- 21 Haziran 2024
- 33
- 4
- 1
- 24
Amin çok sağolunİnşallah sizinde olur kısa zamanda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok sağolunİnşallah sizinde olur kısa zamanda![]()
sizdede pcos var dimi iğneden sonra gebe kalabildiniz miOhs bende de riski vardı ama daha hafif olan iğne var asını unuttum o yuzden o iğneden ikş tane yapmışlardı ovitrelle yerine
Evet pcos var. Maaşesef bi aşılama iki üç de çatlatma iğnesi oldum hiçbiri tutmadı. Aradan 5-6 ay sonra denemekten vazgeçtim biraz zaman geçsin tüp bebek yaparım dedim aklımdan sildim gebeliği. Ve o ay hamile kaldım. Böğürtlen kökü içmiştim biri önerdi. Aetık onun etkisi mi yoksa denk mi heldi bilmiyorumsizdede pcos var dimi iğneden sonra gebe kalabildiniz mi
Anladım nasip herşey sevindim sizin adınıza en azından hamile kalabilmişsiniz sonradanEvet pcos var. Maaşesef bi aşılama iki üç de çatlatma iğnesi oldum hiçbiri tutmadı. Aradan 5-6 ay sonra denemekten vazgeçtim biraz zaman geçsin tüp bebek yaparım dedim aklımdan sildim gebeliği. Ve o ay hamile kaldım. Böğürtlen kökü içmiştim biri önerdi. Aetık onun etkisi mi yoksa denk mi heldi bilmiyorum
Ay yeni gördüm. Yumurtlama değil ama yaklaşmak üzere devam ettiniz mi diğer günler test yapmayabugünkü yaptığım test sizce yumurtlama mı
Sonra silikleşti iki gün ama yine koyulaştı birşey anlamadımAy yeni gördüm. Yumurtlama değil ama yaklaşmak üzere devam ettiniz mi diğer günler test yapmaya
Çatlayamamış olabilir. Regl zamanınız ne zaman .Sonra silikleşti iki gün ama yine koyulaştı birşey anlamadım
bugünkü yaptığım test sizce yumurtlama mı
Benim de böyleydi sabah ama akşama silikleşti. Tam yumurtlama sayılmaz mı yaniAy yeni gördüm. Yumurtlama değil ama yaklaşmak üzere devam ettiniz mi diğer günler test yapmaya
5 Nisan ama düzensiz tabiÇatlayamamış olabilir. Regl zamanınız ne zaman .
Evet maalesef bizlerde böyle oluyo. Öbür aya insallahBenim de böyleydi sabah ama akşama silikleşti. Tam yumurtlama sayılmaz mı yani
Pik anını yakalayamamış olma ihtimalim var mı peki5 Nisan ama düzensiz tabi
Hayır hiç yokPik anını yakalayamamış olma ihtimalim var mı peki![]()
Kızlar sizce ikinci fotoda yumurtlama olmuş mu ya ben bi kere kullandım o ay hamile kaldım ama kürtaj oldum yine başladım bu testlere emin olamadım ama ertesi gün silikleştiEvet maalesef bizlerde böyle oluyo. Öbür aya insallah
Kızlar sizce ikinci fotoda yumurtlama olmuş mu ya ben bi kere kullandım o ay hamile kaldım ama kürtaj oldum yine başladım bu testlere emin olamadım ama ertesi gün silikleşti
canım tam çatlama olmamış bence ama çok yaklaşmış. Değerlendirseydin yine o günleriKızlar sizce ikinci fotoda yumurtlama olmuş mu ya ben bi kere kullandım o ay hamile kaldım ama kürtaj oldum yine başladım bu testlere emin olamadım ama ertesi gün silikleşti