Merhaba 1.5 yıllık evliyiz. Bu ay hamilelik için Ovulasyon Testi kullandım ama yumurtlamam oldu mu olmadı mı anlamadım ilk defa bu ay yaptığım için renkleri çözemedim pcos olduğum için mi böyle görünüyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yumurtlama gözükmüyor yapmaya devam edinMerhaba 1.5 yıllık evliyiz. Bu ay hamilelik için Ovulasyon Testi kullandım ama yumurtlamam oldu mu olmadı mı anlamadım ilk defa bu ay yaptığım için renkleri çözemedim pcos olduğum için mi böyle görünüyor anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Görselden olabilir mi acaba, bu görsele de baksanız aynı ama belki ışıktan anlaşılmamış olabilir bir ümitHenüz yumurtlama gözükmüyor yapmaya devam edin
T çizgisinin c kadar koyu veya daha koyu çıkması halinde yumurtlama denebilir sizde malesef öyle değil :/Görselden olabilir mi acaba, bu görsele de baksanız aynı ama belki ışıktan anlaşılmamış olabilir bir ümit![]()
Peki çok teşekkür ederimT çizgisinin c kadar koyu veya daha koyu çıkması halinde yumurtlama denebilir sizde malesef öyle değil :/
Ben de sizle aynı durumdayım. Çizgi bir türlü kıpkırmızı olmuyo. Pcos mu var sizde dePeki çok teşekkür ederimdevam edeyim olmadı gelecek ay inşallah
![]()
Evet var, her ay yumurtlama olmuyormuş bu ay kıpkırmızı olmadı. Benim bu ay yumurtlamam olmadı galiba bugün regl günüm olmadım erken test yaptığımda da negatif. Benim için bu ay geçti yani. Umarım sizin benim gibi olmazBen de sizle aynı durumdayım. Çizgi bir türlü kıpkırmızı olmuyo. Pcos mu var sizde de
Pcoslar da çizgiler hep silik mi oluyor acabaEvet var, her ay yumurtlama olmuyormuş bu ay kıpkırmızı olmadı. Benim bu ay yumurtlamam olmadı galiba bugün regl günüm olmadım erken test yaptığımda da negatif. Benim için bu ay geçti yani. Umarım sizin benim gibi olmaz![]()
Arkaşlar benimde testlerime bakar mısınız bende pcosumBen de sizle aynı durumdayım. Çizgi bir türlü kıpkırmızı olmuyo. Pcos mu var sizde de
Ay benim de son beş günüm böyle. Tam kırmızı olmuyoArkaşlar benimde testlerime bakar mısınız bende pcosum
Ne yapacaz ya devamındada hiç koyuluk çıkmadı. Devamı da aynı fotodaki gibiAy benim de son beş günüm böyle. Tam kırmızı olmuyoama doktora gittim bi yumurtan çatlamış karnında sıvı var dedi. Fakat testte çıkmadı
Canımmm. Kaçıncı günündesin reglinin. Hiç kafanı yorma. Biz geç yumurtluyoruz 19.-20.güne kadar yoku var. Yumurtlama takibi yaptırıyo musun bak tavsiyem hem onu yaptır hem bu testlere devsm etNe yapacaz ya devamındada hiç koyuluk çıkmadı. Devamı da aynı fotodaki gibi![]()
Daha fazla ben de pcosum 26. Günde yumurtlama gördüm 15 gün sonra beta verdim 38 çıktı inşallah ilerler amaç vazgeçmeden Ovulasyon yapmak gerekiyorCanımmm. Kaçıncı günündesin reglinin. Hiç kafanı yorma. Biz geç yumurtluyoruz 19.-20.güne kadar yoku var. Yumurtlama takibi yaptırıyo musun bak tavsiyem hem onu yaptır hem bu testlere devsm et
Canımmm. Kaçıncı günündesin reglinin. Hiç kafanı yorma. Biz geç yumurtluyoruz 19.-20.güne kadar yoku var. Yumurtlama takibi yaptırıyo musunNe yapacaz ya devamındada hiç koyuluk çıkmadı. Devamı da aynı fotodaki gibi![]()
hey maşallah 26 da iyimişDaha fazla ben de pcosum 26. Günde yumurtlama gördüm 15 gün sonra beta verdim 38 çıktı inşallah ilerler amaç vazgeçmeden Ovulasyon yapmak gerekiyor
Şuan 18 inci gündeyim ama hala koyuluk yok 5 kez yumurta takibi yaptım ama hep ohs riski var maalesef çatlama iğnesi yapılamıyorCanımmm. Kaçıncı günündesin reglinin. Hiç kafanı yorma. Biz geç yumurtluyoruz 19.-20.güne kadar yoku var. Yumurtlama takibi yaptırıyo musun bak tavsiyem hem onu yaptır hem bu testlere devsm et
Ay ne güzel Peki adetiniz düzenli mi ekstra birşey yaptınız mi o ayDaha fazla ben de pcosum 26. Günde yumurtlama gördüm 15 gün sonra beta verdim 38 çıktı inşallah ilerler amaç vazgeçmede
Adetim hiç düzenli değil ama 2. Ayda bu sonucu aldım beta düşük de olsa döllenme oldu sonuç olarak o yüzden hiiç umutsuz mutsuz olmayın ben C-life bitkisel karışım kullandım iki ay ikinci ay oldu zaten ilk ay 21. Gün yumurtlama gördüm 2. Ay 26 adetlerim bazen 21 bazen 40 günde bir olurdu lekelenmem olurdu arada önemli olan yumurtlamayı bulmak yani bırakmadan devam etmek lazım testeAy ne güzel Peki adetiniz düzenli mi ekstra birşey yaptınız mi o ay
bende evlendikten sonra bozuldu adetim normalde düzenliydi 3 yıldır denemediğim ilaç kalmadı bu ayda olmazsa aşılama yapacaz bayramdan sonra siz gebesiniz inşallahAdetim hiç düzenli değil ama 2. Ayda bu sonucu aldım beta düşük de olsa döllenme oldu sonuç olarak o yüzden hiiç umutsuz mutsuz olmayın ben C-life bitkisel karışım kullandım iki ay ikinci ay oldu zaten ilk ay 21. Gün yumurtlama gördüm 2. Ay 26 adetlerim bazen 21 bazen 40 günde bir olurdu lekelenmem olurdu arada önemli olan yumurtlamayı bulmak yani bırakmadan devam etmek lazım teste
İnşallah sizinde olur kısa zamandabende evlendikten sonra bozuldu adetim normalde düzenliydi 3 yıldır denemediğim ilaç kalmadı bu ayda olmazsa aşılama yapacaz bayramdan sonra siz gebesiniz inşallah
Ohs bende de riski vardı ama daha hafif olan iğne var asını unuttum o yuzden o iğneden ikş tane yapmışlardı ovitrelle yerineŞuan 18 inci gündeyim ama hala koyuluk yok 5 kez yumurta takibi yaptım ama hep ohs riski var maalesef çatlama iğnesi yapılamıyor