Yumurtlamam Olmuş Mu Bakabilir Misiniz ? (Artimed Ovulasyon Testi)

Sckmk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2025
7
1
1
26
Merhaba 1.5 yıllık evliyiz. Bu ay hamilelik için Ovulasyon Testi kullandım ama yumurtlamam oldu mu olmadı mı anlamadım ilk defa bu ay yaptığım için renkleri çözemedim pcos olduğum için mi böyle görünüyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️

Eklentiler

• 17405022321693981315219083861376.webp
    17405022321693981315219083861376.webp
    67,3 KB · Görüntüleme: 191
Merhaba 1.5 yıllık evliyiz. Bu ay hamilelik için Ovulasyon Testi kullandım ama yumurtlamam oldu mu olmadı mı anlamadım ilk defa bu ay yaptığım için renkleri çözemedim pcos olduğum için mi böyle görünüyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Henüz yumurtlama gözükmüyor yapmaya devam edin

Görselden olabilir mi acaba, bu görsele de baksanız aynı ama belki ışıktan anlaşılmamış olabilir bir ümit ☺️
T çizgisinin c kadar koyu veya daha koyu çıkması halinde yumurtlama denebilir sizde malesef öyle değil :/

Ben de sizle aynı durumdayım. Çizgi bir türlü kıpkırmızı olmuyo. Pcos mu var sizde de
Evet var, her ay yumurtlama olmuyormuş bu ay kıpkırmızı olmadı. Benim bu ay yumurtlamam olmadı galiba bugün regl günüm olmadım erken test yaptığımda da negatif. Benim için bu ay geçti yani. Umarım sizin benim gibi olmaz ☺️

Evet var, her ay yumurtlama olmuyormuş bu ay kıpkırmızı olmadı. Benim bu ay yumurtlamam olmadı galiba bugün regl günüm olmadım erken test yaptığımda da negatif. Benim için bu ay geçti yani. Umarım sizin benim gibi olmaz ☺️
Pcoslar da çizgiler hep silik mi oluyor acaba

Ay benim de son beş günüm böyle. Tam kırmızı olmuyo 😔 ama doktora gittim bi yumurtan çatlamış karnında sıvı var dedi. Fakat testte çıkmadı
Ne yapacaz ya devamındada hiç koyuluk çıkmadı. Devamı da aynı fotodaki gibi 😔

Canımmm. Kaçıncı günündesin reglinin. Hiç kafanı yorma. Biz geç yumurtluyoruz 19.-20.güne kadar yoku var. Yumurtlama takibi yaptırıyo musun bak tavsiyem hem onu yaptır hem bu testlere devsm et

Canımmm. Kaçıncı günündesin reglinin. Hiç kafanı yorma. Biz geç yumurtluyoruz 19.-20.güne kadar yoku var. Yumurtlama takibi yaptırıyo musun bak tavsiyem hem onu yaptır hem bu testlere devsm et
Daha fazla ben de pcosum 26. Günde yumurtlama gördüm 15 gün sonra beta verdim 38 çıktı inşallah ilerler amaç vazgeçmeden Ovulasyon yapmak gerekiyor

Canımmm. Kaçıncı günündesin reglinin. Hiç kafanı yorma. Biz geç yumurtluyoruz 19.-20.güne kadar yoku var. Yumurtlama takibi yaptırıyo musun
Daha fazla ben de pcosum 26. Günde yumurtlama gördüm 15 gün sonra beta verdim 38 çıktı inşallah ilerler amaç vazgeçmeden Ovulasyon yapmak gerekiyor
hey maşallah 26 da iyimiş 😁 ovulasyon testleri iyi ama doktorla beraber kullanılmalı bence. Mesela bende silik çıkmıştı ama doktor çatladığını söyledi

Şuan 18 inci gündeyim ama hala koyuluk yok 5 kez yumurta takibi yaptım ama hep ohs riski var maalesef çatlama iğnesi yapılamıyor

Ay ne güzel Peki adetiniz düzenli mi ekstra birşey yaptınız mi o ay
Adetim hiç düzenli değil ama 2. Ayda bu sonucu aldım beta düşük de olsa döllenme oldu sonuç olarak o yüzden hiiç umutsuz mutsuz olmayın ben C-life bitkisel karışım kullandım iki ay ikinci ay oldu zaten ilk ay 21. Gün yumurtlama gördüm 2. Ay 26 adetlerim bazen 21 bazen 40 günde bir olurdu lekelenmem olurdu arada önemli olan yumurtlamayı bulmak yani bırakmadan devam etmek lazım teste

Adetim hiç düzenli değil ama 2. Ayda bu sonucu aldım beta düşük de olsa döllenme oldu sonuç olarak o yüzden hiiç umutsuz mutsuz olmayın ben C-life bitkisel karışım kullandım iki ay ikinci ay oldu zaten ilk ay 21. Gün yumurtlama gördüm 2. Ay 26 adetlerim bazen 21 bazen 40 günde bir olurdu lekelenmem olurdu arada önemli olan yumurtlamayı bulmak yani bırakmadan devam etmek lazım teste
bende evlendikten sonra bozuldu adetim normalde düzenliydi 3 yıldır denemediğim ilaç kalmadı bu ayda olmazsa aşılama yapacaz bayramdan sonra siz gebesiniz inşallah

Şuan 18 inci gündeyim ama hala koyuluk yok 5 kez yumurta takibi yaptım ama hep ohs riski var maalesef çatlama iğnesi yapılamıyor
Ohs bende de riski vardı ama daha hafif olan iğne var asını unuttum o yuzden o iğneden ikş tane yapmışlardı ovitrelle yerine

Back
X