani bizlere bu soru saçma oluyor gerçiyumurtlamanın kaçıncı günüdesin kuşum ❤
Yumurtlama dönemi 5 6 gün sürüyor bu günlerden sadece 1 gün hamile kalmaya elverişli gün oluyor siz 5 6 günlük süreci korunmadan değerlendirin ama diğer günler hamile kalma olasılığı bilimsel olarak imkansıza yakın çünkü yumurtlama olmadan hamile kalınamıyor :)Kizlarr Yumurtlama gunleri degerlendirip sonra iliskiye devam etsek yinede tutarmi yoksa sadece yumurtlama donemi iliskiye girsek yetermi....
Ben geldim tertemiz bir negatifleİyiyim iyiyim geçtisenden güzel haber bekliyorum
Ben geldim tertemiz bir negatifle
Dündü olmadım hala da olmadımbat ne zamandı canım
Canım 2 gün pik gördüm, ilkini değerlendirdim ikincisini boş geçtim sperm kalitesi için. Bugün tekrar değerlendireceğizCanıııımmmmm hoşgeldin seni de aramızda görmek istiyoruz ne alemde ovülasyon testleri
YapmaaaaaaBen geldim tertemiz bir negatifle
Aşırı negatifff hem de cillop gibi tertemizYapmaaaaaaama hala adet olmadın di mi çok mu negatif (bu da nasıl soruysa)
Canım doktor bana sürekli içeceksin diyordu ama ben çatlayana kadar içtim sonuçta gebelik olursa başka folik asit veriyorlar rkızlar, ben bu ay inofolic kullandım. yumurtam bugün çatladı. daha içmeme gerek yok değil mi ya? ilk defa kullandım, kafama göre kullandım. bilen var mı?
Ya yumurtlama takip etmemiş olsan dicem geç yumurtlama falan... ama ben de anlamadım niye böyle olduAşırı negatifff hem de cillop gibi tertemizhala da adet olmadım anlamadım bu işten hiç bişey herhalde sessiz sedasız olucam bugün yarın adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?