Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamayı değerlendirip gün sayanlar 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam bakayım teşekkür ederim, inşallah bende hamileyimdir de gerek kalmaz

Kaç gün kaldı adetine canım yani bizlere bu soru saçma oluyor gerçi yumurtlamanın kaçıncı günüdesin kuşum ❤
Normal şartlarda 8 gün vardı yani bu adet takvimine göre dün bugün sabah adetim geldi sanki adetten sonraki 23.günüm ayın altısında yumurtlama oldu yumurtlamanın 7.günü ben artık hamile kalmak istiyorum ya çok yoruldum

Kizlarr Yumurtlama gunleri degerlendirip sonra iliskiye devam etsek yinede tutarmi yoksa sadece yumurtlama donemi iliskiye girsek yetermi....
Yumurtlama dönemi 5 6 gün sürüyor bu günlerden sadece 1 gün hamile kalmaya elverişli gün oluyor siz 5 6 günlük süreci korunmadan değerlendirin ama diğer günler hamile kalma olasılığı bilimsel olarak imkansıza yakın çünkü yumurtlama olmadan hamile kalınamıyor :)

Herkese merhaba kızlar benim bata tam 10 gün kaldı bi yandan umutsuzum bi yandan umutlu her zaman ki gibi inşallah nasip olur bu ay hepimize

kızlar, ben bu ay inofolic kullandım. yumurtam bugün çatladı. daha içmeme gerek yok değil mi ya? ilk defa kullandım, kafama göre kullandım. bilen var mı?

kızlar, ben bu ay inofolic kullandım. yumurtam bugün çatladı. daha içmeme gerek yok değil mi ya? ilk defa kullandım, kafama göre kullandım. bilen var mı?
Canım doktor bana sürekli içeceksin diyordu ama ben çatlayana kadar içtim sonuçta gebelik olursa başka folik asit veriyorlar r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…