- 29 Kasım 2024
- 617
- 209
- 18
İnşallah bebiş vardırHayır cesaret edemedim regli belirtilerim var diye ama yarın sabaha kadar olmazsam yapacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebiş vardırHayır cesaret edemedim regli belirtilerim var diye ama yarın sabaha kadar olmazsam yapacağım![]()
Negatif çıktı yine ama hala regli olmadım yumurtlamam da oldu çatlamam da niye geciktim bilmiyorum. İlk lekem geldiğimde doktora gittim ulturasonla baktı bayramda olursun demişti. Dünden beri öyle bir sancım var ki regliyken bile bunu çekmiyorumİnşallah bebiş vardır![]()
İnşallah geç döllenme falandırNegatif çıktı yine ama hala regli olmadım yumurtlamam da oldu çatlamam da niye geciktim bilmiyorum. İlk lekem geldiğimde doktora gittim ulturasonla baktı bayramda olursun demişti. Dünden beri öyle bir sancım var ki regliyken bile bunu çekmiyorum
Merhaba. Benimde regl 13 gün falan var. Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs hassasiyetim oldu epey şaşırdım bu kadar erken olmadı hiç içlerinde bir ağrı hissediyorum bazen. Kasık ağrılarım var hafif şekilde karın içimde değişik bir ağrılar şişlik gibi gaz gibi sesler falan geliyor. Ve gözlerim sızlıyor uyumak istiyorum uykumu aldığım halde dün akşam tv karşısında uyumuşum eşim horladın bile diyorBenimde sizin gibi oldu 10 aydır deniyoruz ilk defa adetime 14 gün kala göğüs hassasiyetim başladı normalde 5-6 gün önce başlar çok merak ediyorum bat 31 inde ama cuma günü test yapmayı düşünüyorum
Oldum bugün canım değilmiş nasip. Bugünden itibaren aşılama için ilaçlara başlıyorum ikimize de Rabbim en kısa zamanda nasip etsinİnşallah geç döllenme falandır![]()
Umarım hamilesinizdir dua edeceğim sizin içinMerhaba. Benimde regl 13 gün falan var. Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs hassasiyetim oldu epey şaşırdım bu kadar erken olmadı hiç içlerinde bir ağrı hissediyorum bazen. Kasık ağrılarım var hafif şekilde karın içimde değişik bir ağrılar şişlik gibi gaz gibi sesler falan geliyor. Ve gözlerim sızlıyor uyumak istiyorum uykumu aldığım halde dün akşam tv karşısında uyumuşum eşim horladın bile diyordiğer aylar kendimi çok dinlediğimden belirtiler oluyor sanıyordum ama bu sefer bunları ilk kez yaşıyorum. Ne olacak merakla bekliyorum
Amin inşallahOldum bugün canım değilmiş nasip. Bugünden itibaren aşılama için ilaçlara başlıyorum ikimize de Rabbim en kısa zamanda nasip etsin![]()
Evet aralık sonu çektirdim hiçbir şey yokmuş gölge bilemiyor gayet açık demiştiAmin inşallahsiz rahim filmi çekinmiş miydiniz
En azından sorun yok kafanız rahat olsun inşallah aşılama ile olurEvet aralık sonu çektirdim hiçbir şey yokmuş gölge bilemiyor gayet açık demişti![]()
Evet anestezili önerdi doktorum. İnşallah bugün ilaçlarımızı aldık akşam başlıyorum iğnelere dua edin lütfenEn azından sorun yok kafanız rahat olsun inşallah aşılama ile olurrahim filmi anestezili mi çekindiniz acaba
Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle burda konuşalım inşallahEvet anestezili önerdi doktorum. İnşallah bugün ilaçlarımızı aldık akşam başlıyorum iğnelere dua edin lütfen![]()
İnşallah umarım rahim filminiz temiz çıkarAllah yardımcınız olsun güzel haberlerle burda konuşalım inşallah![]()
Ben adet oldum maalesef.Nasip degilmisMerhaba. Benimde regl 13 gün falan var. Yumurtlamadan iki gün sonra göğüs hassasiyetim oldu epey şaşırdım bu kadar erken olmadı hiç içlerinde bir ağrı hissediyorum bazen. Kasık ağrılarım var hafif şekilde karın içimde değişik bir ağrılar şişlik gibi gaz gibi sesler falan geliyor. Ve gözlerim sızlıyor uyumak istiyorum uykumu aldığım halde dün akşam tv karşısında uyumuşum eşim horladın bile diyordiğer aylar kendimi çok dinlediğimden belirtiler oluyor sanıyordum ama bu sefer bunları ilk kez yaşıyorum. Ne olacak merakla bekliyorum
Biz sadece iğne ilaç ile yumurta çatlatma işlemi yaptık. Şimdi ben rahim filmi çekinicem eşimde tahlil vericek bakıcaz artık sorun neİnşallah umarım rahim filminiz temiz çıkarikimizde güzel haberleri paylaşalım
Sizin eşinizdemiydi problem?
Bana yapmadı doktorum yumurtalaman gayet iyi bünyeni bozmayalım dedi anlamadım. Bugün tüp bebek mi yoksa aşılamamı dedi aşılama dedik ama tüp bebeğin şansı daha yüksekBiz sadece iğne ilaç ile yumurta çatlatma işlemi yaptık. Şimdi ben rahim filmi çekinicem eşimde tahlil vericek bakıcaz artık sorun ne![]()
İnşallah ilk aşılamada tutar moralinizi yüksek tutunBana yapmadı doktorum yumurtalaman gayet iyi bünyeni bozmayalım dedi anlamadım. Bugün tüp bebek mi yoksa aşılamamı dedi aşılama dedik ama tüp bebeğin şansı daha yüksek![]()