Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah inan o kadar yoruldum ki bu zaman kadar yaptığım testlerin hepsi bembeyaz hiç bir gölge bile yoktu ilk defa böyle olunca içimde bir umut oldu inşallah yalancı pozitif değildir tam sevinemiyorum bile Allahım inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hepimiz o pozitifi göreceğiz inşallahEğer varsa yarın o çizgi netleşir umarım vardır yarın buraya yaz merakla bekliyorum inşallah hamilesindir![]()
Benim adete 1 hafta kala başlardı hassasiyet ama bu ay yumurtlama zamanından beri var öncekilere göre çok daha hassas ve yanları da çok hassasBenim her ay çatlama günü meme ucu hassasiyeti olur. Hassasiyet başladıktan 14 gün sonra regl geliyor. Henüz gebelik oluşmadı o yüzden tek başına gebelik belirtisi olarak yorumlamıyorum ben
Amin inşallah canımAyy inşallah inan o kadar yoruldum ki bu zaman kadar yaptığım testlerin hepsi bembeyaz hiç bir gölge bile yoktu ilk defa böyle olunca içimde bir umut oldu inşallah yalancı pozitif değildir tam sevinemiyorum bile Allahım inşallah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın hepimiz o pozitifi göreceğiz inşallah![]()
![]()
Benim ilk defa bu kadar erken başladı göğüs hassasiyetim.Acaba olabilir mi diye suphelendim bakalım cuma günü test yapicam negatifsede alıştım artıkBenim her ay çatlama günü meme ucu hassasiyeti olur. Hassasiyet başladıktan 14 gün sonra regl geliyor. Henüz gebelik oluşmadı o yüzden tek başına gebelik belirtisi olarak yorumlamıyorum ben
Hakkında hayırlısı olsun inşallah doktorun dedigi gibi olur cifte bayram yaşarsınKızlar ben tekrar evde test yaptım akşam saatleri belli belirsz silik çizgi çıktı yine markası da days doctordu sonra dayanamadık eşimle hastaneye gidip kan verelim öğrenelim dedik gittik kanda negatif çıktı morallerimiz sıfır hala daha bir ihtimal veriyorum adete 2 gün kaldı doktor pozitife dönebilir dedi belki daha beta kana karışmamış olabilirde psikolojim bozuldu gerçekten artık adet günümü bekleyeceğim
Canım benim geçen ay yumurtlamadan adet zamanına kadar hep mide bulantım vardı hiç olmazdı normalde bir baktım adet oldum kadın doğuma gittim acaba enfeksiyon mu var diye hiç bir şeyim yoktu o bulantı neden oldu hiç bir fikrim yok bu ayda mide yanmam çok oldu birde karın ağrısı işte ama göreceğiz ne olacak artık çok yıprandım bu adet öncesi dönem beklemek yine aynı negatif sonuçlar zor gerçekten hakkımızda ne olacaksa en güzeli en hayırlısı olsunBende bu gece mide yanmam ve hafif mide bulantısına kalktim iki üç gün oncede aynısı olmuştu inşallah hamileliktendir![]()
Evet gerçekten negatifleri görmekten benimde psikolojim alt üst oldu.her ay bir ümit sonra negatif .Allahim kisa zamanda bizede çift çizgiyi görmeyi nasip ederCanım benim geçen ay yumurtlamadan adet zamanına kadar hep mide bulantım vardı hiç olmazdı normalde bir baktım adet oldum kadın doğuma gittim acaba enfeksiyon mu var diye hiç bir şeyim yoktu o bulantı neden oldu hiç bir fikrim yok bu ayda mide yanmam çok oldu birde karın ağrısı işte ama göreceğiz ne olacak artık çok yıprandım bu adet öncesi dönem beklemek yine aynı negatif sonuçlar zor gerçekten hakkımızda ne olacaksa en güzeli en hayırlısı olsun
Test yaptınız mı?Merhaba benımde 12 sınde çatladı ozaman yumurtlamaya baglıyodum ama hala gögüs acu acısı gecmedı sıddelenerek devam ettı ve sol kasıgamdan bacagıma vuran bı agrı var bu ay nıye boyle oldu anlamayamadım benım normalde adet olcagım zaman bıle goguslerım acımaz agrımda olmaz![]()
Ben elendim canım adet oldum şimdiEvet gerçekten negatifleri görmekten benimde psikolojim alt üst oldu.her ay bir ümit sonra negatif .Allahim kisa zamanda bizede çift çizgiyi görmeyi nasip eder![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun bende bugün heyecanıma yenik düşüp kaset test yaptım negatif her zamanki gibi galiba bizde bayram sonu aşılama gibiBen elendim bebişler… bayramdan sonra kocam takviyeye başlayacak bende bir gebenin jelini ve inovitol ve magnezyuma başlayacağım bakalım![]()
Olsun Canım üzülme.Kisa zamanda Allah nasip eder inşallah. Bakalım bende yarın test yapicam ama kesin benimde negatifBen elendim canım adet oldum şimdi
Adet gününüze daha varmiydi bende yarı test yapmayı düşünüyorumHakkınızda hayırlısı olsun bende bugün heyecanıma yenik düşüp kaset test yaptım negatif her zamanki gibi galiba bizde bayram sonu aşılama gibi
İnşallah faydasi olur birgebenin günlüğü sayfasını bende takip ediyorum banada ayni urunleri önermişti.bu ay olmazsa bende başlasam mıBen elendim bebişler… bayramdan sonra kocam takviyeye başlayacak bende bir gebenin jelini ve inovitol ve magnezyuma başlayacağım bakalım![]()
Ederüm tabikiii 3 aylık bir süreç rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimizeİnşallah faydasi olur birgebenin günlüğü sayfasını bende takip ediyorum banada ayni urunleri önermişti.bu ay olmazsa bende başlasam mıinşallah hamile kalırsanız bizede haber edin
Amin hepimizşn kolaylıkla geçsin bebişlerimize kavuşalım inşallahHakkınızda hayırlısı olsun bende bugün heyecanıma yenik düşüp kaset test yaptım negatif her zamanki gibi galiba bizde bayram sonu aşılama gibi